Priateľ zo zahraničia

Príspevok v téme: Priateľ zo zahraničia
Zla_dcera

Moji rodičia majú problém s mojím priateľom kvôli tomu,že je zo zahraničia. Vždy majú nejaké blbé narážky alebo komentáre. Stále mi hovoria, že si mám nájsť niekoho zo Slovenska. Dosť máme kvôli tomu napäté vzťahy medzi sebou a už to začína spôsobovať hádky aj medzi mnou a mojím priateľom. Čo mám urobiť, aby s tým konečne prestali? Skúšala som sa s nimi porozprávať,ale nepomohlo to…

Zla_dcera

Sexuálne ma nepriťahuje, v tom máš pravdu. On je z tých nižších mužov, mne sa skôr páčia vysokí muži ako môj priateľ. To že je muž dobrý a slušný sa mi práveže páči…len neviem, musí na tom mužovi byť niečo špeciálne.
Ako som už písala, je Nemec. Mám 20 rokov.

OSN

Jedinacik.. tak je to jasne ze ta chcu ma blizko seba..
Chalan moze byt dobracisko ale sexualne ta asi nepritahuje ze? Chyba mu zivocisno, ta sexualna energia a muznost ze?
Ani mna taki muzi nevzrusuju su dobri tak akurat ked nam treba pomoct ale nepritahuju nas a neposobia ochranarski. Poznas viac takych dobraciskoch co su bez frajeriek. Ich chyba ked su taki dobri a slusni ze posobia zensky

Zla_dcera

Ten chalan s ktorým ma chceli dať dokopy je milý, strávila som s ním detstvo. Naši rodičia sa poznajú a vychádzajú spolu, tak asi najskôr kvôli tomu.
Áno,som jedináčik.

OSN

Taaaak rodicia uz dcerenke zenicha vybrali a niesu spokojny ze mlada si nasla ineho..
Ti tvoji budu nejaki zo starej skoly este, ze dcera sa ma po skole zamestnat a najst hned frajera ci oni jej najst a vydat a deti aspon dve.
Oni vedia ze ziju v 21 storoci a ze davno taketo praktiky su prec? Ze niesme niekde v arabskych statoch, v indii ci xiganskej osade kde rodicia vyberaju dceram zenichov.
Oni sa boja ze odides do zahranicia zit. Asi si jedinacik ze?

syslik740

ked si sa s nimi uz porozpravala a nepochopili to, tak by som sa kaslala na to a dufala by som, ze raz sa s tym zmieria. Ty si spravila co bolo v tvojich silach!

Ajja1

No v tom prípade nerieš,je to Tvoj život a rodičia si časom zvyknú.Nemecko nie je daleko,dá sa tam ísť kedykoľvek a aj ty dobehneš.Žiadna polievka sa neje taká horúca ako sa uvarí.

Zla_dcera

Priateľ má 31 rokov, je z Nemecka. Je veterinár a ateista. Samozrejme, že sa už stretli. Stretnutia prebiehali vždy vo veľmi zlej atmosfére. Môj otec si takmer nikdy neodpustil nejakú poznámku typu, že si len namotal mladú na sex a že sme z úplne inej kultúry takže nám to spolu nevydrží dlho atď čo napokon viedlo k hádke. Teraz sa už spolu odmietajú stretnúť. Snažila som sa aspoň presvedčiť mamu, len tá má úplne ten istý názor ako otec. Vždy mala názor, že ideálny partner pre mňa je jeden chalan z rovnakej dediny s ktorým sa ma snažila dať dokopy asi od mojich 17 takže iný nepridada do úvahy.
O spoločných záujmoch vedia a aj plánoch do budúcnosti, vravela som im o nich veľakrát. Pravdepodobne len majú problém sa s tým zmieriť.