Nerieseny intimny problem..

Príspevok v téme: Nerieseny intimny problem..
erika00

Od mladosti som bola zdrzanlivej povahy. Nevedela som uplne najavo dat emocie a uvolnit sa. Stale som bola taka v napati.
To sa ukazalo aj v intimnej sfere s muzmi. Prvy priatel ked sa chcel mat styk prvykrat tak som sa nedokazala vyzliect a rozisiel sa so mnou. Mala som vtedy 28 rokov. Bozky na pery ano ale nie vasnive to uz vobec ale ked doslo na telesne dotyky tak som trpela a zatial co on bol vzruseny ja som tuzila nech to skonci co najskor. Kedze som odmietala styk tak ma nechal.
Druheho priatela som ani nechcela mat, nebyt mojich znamych ktori nas dali dokopy.
Povedala som si dobre, uz mam vek kedy sa to fakt hodi a teda sme zacali spolu hodit. On bol skuseny zatial co ja aj po 30 panna. Jemu som to vsak tajila. Ked vsak asi pol roku sa coraz viac dozadoval intimnych veci a styku tak som sa nejako podvolila aby ma nenechal ale neuzila som si to vobec. Bral ihkad nato ze som oanna ked som mu to nakoniec priznala, ale bolelo to, bola som stiahnuta, mal problem sa do mna dostat ale napokon nejak do mna vnikol ale mne to prislo ako znasilnenie lebo to velmi stipalo a palilo a krvacala som. Aj ked som bola panna blanu som uz nemala lebo ma o nu pripravili sestricky na deckom oddeleni ked som bola ako tinedzerka pre zapal hospitalizovana a robili mi vyplach posvy pred zavedenim liekov do posvy. Vtedy mi prudom vody poslodili blanu aj vtedy to bolelo a krvacala som. Sestricky nato len ze ..aha my sme vam poskodili blanu pardon..
No a k problemu sa vratim, teraz som uz vydata s tym druhym priatelom. Mame dieta a ja mam stale ten isty problem. Neviem sa uvolnit. Este aj k dietatu som prisla tak ze som to pretrpela kym sa on spravil. Styk mame malokedy, on chce casto ale berie na mna ohlad. Kedze tuzil po dietatu tak som sa podvolila. Som vychovana tak ze zena ma muza pocuvat. A ked nechcem ostat sama tak radsej sa podriadim. No stale si to neviem uzit ked nato dohmjde, niekedy to skonci tak ze sa neurobi lebo nevnikne do mna.
Ale ako mam riesit to ze si vobec neuzivam styk? S gynekologickou to odmietam riesit. Nema na take veci pochopenie. Jej pristup je odmerany. Ako mam dosiahnut aby som si vedela styk uzit a manzel nemal problem do mna vojst? Celkovo nemam rada dotyky. Nechybalo mi to nikdy. Ani neviem preco som sa vydala a mam dieta..
Po styku aj ked je oen obcasny ma to doke stipe a pali niekolko dni aj mierne krvacam na toaletnom.
Dakujem

kavopicka

Jasné že toto nemôžeš riešiť s gynekologickou, lebo toto musíš prebrať so psychológom/psychiatrom. Máš nejaký blok, vďaka ktorému sex odmietas, buď si bola v detstve zneužívaná, alebo máš nejakú negatívnu skúsenosť, alebo si vychovaná moc kresťansky, že sex je necisty a pod. Určite toto riešenie, ak nechceš prísť aj o muža.

petroneta

natalia, nejde o to, čí sú ženy ktoré chlapov potrebujú alebo nie. Kto ako s nimi, alebo bez nich žije. Niekedy sa bez nich žije lepšie, niekedy horšie, tak je to na logike každej z nás. Ak Ti je bez chlapa lepšie, ži bez neho. Ak chceš žiť s ním, ži s ním, ak sa k Tebe správa s úctou a láskou.
Mne tu rozhodne chýba spätná väzba od autorky. Či všetky dotyky, alebo len sex. Napísalo sa tu, že si nepoláska dieťa. Nevieme, či to tak je, či aj to tak cíti tam tú nelásku k fyzickému dotyku, alebo či sa to vzťahuje iba na intímnu oblasť. Takže až do vyjadrenia autorky nevidím zmysluplnosť pokračovania v téme, lebo do nej nevidíme.

Natalia7001

Si svojpravna nemala si si najst partnera len preto že niekto dohodil...a problém určite riešenie minimalne s psychológom...

Petroneta- vieš su ženy ktore naozaj chlapa nepotrebuju...napr ja som niekedy chcela ale nikto nechce mňa tak som sa nato vykašľala lebo viem že nijaky nikdy nepríde...toto som tiež preberala s psychológom..

