Som úplne nanič.

Príspevok v téme: Som úplne nanič.
trubko

Mám skoro 50 rokov. Celý život som pracovala v jednej oblasti. Teraz podnikám. Podnikanie prišlo ku mne náhodou. Nedarí sa mi. Nemám peniaze. Stále som niekomu dlžná. Ubíja ma to. Pripadám si ako klamárka. Nemáme žiadny majetok. Mali sme byt o ten sme prišli. Kvôli podnikaniu. To sme ešte podnikali s mužom. Som tučná, nepríjemná, škaredá, neschopná, nemám žiadnu rodinu a nik so mnou nechce nič mať. Jedine môj muž je stále so mnou, nechápem prečo. Aj keď niekedy mám pocit, že si vždy všetko zariadi tak, aby sa ho každý problém dotkol čo najmenej. Všetko zostane na mne. A ja som zostala v sračkách. Dokonca on lepšie vyzerá, majú ho ľudia radi. Možno by bolo najlepšie keby ma nebolo. Mám pocit, že sa za mňa hanbia aj moje deti. Má to zmysel nejako bojovať? Odkiaľ začať?

mom

Pardon, ale zavidite vlastnemu muzovi? Podporuje vas v diete? Minate na zbytocnosti doma? To ze ste pri tele ste si vsimli az teraz?

Najhorsie su vsak dlhy, robte s tym daco ako prve. Pracujte. Biznis odlozte a makajte. Poznam ludi, co maju tri roboty. Aby nemuseli mat hypo. A nie su to ziadni IT, pravnici. Poznam ludi co sli makat von, aby si zarobili alebo vyrovnali dlhy. A poznam ludi co nejedia chleba a schudli, ani nevedeli ako.

To ze ste hnusna, znamena ze ste vycerpana a vyhoreta. Najdite si na nete navody ako liecit vyhorenie. Lebo mozte dopadnut horsie ako teraz, a to nechcete, hm?

Tomas12345

trubko :

Ak ty podnikanie robí dlhy tak s podnikaním prestan a hladaj si inú prácu.

Ak si tučná začni cviciť, vynechaj postupne mucne jedla a denne aspon 5000 a viac krokov sprav.

V prvom rade ale musíš zmeniť svoje priority tuším už to ty naznačovali i "Preteba". Musíš si najst nejaké koníčky ktorým sa budeš venovať a v tom hľadať svoj zmysel života a chýba ty v živote viera. Namiesto viery sa zaoberáš tým či si pekná alebo škoaredá a čo si o tebe druhí myslia a to nie je klúč ku štastiu !

trubko

Tiež si myslím, že pri robote schudnem. Teraz nemám na nejaké chudnutie ani chuť ani náladu, večne len rozmýšľam odkiaľ zobrať prachy a ako sa z toho vymotať. Vlastne z toho mám tú nadváhu a aj psychické problémy. Vďaka.

Fullhd

To je dobre ze si si dala vysoke ciele ale nie kazdy ma na to geny.Urcite predpoklady k uspechu.Poznam viac pripadov ktori si nasekali dlhy v podnikani.Podnikalo by sa ti lepsie v zahranici-na zapade.Ale najskor sa zbav dlhov.A nauc sa jazyk aspon zaklady a potom vycestuj.Na vahu sa vyser,fitko a mavanie s cinkami ti dlhy nesplati.Pri robote schudnes neboj...vela stastia.

trubko

Ďakujem za pozitívne slová. Neuveríte, ale prácu si hľadám viac menej intenzívne už viac ako 3 roky. Keďže som pracovala len v jednej oblasti, ak sa hlásim na nejaké iné zameranie automaticky vyberú toho čo má s daným odvetvím skúsenosti príp. mladšieho. V mojom odbore nie sú voľné miesta a ak sú tak ma nechcú, preto lebo neviem prečo, nikto mi to otvorene nepovedal. Väčšinou majú problém s mojím podnikaním, nechápu prečo chcem skončiť, ako keby dlhy neboli dostatočný dôvod + plus keďže mám dlhy, tak ma zrejme považujú za neschopnú, tak ma tam nechcú. Iné vysvetlenie nemám. A ešte, že som stará a môj vzhľad. Aj keď si myslím, že som schopná dosť a mám síce nadváhu, ale vyzerám podľa mňa normálne. Ale už mám fakt pochybnosti. Zahraničie neviem dostatočne dobre jazyk, učím sa a pozerám ponuky, rada by som šla. Lenže najprv musím so cťou ukončiť podnikanie, mám ešte nejaké zákazky, ktoré musím dokončiť. Plus treba žiť, čo mám povedať deťom, že nemám na chleba? Je mi ľúto toho podnikania, pretože je to moja srdcovka a je mi to ľúto. Ono to že to nejde, nie je mojou neschopnosťou, ale proste zlou súhrou všetkých okolností. Ni je to výhovorka, proste zákaziek na výšku réžií je málo a nie som schopná pokryť viac, lebo na to potrebujem team, ktorý nemám a ani nikdy nepostavím. Ono to bude tým, že som asi mala priveľa odvahy, veľké ciele a neodhadla som svoje možnosti a schopnosti. A takto som si to celé pokazila. Nahevaná som aj na muža, lebo áno je tu pri mne, ale len je tu. Keď je problém, nechá na mňa. On si proste vie tak zariadiť, aby bol krytý a ja zostávam v prvej línii. Zdekovať sa s prvej línie to je riešenie. Lenže moja dcéra si odo mňa pýta na tenisky a nie od otca. Prečo?

Fullhd

Prvy krok si spravila,priznala si ze su uplna nula.Druhy krok bude v tom ze podnikanie nechas.Jednoducho ti to nejde.Zo slovenskeho platu to tazko splatis preto ti radim zbal si kufre a chod do zahranicia.Nikdy neni neskoro.Treba si vyhrnut rukavy a opriet sa do toho.Zivot je kruty,realita je kruta...vitaj v zivote....