Prečo to single muži majú ťažišie ako single ženy?

Príspevok v téme: Prečo to single muži majú ťažišie ako single ženy?
redone

Na začiatok by som chcel pozdraviť všetkých chlapov, ktorí sú na valentína stále single bez priateľky - držte sa a nech sa vám veľmi darí v iných oblastiach života keď už nie v sexe a vzťahoch...

Tak ma napadlo, že teraz s tým valentínom sa to aj spája, že byť sám je smutné a tak. Ale je to len jednostranne - všade vidím, že sa podporujú len ženy a ako ich každý "utešuje"... a zatiaľ čo na mužov každý kašle a ešte sa do nich kope keď sú single na valentína

Ale nie len na valentína ale všeobecne... tiež ste si všimli, že keď je žena single tak každý ju podporí a uteší a neberie to zle, zatiaľ čo chlap keď je single tak sa neho spustí sprcha urážok a ponížení že je loser, nula, a že vždy je chyba len v ňom...

Všeobecne aj single ženy sú šťastnejšie single než single muži a myslím že to má také dôvody, že ženy nemusia nič robiť preto aby si získali vzťah a preto sú šťastnejšie keď sú sami ako keď sú muži sami...

Myslím si že to je hlavný dôvod, prečo single ženy majú samotu oveľa ľahšiu ako muži - pretože ak je žena sama tak len preto lebo sama chce.. a keby chcela tak môže mať muža lusknutím prstu! Je to neskutočne nefér...

Zatiaľ čo chlap keď je single tak preto lebo ho žiadna nechce a aj napriek všetkej snahe ktorú vyvinie sa mu ženy odvďačia len výsemechom, odmietnutím a totálním ponížením celej jeho bytosti... čím viac pokusov, tým viac neúspechov a ak nemá šťastie a nestretne takú, ktorej by sa práve páčil tak má smolu...

A okolo toho sa potom ešte rozvíja stigma, že chlap ktorý si nevie nájsť babu je nula a úbožiak a to ešte viac umocňuje jeho nemožnosť nájsť si partnerku.

Potom sa takto dlhodobo single chlap stáva sexuálne frustrovaným a začína nenávidieť ženy, a má na to veľmi dobrý dôvod! NIe, nie je chyba len v ňom. Keď sa chlap snaží napraviť chyby a už fakt inak sa nedá tak chyba je niekde inde, možno len v tom, že má veľké neštastie, kto vie...

Ale kvôli tomuto sú single chlapi viac nešťastní ako single ženy, lebo o ženu bude stále záujem aj keď je podpriemerná. Preto sú viac šťastné, lebo vedia, že majú kontrolu nad svojou situáciou, že ju môžu kedykoľvek zmeniť... a napriek tomu sa im dostáva viac pochopenia a nehy ako single mužom... to je veľmi nespravodlivé lebo single muž nemôže svoju situáciu zmeniť napriek enormnému množstvu snahy, čo mu spôsobuje ešte väčšie utrpenie a ako keby toho nebolo dosť tak ešte spoločnosť im naloží viac tým, že ich ponižujú ako nuly.... celý tento svet je úúplne naopak

Monami

Peknú teóriu si si vymyslel....Vyvediem ťa z omylu, ženy to majú rovnako ťažké ako muži, lebo ten pravý vzťah po ktorom všetci túžime, nájsť spriaznenú dušu, svoju polovičku, do ktorej budeme zapadať ako puzzle, a bude nám to spolu klapať po všetkých stránkach to nie je len tak, a nie je to automatické s hocikým...

Majka66666

Mozes sa spravat takisto ako zena.Uzivat si a cakat kym po tebe pojdu zeny.Podla mna vsetka ta frustrácia vzniká z toho, ze si hladame vztahy aj ked este niesme pripraveny na vztah a potom sme zbytocne sklamaný.A hlavne nas tak ovplyvni spolocnost ze kazdy uz niekoho ma a ja som sam.A je valentin a som sam.Ved si uzivaj s kamosmi kamarat bol s kamosom v kine na valentina :D A neplakal.

Tutanchamon_xD

Každá priemerne vyzerajúca baba má priateľa alebo aspoň kamaráta s výhodami. Existujú aj prípady, kde je žena výslovne nepekná a naozaj o ňu nezakopne žiadny chlap. Niektoré baby to majú naozaj ťažké sa nejakému chlapovi zapáčiť.

Tak isto to majú aj chlapi a je ich podstatne viacej ako žien. Dokonca chlap môže vyzerať nadpriemerne dobre a aj tak oňho nezakopne žiadna žena. Nie je to však pravidlom.

Jeden chalan čo ho poznám trochu z internetu nie je vôbec príťažlivý do tváre a má tak 180cm výšku a asi tak 50Kg, je veľmi chudý a aj napriek tomu ma priateľku. Jeho priateľka vyzerá na priemernú babu. Niekdy to nie je len o vzhľade, ale keď tých dvoch niečo spája, tak nepozerajú na zovňajšok.

Salamistka

Boze, to myslis vazne??? Tolko zakomplexovanosti, zadubenosti, sebalutosti a negativizmu v jednom prispevku. Kolko mas rokov, ze sa takto opustas kvoli jednemu vymyslenemu, nedolezitemu dnu? A odkial si zobral taku volovinu, ze zeny to maju lahsie? What? Vyrabas si zbytocne problemy, ktore su len v tvojej hlave...

kaloria

Myslim, ze to je naopak alebo rovnako tazke. Zeny tiez neziskaju kazdeho, kto sa im paci, to by bolo velmi jednuduche.

Kiara121

Vyvediem ta z omylu...som mladá mam 18 a nikto o mňa ani nezakopne...takže nie len muži maju taky problem....ja som sa to pokúšala zmeniť ale nešlo to...ver že aj ženy maju taký problem aj keď uznavam je ich menej ako mužov...ale ja patrim k tej menšine žien o ktorú nikto nikdy nezakopol ani nezakopne