Na rande ma pozval jeden 36 ročný muž, no vzhľadom na môj vek to pozvanie prijať nemôžem. Ako ho slušne odmietnuť,tak aby sa neurazil?
Ako odmietnuť pozvanie na rande?
Možno si slušne dievča alebo žena, keď Ti záleží na tom aby sa neurazil. Keď si podmieňujes to uráža nie, tak ja by som asi povedala, neuraz sa, ale to nepôjde. Ak začne sypať otázky potom by to bolo pre mňa znamenie, že ma veľký záujem.
To fakt si založila takúto zbytočnú tému ? Koľko máš rokov, že potrebuješ radu takéhoto typu ? Dúfam, že si ešte dieťa okolo 17 rokov, pretože dospelá žena alebo baba čo už má dávno pubertu za sebou by si vôbec nelámala hlavu s takouto zbytočnosťou. Normálne mu treba napísať, nie nemám záujem o stretnutie sa, nakoľko je medzi nami veľký vekový rozdiel. A nech sa uráža koľko chce.
....
Ked vie tak to skusa na teba lebo vidi aka si nepriama a da sa manipulovat s tebou. Musis posobit sebavedomejsie. Jasne mu povedz, nemam zaujem prepacte ale co ten vekovy rozdiel medzi nami? Alebo si vymysli ze mas frajera.
On vidi ze svojou nejasnou odpovedou ma stale sancu tak to skusa na teba.
nenapises* tam malo byt.
akoodmietnut - ked pises takyto prispevok, ako mozes ocakavat relevantnu odpoved, ked nenapisem podrobnosti? To o tej praci a tvojom veku, aspon pribliznom, malo byt uz v prvom prispevku. Nemozes cakat, ze ti tu ludia budu relevantne radit, to je ako vysetrit pripad, v ktorom nemas ziadne informacie. To my mame byt akoze detektivi, alebo jasnovidci? Dakujem, ale neprosim. Bud napis relevantny prispevok, alebo neotravuj ludi, nikto nieje zvedavy na tvoje detektivky.
Povedz mu len : Nie oci!
To pochopi najlepsie :)
takych este bude, co to budu na teba skusat, aj dochodcovia
ked v praci, to je este dobre, horsie, kebyze neznamy niekde na FB
Vie koľko mám rokov len ma otravuje v práci.Chcela som iba vedieť ako mu to povedať lebo som hanblivá a nechcem povedať niečo nevhodné ak sa opýta na dôvod.
Ďakujem za rady
vidis, ja poznam takych co spolu boli ze on ma 36 a ona 18 ale je to nechutne a som rad ze to chces odmietnut. nemusis mu nic vysvetlovat. nech sa spamata debo.