ahojte, niekto poradiť? .. už 11 rokov trpím striedavo anorexiou-bulímiou a neviem si už rady, nepomohlo liečenie, terapeut, lieky, ani psychiater .. nonstop len riešim svoju váhu, minulý rok som behom mesiaca schudla 10kg, no samozrejme prišiel vlčí hlad a pá kíl som naspäť pribrala .. snažím sa jesť normálne, no ide to veľmi ťažko, keďže mám rozvrátený organizmus a som neustále hrozne pripuchnutá, unavená, mám poruchy koncentrácie a aby toho nebolo málo, vôbec nebývam smädná, takže ani neviem, koľko vody mám vypiť .. vypadali mi vlasy, moja strava sa skladá iba z ovocia, mäsa, ryže a zemiakov, viac nič .. žiaden cukor, žiadne polotovary a pod. .. a tak rada by som si dala nejakú palacinku :( .. najhoršie na tom je, že som si takýmto vymýšľaním privodila celiakiu, nezvládam ani mliečne výrobky, ktoré milujem, ani sóju, kukuricu atď. .. máte, prosím Vás nejaké rady ako sa dať dokopy? .. ja už ďalej nevládzem, k tomu robím 16-tky v práci, takže je to hotová katastrofa .. vďaka
zničila som si zdravie
Mňa nezaujíma tvoja váha ,lebo tá v tvojom prípade nieje dôležitá.Na tvoj stav má nemalý vplyv tvoja psychika.Navštevovanie psychiatra alebo psychoterapeuta psychológa je len začiatok.V prvomrade nájsť vhodného je problém a ak aj tak spolupráca pacienta vs.terapeut je dôležitá.Ludia majú problém z prvým krokom a to zveriť sa vyrozprávať otvoriť sa odborníkovy trvá mesiace sedení.Druhá nie menej dôležita je spolupráca podielanie sa na domácich úlohách.Ak si našla "dobrého"tak ste objasnilo aj predpokladaný dôvod tvojejho psych .rozpoloženia ak ste našli dôvod pracovala si na domácich úlohách.Ak si pracovala na domácich úlohách hocikedy v budúcnosti môžeš nadviazať na ne a pokračovať........Asi to tu rozoberam zbytočne dopodrobna keď ludia sa uspokoja z tym že bola som u doktora dal mi lieky a bola som aj tam a tam a nepomohli mi .
V prvomrade v noci robiť cez den spať je záťaž na organizmus ako hovädo.Palacinky sa daju robiť aj z náhradných ingrediencii tak aby boli chutné a zdravé.Prosím nepýtaj sa ma z akých!
Ak niesme ochotný nič zmeniť sami na sebe ak nechceme podstúpiť bolesť inú ,ale radšej sa mnohokrát uspokojujeme z bolesťou ,ktorú už dobre poznáme .To je dôvod prečo trpíme.
momentálne vážim 52 kg pri výške 163 cm, ale zdravie mám zničené nehorázne .. to neviem, mne aj minimum múky, alebo mlieka robí zle, ale spýtam sa na to doktorky .. noa čo sa týka mojej práce, robím v herni od 12-tej obeda do 4-tej rána
No a teraz kolko vážiš a meriaš ?
Tá celiakia a intolerancia na mlieko ty teda vznikla vplyvom anorexie ? Možno kebyže začneš znovu jesť mucne jedla a mliecne výrobky po malinkých kúskoch, tak postupom času by si tvoje telo znovu navyklo na tieto jedlá. Tak sa predsa liecia i alergie na alergény, že dotycny je vystavovany malým množstvám alergénu stále viac a viac.
16 tky v práci ? To sa v ktorej práci pracuje 16 hodín ? Som myslel že maximálne sa v práci dá odrobiť 12 hodín za den.
napíšte mi na sav@atlas.sk