Ahojte, potrebujem asi trochu pocut nejake rozumne nazory, aby som vytriezvel, kedze pri kamaratoch sa o tom hanbim rozpravat. Mam 24 rokov, bol som na jednej akcii, kde som sa stretol s jednou pre mna velmi sympatickou dievcinou, a nejak sme sa dali do reci. Velmi dobre sa mi s nou rozpravalo, prekvapivo na svoj vek rozpravala strasne rozumne a pripadala mi dost inteligentna, to som vsak este nevedel kolko ma rokov. Tipoval som 18-19. No potom ma oblial skoro studeny pot, ked som zistil, ze ma 16. Problem je, ze mi trosku beha po hlave, ale predsa je to zvratene, aby som s nou nieco riesil. Ja viem, nie som normalny, ale co uz.
Zapacila sa mi 16tka....uz mi sibe?!?!
Nesibe, ved nema 13. Kebyze ma 13, vtedy by to bolo horsie.
Prosim ta, a co vlastne chces, ake nazory? Nejak som ta nevyrozumela, ze co presne by si chcel..
Ze na nu myslis, to nie je vobec zvratene. Spravila na teba dojem spravanim, tak je to celkom normalne.. A riesit s takou osobou nieco viac, tak to je na kazdeho uvazeni, ci sa mu to oplati, ist do takeho vztahu...
Ja som v takom bola a z vlastnej skusenosti napisem, ze nikdy viac by som to nespravila, keby mozem tie roky vratit spat. Tiez na mne chalan najprv obdivoval, ze som vyspela na svoj vek a pod., lenze potom sme zistili, ze to na vztah nestaci, kedze sme boli dva odlisne svety. On riesil ine etapy v zivote, ja ine...
Tieto dnešné baby tak vyzerajú, že majú viac