Autorka takže určite ten psychológ ...ale najdi takeho ktory ta pochopi...

Antisexx

Ale ved ona tu nikde nenapisala ze si dieta neobjime nepolaska. Lenze ked ju opusti chlap, to dieta bude zit v neuplnej rodine a to tiez nebude pren najlepsie. Mozno sa jej hnusia objatia a bozky od chlapa ale nie od dietata.

Mrla

Antisex, ake "mas partnera"? V prvom rade ma decko! Decko, ktore ako spravne nacrtla Alis, bude trpiet daleko viac ako chlap, co si moze vyhonit, ked bude najhorsie. Alebo od nej odide, ked uz to nebude zvladat. Ale decko si nemoze len tak odist, ani vynutit matkinu nehu. Ona ho neobime, nepolaska, lebo jej su dotyky cudzie. Lenze co z takeho decka bude? Vies aky vplyv to ma na decko? Nevies? To som si aj myslela, lebo pises ako pises. Furt sa tu kazdy az na jednu, zamyslate nad chudacikom chlapom. Ale chlap si poradi. Kdezto nechcene decko, ktore nevie co je to bozk od mamy, je daleko horsie. Ona sa musi dat liecit, neni normalne ak sa niekto takto sprava. Ty antisex, si si vybrala ako chces zit. To je ok. Ale to decko si nevybralo narodit sa chorej zene, co radsej nohy roztiahne, len aby bol klud. Pretoze taka je tato zena a je chora.....Normalna zena bud ma rada sex alebo ho nema, ako ty. A teda si neporiadi decko. Ale chora sa vyda, nici seba, muza a decko, len preto, ze nevie otvorit hubu a ist k odbornikovi sa dat liecit...tak to je

petroneta

antisex, prosím ťa, nezačínaj tu so svojími skúsenosťami. To aj lesbičky utekajú podaktoré zato k ženám, lebo zažili nepríjemné pocity a násilie. Myslím, že v normálnom partnerskom vzťahu sa dá povedať jednoznačné nie. Keď nepadlo, tak to neznamená, že intímny styk je niečo škaredé a zlé, len to, že ty si to nie nepovedala, keď si to tak cítila. V 19. rokoch sa nad tým nepozastavuje človek, život ide ďalej, a snáď príde vzťah, kde to budeš cítiť ako áno.
A takisto autorka témy. Zrejme trauma z nemocnice. Alebo čokoľvek, ale rozhodne sa s tým dá niečo robiť. Navštíviť psychológa, sexuológa. Na gynekologičku sa to zrejme nevzťahuje, preto treba hľadať pomoc inde. Intimitu stvoril Boh na potešenie človeka, a nie ako niečo hriešne, skazené a zlé. Skazené a zlé je len, keď sa s tým nevhodne narába a bez úcty k človeku. Tu je autorka článku milovaná svojími partnerom a antisex bude tiež raz, niet dôvodu neužívať si Božie dary s vhodným človekom a vo vhodnom čase.

Antisexx

Ty sex nechces, nezaujima ta, a preto si ho uzivat nikdy nebudes. Kazdy sme ini, nepripadaj si divna, mam to podobne ako ty, tiez mi sex pripadal o nicom, uz by som ho viac nechcela zazit a ani nezazijem. Len ty mas partnera, budes to mat tazke kedze mu v tom budes musiet vyhovovat.. mohla si si najst asexuala. Bud z jeho strany vas vztah skonci alebo sa jednoducho budes musiet obetovat a nejak ten sex prezit :)

Aliss

Och, ak si ani dieta neprivinies, ver tomu, ze je to daleko horsie, nez to, ze muzovi nedas...ach jo...Co k tvojmu problemu...Ak naozaj, naozaj uz nechces trpiet pri sexe, chces aby tvoje dieta citilo, ze je milovane a chces byt aj ty psychicky v pohode, bud zacnes na vlastnu past riesit, kde je problem, alebo sa zveris do ruk odbornikom. Ale z toho, co si napisala, bude pre teba velmi tazke prist na to sama...takze...oslov odbornikov. Ak ti gynekologicka nevyhovuje, co ti brani zmenit ju? Zmen ju a zdover sa jej. Budes potrebovat kombinaciu gynekolog, psycholog a sexuolog. Hlavne sa neboj o probleme hovorit. A zdover sa aj partnerovi. Neviem odkial mas, ze pri muzovi sa drzi huba a krok, zrejme si to videla u tvojich rodicoch. S partnerom mas byt rovnocenna dvojka. Preto by si aj jemu mala povedat, ako sa citis. Aby ta chapal a mozno nenutil isty cas do sexu. Daj sa dokopy, lebo uz neublizujes len sebe, ale aj dietatu....