Zapacila sa mi 16tka....uz mi sibe?!?!

Príspevok v téme: Zapacila sa mi 16tka....uz mi sibe?!?!
aqwsde

Ahojte, potrebujem asi trochu pocut nejake rozumne nazory, aby som vytriezvel, kedze pri kamaratoch sa o tom hanbim rozpravat. Mam 24 rokov, bol som na jednej akcii, kde som sa stretol s jednou pre mna velmi sympatickou dievcinou, a nejak sme sa dali do reci. Velmi dobre sa mi s nou rozpravalo, prekvapivo na svoj vek rozpravala strasne rozumne a pripadala mi dost inteligentna, to som vsak este nevedel kolko ma rokov. Tipoval som 18-19. No potom ma oblial skoro studeny pot, ked som zistil, ze ma 16. Problem je, ze mi trosku beha po hlave, ale predsa je to zvratene, aby som s nou nieco riesil. Ja viem, nie som normalny, ale co uz.

Lienka394

Popravde, 8 rokov nie je veľký rozdiel - hlavne, keď budete starší. To len v nižšom veku je ten rozdiel viac viditeľný. 40 a 48 už tak neznie, však?
Nerozumiem, prečo si ľudia myslia, že by niektoré teenagerky nemohli byť vyspelé. Neustále sa sťažujú, akí sú v dnešnej dobe mladí ľudia hlúpi, len by sa zabávali, alkohol-cigarety-drogy, nerobili atď, ale keď sa nájdu normálni jedinci, všetci sú z toho na vetve a neveria.
Ak máš pocit, že si s ňou rozumieš, rozhodne ju nenechaj ísť len kvôli veku, ale ani je nenúť do vzťahu, ak ona k tebe nič necíti. Za 2 roky bude dospelá aj ona, ty budeš mať 26 a už vám nikto ani necekne.
Prajem veľa šťastia. :)

nighthawk

Moj otec spoznal moju mamu ked mala ona 16 a on 24 ako ty.
najpr si písali a potom chodili.síce bol pod kontrolou ked mu stará mama otvárala listy :D a dostal poriadny výplach žalúdka či vie že kolko má rokov,ale počkal na ňu. netlač na pílu ale dobre si to premysli čo sa ti chce čakať.lebo pocity sú jedna vec a láska druhá.

jdublejt

Cloo ak ta v 50tke pritahuju 16-18 rocne dievcata tak mas sklony k.pedofilii tak trocha. Taka 16 rocna ti moze byt vnuckou.
Ved co by si 50 rocny mal co s 16 rocnou povedat?

clooo

Ja mám o pár mesiacov 50 a tiež sa mi najviac páčia dievčence vo veku 15-19 rokov. Je to však úplne prirodzené, nakoľko najatraktívnejšia je mladosť. 16-ročné dievča je už prakticky fyzicky dospelé, len na papieri nie a jej telo je pripravené na pôrod. A hlúpe sú ženy bezohľadu na vek, len staršie kusy svoju hlúposť dokážu lepšie maskovať. Tak prečo nedať prednosť mladej a hlúpej pred hlúpou a starou, opotrebovanou ? Samozrejme, to platí len pre majetných mužov, úplne chudobný muž si nemôže dovoliť ani spomínaný starý, opotrebovaný kus.

Idris9966

Je to v poriadku ved to nikto nebude riešit či má ona 16 a ty 24 .Zvrátené by to bolo keby máš 50 rokov .
Len si dávaj pozor na hentaké mladé dievčence , väčšina z nich je ešte mladá a pobláznená a nevie čo od dobroty ja som na takú šestnástku škaredo doplatil tak veľa šťastia :)

ella811

Súhlasím so Salamistkou.

Premysli si ale, kebyže fakt už niečo chceš, či si ochotný obetovať prípadný sex(nemusí ho chcieť), nejaké prípadne výčitky a zákazy od rodičov dievčaťa, názory od kamošov and so on.

Lebo rozumieť si a priťahovať sa je jedna vec a ísť do vzťahu a niečo budovať vec druhá. ;-)

No porozmýšľaj, uvidíš ako to bude, či sa ešte niekedy stretnete, prípadne zisti, či má frajera.

Ja mám 15 tiež vyzerám na 18 a a to sa ani nemaľujem ani nič také. Chovanie ževraj mám tiež vyspelejšie, aj keď ja si iba myslím, že do mňa tak neudrela puberta ...
Ja mám aj starších kamošov, ale trikrát by som si premyslela, či by som išla do vzťahu s 24 ročným chlapom.

V každom prípade...Veľa šťastia.

Salamistka

Zas za zvratene by som to nepovazovala, ved to, ze ste si rozumeli ked ste sa rozpravali, je uplne normalne. Pacit sa ti moze, ved je to mlade dievca, skoro uz zena a ty nemas 50 rokov aby ti to prislo zvratene. Ale ty asi myslis na nu aj v zmysle potencionalnej partnerky, co je uz cisto tvoja vec, ci by si si vedel predstavit s takou mladou babou chodit lebo byvaju aj ovela vacsie rozdiely vo vztahoch a klape im to i ked v tomto vekovom rozpati 16-24 byvaju ovela vacsie rozdieli v nazoroch, vyspelosti atd. ako napriklad v rozpati 30-38 tam uz to taky rozdiel ani nie je ale v tak mladom veku su tie rozdiely najvacsie a tam moze byt problem.