Som úplne nanič.

Príspevok v téme: Som úplne nanič.
trubko

Mám skoro 50 rokov. Celý život som pracovala v jednej oblasti. Teraz podnikám. Podnikanie prišlo ku mne náhodou. Nedarí sa mi. Nemám peniaze. Stále som niekomu dlžná. Ubíja ma to. Pripadám si ako klamárka. Nemáme žiadny majetok. Mali sme byt o ten sme prišli. Kvôli podnikaniu. To sme ešte podnikali s mužom. Som tučná, nepríjemná, škaredá, neschopná, nemám žiadnu rodinu a nik so mnou nechce nič mať. Jedine môj muž je stále so mnou, nechápem prečo. Aj keď niekedy mám pocit, že si vždy všetko zariadi tak, aby sa ho každý problém dotkol čo najmenej. Všetko zostane na mne. A ja som zostala v sračkách. Dokonca on lepšie vyzerá, majú ho ľudia radi. Možno by bolo najlepšie keby ma nebolo. Mám pocit, že sa za mňa hanbia aj moje deti. Má to zmysel nejako bojovať? Odkiaľ začať?

Preteba

Trubko, si sklamaná a preto vidíš všetko čierno. Všetko, čo sa nám stane, má svoj pôvod, aj dôvod:) Tak ako sa do problému dostaneme, dokážeme z neho aj výjsť. Potrebuješ ale podporu, objasniť si, kde robíš chyby a zmeniť určité postoje. Ak sa chceš porozprávať, kľudne napíš.

jumbacisko

Skúste popracovať na svojom sebavedomí. Nájdite hocičo, vďaka čomu by ste na sebe mohli urobiť pozitívnu. Nepáči sa vám vaša váha a nemáte veľa peňazí. Dobre, nebudete teda míňať peniaze na fitko, ale môžte si do telefónu stiahnuť appku, ktorá vám bude počítať kalórie a vďaka tomu budete mať prehľad, čo zjete a schudnete aj bez cvičenia.
Máte pri sebe manžela. Skúste si s ním sadnúť a porozprávajte sa o tom, ako veci vníma on a ako vy. Ak sa s ním o tom nebude dať dobre porozprávať, bude mu to jedno a pod. žiaľ, asi to nebude človek, ktorý by mal byť po vašom boku.. Nevravím, že sa máte rozviesť, ale skúste napr. poradňu, online psychológa (tí sú už dnes zadarmo,) alebo niečo také.
Vaše deti vás milujú nech ste hocijaká a máte hocijaké chyby alebo nedostatky. Týrať ich netýrate, preto nemáte z čoho mať pocit, že by niečo proti vám mali.
Sadnite si, spíšte si na jeden koniec papiera, to čo vás trápi a vedľa toho riešenia, ktoré by problém mohli odstrániť. Nevravím, že sa veci vyriešia ľahko (peniaze), ale som si istý, že minimálne jednu vec, ktorá vás trápi vyriešiť dokážete, a sebe tak uľahčiť. Chce to čas a trpezlivosť.
Držím palce.

Tutanchamon_xD

Však máš muža a deti. Čo je väčšou oporou ha ? Že sa za teba hanbia deti, tak to si myslíš len ty a preto to tak berieš. Keby ťa manžel nemal rád a nič k tebe necítil, tak už od teba dávno odíde. Nechodíš náhodou na Pokec ? Sem tam prehodiť pár slov s rodinou a známymi.? Pozrel by som si ťa ako vyzeráš, ak máš foto, pretože je na dennom poriadku, že ženy na sebe nenávidia 90% svojho tela.