Nerieseny intimny problem..

Príspevok v téme: Nerieseny intimny problem..
erika00

Od mladosti som bola zdrzanlivej povahy. Nevedela som uplne najavo dat emocie a uvolnit sa. Stale som bola taka v napati.
To sa ukazalo aj v intimnej sfere s muzmi. Prvy priatel ked sa chcel mat styk prvykrat tak som sa nedokazala vyzliect a rozisiel sa so mnou. Mala som vtedy 28 rokov. Bozky na pery ano ale nie vasnive to uz vobec ale ked doslo na telesne dotyky tak som trpela a zatial co on bol vzruseny ja som tuzila nech to skonci co najskor. Kedze som odmietala styk tak ma nechal.
Druheho priatela som ani nechcela mat, nebyt mojich znamych ktori nas dali dokopy.
Povedala som si dobre, uz mam vek kedy sa to fakt hodi a teda sme zacali spolu hodit. On bol skuseny zatial co ja aj po 30 panna. Jemu som to vsak tajila. Ked vsak asi pol roku sa coraz viac dozadoval intimnych veci a styku tak som sa nejako podvolila aby ma nenechal ale neuzila som si to vobec. Bral ihkad nato ze som oanna ked som mu to nakoniec priznala, ale bolelo to, bola som stiahnuta, mal problem sa do mna dostat ale napokon nejak do mna vnikol ale mne to prislo ako znasilnenie lebo to velmi stipalo a palilo a krvacala som. Aj ked som bola panna blanu som uz nemala lebo ma o nu pripravili sestricky na deckom oddeleni ked som bola ako tinedzerka pre zapal hospitalizovana a robili mi vyplach posvy pred zavedenim liekov do posvy. Vtedy mi prudom vody poslodili blanu aj vtedy to bolelo a krvacala som. Sestricky nato len ze ..aha my sme vam poskodili blanu pardon..
No a k problemu sa vratim, teraz som uz vydata s tym druhym priatelom. Mame dieta a ja mam stale ten isty problem. Neviem sa uvolnit. Este aj k dietatu som prisla tak ze som to pretrpela kym sa on spravil. Styk mame malokedy, on chce casto ale berie na mna ohlad. Kedze tuzil po dietatu tak som sa podvolila. Som vychovana tak ze zena ma muza pocuvat. A ked nechcem ostat sama tak radsej sa podriadim. No stale si to neviem uzit ked nato dohmjde, niekedy to skonci tak ze sa neurobi lebo nevnikne do mna.
Ale ako mam riesit to ze si vobec neuzivam styk? S gynekologickou to odmietam riesit. Nema na take veci pochopenie. Jej pristup je odmerany. Ako mam dosiahnut aby som si vedela styk uzit a manzel nemal problem do mna vojst? Celkovo nemam rada dotyky. Nechybalo mi to nikdy. Ani neviem preco som sa vydala a mam dieta..
Po styku aj ked je oen obcasny ma to doke stipe a pali niekolko dni aj mierne krvacam na toaletnom.
Dakujem

petroneta

Tvoj manžel a otec Tvojho dieťaťa si zaslúži ženu, ktorá ho naozaj miluje a zaslúži si to aj cítiť. Sexuológ je lekár ako každý iný, a ty by si mala povedať predovšetkým manželovi toto, a on by išiel tiež s tebou. Aj jemu by predsa možno odporučil zmeniť prístup. Hádam nechceš, aby Ti nejaká radodajná šľapka rozbila rodinu, lebo manžel bude hľadať u nej iba to, čo doma nemá - lásku prejavenú fyzickým dotykom.
Ešte medzi nami bol taký zvyk: keď manžel prišiel, privítali sme sa malým objatím a bozkom, keď sme odchádzali do práce tiež, keď som mu prichystala raňajky, alebo prešla vedľa neho, pohladkala som ho po chrbte, keď sa dal ostrihať, prešla som mu rukami po vlasoch. V tom erotika nebola, iba preukázaná priazeň. Okrem toho sme napriek jeho chorobe intímne žili až do konca. Rovnako so súčasným priateľom, mám 46 a on 53, ale keď niekam ideme v meste, držíme sa za ruky, a je nám fuk, čo si iní ľudia myslia.

