Ako sa s tym vyrovnat?

Príspevok v téme: Ako sa s tym vyrovnat?
Lalala12345

Co s takymi ludmi pri ktorych musim ist ja dole aby oni sli hore? Inak zazila som v detstve kamaratku a ona mi naopak povedala ze stale ked som s nou jej sa nedari? Az ked som padla, tak jej sa zacalo darit, s pracou, s dietatom.Ja sa z toho vsak nedokazem tesit pretoze mne je zle.No a zase a znova sa bojim ze mne sa zacne darit a ona pojde dole.Lenze ja to tak nechcem nikdy som ani nechcela tak v zivote.Som teda odsudena skoncit sama? Pretoze sa bojim ze to tak bude vo vsetkych vztahoch.Musim sa vyrovnat s tym ze niekto sa ma jednoducho lepsie.Alebo prave naopak stretnut niekoho komu nevadi ze som lepsia.Ma niekto nieco take?

Tomas12345

zobudsa :

Lol prečo by som sa mal zaoberať partnerskými vzťahmi ked tie mi roky prinášali len a len neštastie ? Ale ludia tak často krát robia a potom nečudo že potom ludia vyplakávaju aký je život zlý (nadirka, Lucinda).

Mna takýto život robí štastným, toto je moja napln života a koniec koncov nemám čo stratiť, môžem len získať. Zivot je velmi krátky a nestabilný, nemá preto zmysel zasvätiť pozemským veciam svoj život.

zobudsa

Tomas12345, ty nezijes, ty len existujes. Aby sa clovek upinal na posmrtny zivot a len preto zil, to je okrem ineho na psychiatriu. :D

Tomas12345

Lalala12345 :

Ja myslím že pozemské veci su ovela väčšia neistota než posmrtný život.

Ak je clovek veriaci tak uplne inak začne vnímať svet a aj ostatných, to sa takžko takto vysvetluje to si musí človek sám zažiť.

Zivot je podla mna moc krátky a nestabilný na to aby človek zasvätil život pozemským veciam.

Lalala12345

Tomas, citala som uz viac prispevkov o tomto, ale ja osobne na posmrtny zivot neverim, no skor je to tak, ze vlastne neviem co bude po smrti.Nikto to nevie.A bohuzial, neviem si predstavit ze mam rano vstat z postele kvoli tomu, ze aha aky pekny den idem si ho uzit a byt dobra, aby som po smrti mala zivot.Ale ano, praca mi tu motivaciu da.Idem nieco vyrobit co budu pouzivat aj buduce generacie, ano idem recyklovat aby sa svet vycistil, a milion takychto veci mi stastie davalo . A co ten posmrtny zivot, ako vies ze je tak super.Ako mozes vlozit terajsi zivot do takej neistoty, budes sa teraz trapit cely zivot budes ku kazdemu mily aj ked oni su svine, kazdy ta vyuzije.To by som zila fakt s tym, ze uz chcem konecne zomriet.Moj nazor na toto Zazila som vztah plny neistoty Kazdy den som cakala ze raz bude dobre Ze sa raz pre mna ten chalan rozhodne Ze ma poziada o ruku Bol to moj sen v tom case No obetovala som 8 rokov starala sa pomahala snazila sa bola milá aj tak to nevyslo aj tak na mne nasiel dovody preco nie Nakoniec ma nechal Ake ponaucenie mi z toho vyplynulo? Akurat tak som nahnevana ze som vlozila vsetko do takej hnusnej neistoty Fakt by som sa dnes radsej snazila kvoli niekomu o kom viem ze ma ma rad od prvej chvile ze to mysli vazne a aj keby ten vztah nevysiel vedela by som ze to aj tak nebolo zbytocne ze som sa vela naucila Posmrtny zivot je pre mna prave ta neistota ktoru som ti opisala.

Tomas12345

Lalala12345 :

To je otázka na mna ? V prvom rade ja by som si nikdy svoj život nenastavil tak aby moje štastie záviselo od mojej roboty. Nech tá osoba o tebe povedala už hocičo, nemá zmysel sa kvoli nej trápiť alebo jej niečo závidieť či sa na nu hnevať, pretože v konečnom dosledku je to smutná osoba ktorej sa takýmto štýlom života nepodarí získať u Boha posmrtný život. Co sa dá závidieť osobe v ktorej živote chýba Boh ? Aký ma zmysel aby takáto osoba stiahla i teba na jej úroven, a pripravili ta tak o možnosť získať posmrtný život ?

Ondrouu

Tej tvojej kamoske by som dal par faciek..
Hlavu hore.
Ludia neradi vidia usoech inych a sovody si najdu rozne, aj take ze sa im nedari.
Taku kamosku by som obchadzal na 309 metrov aslusne jej povedal ze zacinam novu etaou a zacne sa mi darit taknsa s nou stretacat nebudem aby naaahodou neutrpela smolu. Krava