Od mladosti som bola zdrzanlivej povahy. Nevedela som uplne najavo dat emocie a uvolnit sa. Stale som bola taka v napati.
To sa ukazalo aj v intimnej sfere s muzmi. Prvy priatel ked sa chcel mat styk prvykrat tak som sa nedokazala vyzliect a rozisiel sa so mnou. Mala som vtedy 28 rokov. Bozky na pery ano ale nie vasnive to uz vobec ale ked doslo na telesne dotyky tak som trpela a zatial co on bol vzruseny ja som tuzila nech to skonci co najskor. Kedze som odmietala styk tak ma nechal.
Druheho priatela som ani nechcela mat, nebyt mojich znamych ktori nas dali dokopy.
Povedala som si dobre, uz mam vek kedy sa to fakt hodi a teda sme zacali spolu hodit. On bol skuseny zatial co ja aj po 30 panna. Jemu som to vsak tajila. Ked vsak asi pol roku sa coraz viac dozadoval intimnych veci a styku tak som sa nejako podvolila aby ma nenechal ale neuzila som si to vobec. Bral ihkad nato ze som oanna ked som mu to nakoniec priznala, ale bolelo to, bola som stiahnuta, mal problem sa do mna dostat ale napokon nejak do mna vnikol ale mne to prislo ako znasilnenie lebo to velmi stipalo a palilo a krvacala som. Aj ked som bola panna blanu som uz nemala lebo ma o nu pripravili sestricky na deckom oddeleni ked som bola ako tinedzerka pre zapal hospitalizovana a robili mi vyplach posvy pred zavedenim liekov do posvy. Vtedy mi prudom vody poslodili blanu aj vtedy to bolelo a krvacala som. Sestricky nato len ze ..aha my sme vam poskodili blanu pardon..
No a k problemu sa vratim, teraz som uz vydata s tym druhym priatelom. Mame dieta a ja mam stale ten isty problem. Neviem sa uvolnit. Este aj k dietatu som prisla tak ze som to pretrpela kym sa on spravil. Styk mame malokedy, on chce casto ale berie na mna ohlad. Kedze tuzil po dietatu tak som sa podvolila. Som vychovana tak ze zena ma muza pocuvat. A ked nechcem ostat sama tak radsej sa podriadim. No stale si to neviem uzit ked nato dohmjde, niekedy to skonci tak ze sa neurobi lebo nevnikne do mna.
Ale ako mam riesit to ze si vobec neuzivam styk? S gynekologickou to odmietam riesit. Nema na take veci pochopenie. Jej pristup je odmerany. Ako mam dosiahnut aby som si vedela styk uzit a manzel nemal problem do mna vojst? Celkovo nemam rada dotyky. Nechybalo mi to nikdy. Ani neviem preco som sa vydala a mam dieta..
Po styku aj ked je oen obcasny ma to doke stipe a pali niekolko dni aj mierne krvacam na toaletnom.
Dakujem
Nerieseny intimny problem..
No nemala by si to ani tak riesit s gynekologom ako so psychiatrom ci sexuologom.
A nieje spravne ak pocuvas muzov na slovo, zase musis mat aj pravo na odmietnutie nie sa len podriadovat stale ..
Dojčiť dieťa Ti problémy nerobilo? Inak pusa na líčko ci objatie od príbuzných je ôk? Je to iba sexuálneho charakteru?