Neviem si hladat kamaratov, kamaratky.

Príspevok v téme: Neviem si hladat kamaratov, kamaratky.
Lalala124578

Ahojte.Ako si hladate kamosov.Ale fakt skutocnych.Mne sa nedari.Mala som vela kamaratok ale ked sa mi stala zla vec tak mi ani jedna nepomohla.Prave naopak.Este ma vyuzili.No a chalanov poznam, ale ty ma chcu do vztahu pritom potrebujem kamarata. Nie vztah.Nechcem vztah lenze neveria mi ze nechcem.Vraj len ojebavam ze nechcem a potom zacnem s niekym chodit.Takze tie ziadna vyhra.

Kiora

tak sa treba zamysliet aj nad sebou a potom zacat vyplakavat, ze si nevies najst dobrych kamaratov. mozno bude chyba prave v tebe!

Tutanchamon_xD

Zakladateľka témy. Fňukáš tu, že nemáš priateľov a nevieš ich stále nájsť. Keď ti ľudia v komentároch píšu, aby si dala na seba kontakt, tak nedáš alebo keď sa pýtajú z kade si, tak napíšeš, že k čomu im to je a na zoznamkách si nikdy nebola.

Tak čo akože chceš ? Či čakáš, že ti na dvere zaklope jedného dňa nejaká baba, že ahoj, nechceš byt moja kamarátka ? Tak sa zápíš do nejakého krúžku. Napríklad volejbal, maľovanie, bojové umenie, joga alebo niečo podobné. Ak sa ti nebude pozdávať ani toto, tak kašľať na teba.

dobreuz

Tak celkovo je to dnes ťažké, stretávať sa v krčmách je už asi národná tradícia. Dokonca poznám pár ľudí zo základnej školy čo sa stretávajú a dávajú si piko (nie pivo) takže to už je moc.

Abcd888

No tak pre mňa áno, matiku neznášam, takže klobúk dole.
Dobreuz má pravdu, nechodím po baroch, diskotékach, nefajčím a z alkoholu si vypijem maximálne pivo aj to len občas a už kvôli tomu nie som v tých väčších partiách v triede alebo v škole kde by si sa ako tak s niekým novým mohla zoznámiť. Ak by som nechodila na jógu, na brigádu do knižnice alebo na krúžok nemčiny pochybujem, že by som sa s niekým normálnym zoznámila. Ešte môžeš skúsiť tie krúžky alebo brigádu nejakú takú normálnejšiu…

dobreuz

Alkaaa v Bratislave si na ekonomickej? Či tu v KE? Inak žiadna škola nie je zábavná, ale k tej ekonomike mám asi najbližšie.