Muzi riesili by ste toto vo vztahu?

Príspevok v téme: Muzi riesili by ste toto vo vztahu?
dievcaTA

Mam frajera tri mesiace. Pracujem ako casnicka v kaviarni. On stale riesi to ze preco si nenajdem inu pracu ked mam bakalara ze sa tak ponizujem a som obtazovana a obkukavana muzmi ktori slintaju a flortuju so mnou. Podotykam niesom nejaka modelka. Vyzeram bezne, vlasy v cope, stredna postava, ziadna dlhonoha kocka s uzkym pasom a prsiami trojky. No jemu to nestaci stale mi to pripomina ze ma pohladom muzi vyzliekaju a musim pocuvat tie ich slizke reci. Ano priznavam niekedy ked uz maju vypite tak maju poznamky a chut nieco skusat ale mam to pod kontrolou. On to ale nechce pochopit a stale si nieco nahovara. Ked som mu povedala ze mna ta praca zatial bavi a inu nemam tak vybehol na mna s tym ze hej vsak viem preco ta bavi..
No povedzte je toto normalne?
Stale mi dohovara aby som sla i de pracovat ze tak slabo platenu pracu nem co robit. Ale kolko tringeltu z toho mam to neuznava.
Co mam robit? Inej prace niet u nas v meste. Do zahranicia ist nechce. On ma dobru pracu. Vsetko sa vybavuje po znamostiach. Je za tym jeho ziarlivost alebo mu vadi ze nezarabam tolko co on?

dievcaTA

Niektori asi neviete dokladne citat...!
Pisala som ze chcem vediet ci by ste to vo vztahu riesili a nie aby ste ma tu hodnotili!
Uviedla som ze to mam pod kontrolou a niesom nejaka co muzov zamerne drazdi a provokuje sexi postavou a tesnym oblecenim ..
V trnave ani nemusite drazdit su tu typkovia co sa sami hecuju ..

BranoSk

A co som zistil tym babam casto prave o to ide aby drazdili muzov, nezavazne si zasukali alebo zbalili nejakeho vytypovaneho prachaca. Sam na vlastnej kozi som par takych casnicok zazil. Staci sa hrat na niekoho z lepsiej spolocnosti a uz sa tocia okolo vas pipenky :-D
Moze byt aj zadana ci vydata, ale ked ma moznost ulovit bohatsieho tak preco by nie...

BranoSk

V kaviarnach a v takych podnikoch by mali pracovat škapy, tucne, rozkysnute buchty po ktorych by ani jeden netuzil. Prisla by, dala kavu na stol a dovidopo, ja si svoje vypijem a netuzim po zadocku nejakej casnicky..
Tak by to bolo najlepsie, muzi by tam chodili pit kavu a riesit co riesit do kaviarne prisli a nie ocumovat baby ktore tam pracuju. No nie?
Lenze ked tam pride taka v obtiehnutych leginkach,prsia natlacene v podprde ze je ide prasknut, dlhe roztopasne vlasy a s usmevom na tvari tak je jasne ze muzi ju budu v predstavach vyzliekat a hltat ocami je postavu a penis pod stolom stoporeny na maximum :-D

patrisienka

Myslim, ze toto je len spicka ladovca, ze z toho do buducna este mozu byt dost velke problemy. To bude ziarlivost jak svet

BJ_2

Pokrytecke ale na tom je to, ze ked ide do kaviarne, restiky, tak tiez ocakava aby ho tam obsluzila pekna baba. Ocakava to vacsina chlapov. Teda je to prijemne. Ale otazka je, ktore dievcata to teda budu robit? Ked ich teda posluchnu ako partnerky, tak potom musia odist prec v podstate vsetky. Ci ako maju to robit len nezadane? To je typicke toto, vsetci tu chcu kaviarne, ale ti isti ludia nechcu dovolit zene robit tu pracu. Tak kto tam ma teda pracovat, androidi? Alebo len muzi? Cele je to na hlavu.

Antisexx

Ja sa zase do tvojho muza viem vzit. Ako sa musi citit ked mu frajerku očumuju /nie iba pozru/ iní chlapi?; a este aj vselijake naražky? Mozno ti to lichotí ktovie ale v tomto musim suhlasit s tvojím priatelom.

anjelik10

boze aky zrazu vsetci ste az je to smiesne :-D keby sme mali zit tak aby sa na nas nikto nepozeral museli by sme chodit v burkach :D A v lete na kupalisku chlapi nevyzliekaju baby ocami? :D a na ulici tiez mavaju muzi blbe reci piskaju a pokrikuju po babach :D puritanske forum toto normalne zrazu vam vsetko vadi :D

Rado36

Prestan byt vyzyvavou a oni prestanu po tebe slintat!
Necudujem sa tvojmu frajerovi on vie dobre po com muzi idu a je logicke ze mu to vadi ze ta muzi maju chut pretia"ut hned aj na stole a pod stolom sa im vtak dviha.
Vidim ako sa niektore zenske lascivne spravaju a radi muzov provokuju. Ved casto vam ide o to hrat hru provokacnu na macku a mys. Ze moja?!
Obleciete si leginky, vystavite rit, cecky napchate do pushupiek, nahodite pohlad macky a potriasiete hustou hrivou ..
Tvojmu frajerovi to dobre mysli ..

Omen

Nie som síce muž, ale odpoviem ti. Ste spolu LEN 3 mesiace a už ten tvoj na teba ŽIARLI. A žiarlivosť lásku zabíja! Zváž dobre, či v tom vzťahu budeš pokračovať, lebo to budeš mať zo dňa na deň ťažšie.

mysli

Ono je to jedno kde pracujes, ak si oekna vzdy sa najde niekto kto ta bude obkukavat a vyzliekat ocami. Ci by si robila sekretarku v kancli niekde na ministerstve ci by si robila lekarku v ambulancii. Ak sa obliekas vyzyvavo a mas peknu postavu tak ta budu muzi obkukavat a ti odvaznejsi davat navrhy. Vzdy! Je jedno kde robis jedine zeby si pracovala v zenskom kolektive bez kontaktu s okolitym ssvetom.
Len na instagrame a facebooku je kolko zenskych ktore potrebuju davat fotky svoje aby muzi nad nimi slintali a im chuderam to dviha ego ze ake kraske chcene su z nich. Tam niesu obkukavane a nedostavaju myslis navrhy?!
To je rizoko kazdeho povolania a kazdej vyzyvavej zenskej. Tie slusne to obtazuje a tie prechcane rajdy to evokuje.