Muzi riesili by ste toto vo vztahu?

Príspevok v téme: Muzi riesili by ste toto vo vztahu?
dievcaTA

Mam frajera tri mesiace. Pracujem ako casnicka v kaviarni. On stale riesi to ze preco si nenajdem inu pracu ked mam bakalara ze sa tak ponizujem a som obtazovana a obkukavana muzmi ktori slintaju a flortuju so mnou. Podotykam niesom nejaka modelka. Vyzeram bezne, vlasy v cope, stredna postava, ziadna dlhonoha kocka s uzkym pasom a prsiami trojky. No jemu to nestaci stale mi to pripomina ze ma pohladom muzi vyzliekaju a musim pocuvat tie ich slizke reci. Ano priznavam niekedy ked uz maju vypite tak maju poznamky a chut nieco skusat ale mam to pod kontrolou. On to ale nechce pochopit a stale si nieco nahovara. Ked som mu povedala ze mna ta praca zatial bavi a inu nemam tak vybehol na mna s tym ze hej vsak viem preco ta bavi..
No povedzte je toto normalne?
Stale mi dohovara aby som sla i de pracovat ze tak slabo platenu pracu nem co robit. Ale kolko tringeltu z toho mam to neuznava.
Co mam robit? Inej prace niet u nas v meste. Do zahranicia ist nechce. On ma dobru pracu. Vsetko sa vybavuje po znamostiach. Je za tym jeho ziarlivost alebo mu vadi ze nezarabam tolko co on?

dalsi

ja mu davam za pravdu, podla mna by tam nemali pracovat zadany ludia, celkovo mi to pride az nedostojne pre zenu, ked ju tam kazdy druhy "zoblieka", a kazdy desiaty ti dava navrhy. A v druhom rade, asi nieje otazka, ci pride niekto, pri kom sa ti podlomu kolena, ale kedy pride. Sme ludia, obcas sa nam vie zapacit aj niekto iny, obcas sa dobre nahodne posklada sled udalosti... poznam pripad zo svojho okolia, barmanka podvadzala svojho dlhorocneho priatela, v podstate uz svoji bez sobasa... Ja by som ti tiez hucal, aby si z tej prace vypadla.

Iveta Michael

V istom zmysle mu davam plne za pravdu!
Teraz ti to pride ako fajn ale takato praca vobec nie je pre mladu babu dostojna - je velky rozdiel pracovat ako čašnik v reštauracii na nejakom leveli .. ako v takej krčme plnej všelijakych blbov a ožratych chlapov - možno že sa on preto aj hanbi za teba len ti to nechce povedat..neviem no ja mu celkom rozumiem ..
Na druhej strane viem že pracu je dnes tažko hladat ale radim ti pokial si mlada urob si komplet vyšku ak možes lebo už po 40 -ke zistiš ake to je, na SVK si pomaly nikoho pracu nevažia ked nemaš nejaky titul tak si luzer .. v zahraniči je to ine ale tam sa da presadit a aj šikovnostou urobit karieru ... ale tu doma nie!
Ibaže by si mala "tlačenku":čo nemaš ..

DoktorExitus

Dnes mu vadi ze robis casnicku, zajtra mu bude vadit ze mas v praci kolegov pozajtra ze sa na teba niekto pozrel, nie je to o praci je to o žiarlivosti to je celé, je na tebe či si na to zvykneš alebo si povieš po svete behá dosť normálnych chlapov.

vysokaskolaaa

Boze baba spamataj sa! Mas vysoku skolu a robis casnicku ved je to hrozne a budes to fakt lutovat!! Ja keby som neni taka stara ako som urcite by som si tu vysoku skolu spravila . Teraz na stare kolena musim brat len podradne a blbo platene miesta a fyzicky narocnu robotu.. Na Slovensku ked nemas vs tak si fakt odkazana ako zena len na minimalnu mzdu a slabo platene zamestnania na smeny . Frajer ma v tomto pravdu mas na viac nez obsluhovat ludi ako to moze robit baba s ucnovkou!

Man_76

Urcite si to s priatelom vyries.
Ked ta praca bavi a vidis v nej nejake naplnenie, urcite ju nemen. Men ju len vtedy, ked to budes chciet ty a nie niekto iny.

Robotron

Neveri si ako chlap, ma male sebavedomie. Ziarli a naozaj sa boji, ze tam raz moze prist chlap z ktoreho sa ti podlomia kolena. Neuvedomuje si, ze takymto spravanim tomu iba nahrava.
Ty nic nemen pikial nechces, vztah je aj o slobode ludi v nom.