balance

BJ 2 tak nejak a najhorsie, ze nechce ist ani za odbornikom. Vsak jej je dobre a manzel nech si trhne. Takze tento problem aj ostane nerieseny.

kaukaz

Erika
pred kazdou sulozou su dah jeden stamperlik vodky akebo niecoho ostreho, potrrbujes sa dostat do nalady aby si sa uvolnila. Nemozes byt cely zivot taka napata. To decko si ako odrodila potom?
Ako ho tahali z teba? Vsak v porodnici tvoju pic*u muselo tolko lekarov vidiet ze uz si davno mala sa uvolnit a zvyknut si nato.
Zacni pit pred sulozou stale jeden stamperlik :D

BJ_2

erika00 - tak toto sa zle cita, ale ked nezacnes byt panom svojho zivota, velmi zle dopadnes. Ved ty robis vsetko podla toho, "ako to ma byt", ako to robia ostatni, a co ocakavaju. Budes len za taku hus, handru bez sebaucty, a mozes byt rada, ked ta manzel nezacne bit. Nie kazdy je nasilnik, snad si si nenasla takeho. Musis najst samu seba, ved mas dusevne problemy. Preto ti aj to intimne nefunguje. S tymto ist do vztahu, tak to je totalna samovrazda.

erika00

Nemam problem objat dieta, a dotyky s nim mam proboem s dospelymi.ludmi.
Blok mam asi z vychovy,otec s apred mamou spraval neutralne aj voci mne a inym v rodine. Neprejavoval voci nam naklonnost. Bol zdrzanlivy aj voci mame. Nebola som zneuzita ani nic podobne az na tu nemocnicu kde ma pripravili o blanu. Inac nic v pohode detstvo ale bez citov.
Nepotrebujem dotyky od muza, nevyhladavam ich, tulenie a tak. Drzim si odstup.
Za sexuologom, psychologom ci psychiatrom ist nechcem. Hanbim sa o nieco take riesit. Chcem s tym robit nieco sama. Ale neviem ako. On mi kupil aj vibrator nech sa skusim sama robit ci sa nenaucim uvolnit postupne, sama ked som, skusal to aj in na mna s vibratorom ajo predohru aby som sa uvolnila ale neslo to. Bolo mi to cudzie. Ja nedokazem ani sa vzrusit nieto uz zvlhnut. On mi vycita aj to ze pri styku som ticho a nevydavam ziande zvuky ako by mali zeny pocas vzrusenia vydavat ze si to uzivaju ale ja nie. Ze ja ken stonam od bolesti a on z toho potom nic nema lebo berie ohlad na mna. Niekedy ked uz je dlhsie nadrzany tak je drsnejsi a to je horsie lebo vtedy sa nedokaze ovladat a doslova si pridem ako znasilnena.

Aliss

Zobudsa, moja gynda robi komplet hormonalny profil :) Kedysi som ani ja netusila, co vsetko moze byt sposobene skrz rozhadzane hormony. V tomto pripade to vsak odporucam len ako vysetrenie naviac. Myslim, ze vsetci sme velmi spravne zhodnotili, ze ide predovsetkym o psychicky problem.

Aliss

Ja si myslim, ze by to mala riesit aj s gynekologickou, psycholog a sexuolog je priorita, ale gynda tu ma tiez co do toho povedat. Skontroluje jej hormony, pretoze moze trpiet roznou radou hormonalnych poruch, ktore sa mozu takto prejavit, resp.byt sprievodnym javom. Ked sa nic nezisti, o to dobre. Nebola by prva ani posledna, co by zistila, ze roky bola pod "vplyvom skakajucich" hormonov. Ale ako pisem, psycholog a sexuolog su absolutne na mieste.

zobudsa

ani by ma nenapadlo riesit sex s gynekologom, tu ide o ine problemy, sexuologicke. je zvlastne ked ani netusis, ze to nespada pod gynekologicku. ty budes silno veriaca s roznymi haluzami v hlave, podriadit sa manzelovi ako v 19. storoci.