Rakovina hrubého čreva?

Príspevok v téme: Rakovina hrubého čreva?
rammstein

Zdravím, som s tým už asi zmierený, že trpím rakovinou hrubého čreva. Ale chcem sa uistiť. Všetky príznaky na mňa prišli a hlavne cítim na dotyk bolesť tam, kde ukazujem (na priloženej fotke). Naschvál som nadýchol, aby bolo vidno rebrá. Nemôže to byť ale žalúdok? Že sním mám niečo? Lebo najhoršie je že "nemám stolicu". Najprv zo mňa nič nešlo, potom 5 kúskov (fakt malých), potom hlien a dneska len 2 kúsky. Čo tam môžem mať v tom bode? Mám 20 rokov, 55kg. Mám fakt mále vnútornosti ako pozerám. Čo si o tom myslíte vy? Stále som nemal normálnu stolicu, iba malé bobky (keď nie "chrumky"). Môžem si zato sám, o tom som presvedčený, ale hanbím sa aby sa mi tam pozerali do čriev, lebo viem že to bude unikát. Od detstva zadržiavam stolicu, a chodím na záchod raz za týždeň a už sa mi to vypomstilo. Určite to bude mega štádium, tak ako to liečia už v tom veľkom štádiu okrem operácií, lebo ešte nechcem chodiť po operáciách, lebo ma čakajú fakt dôležité koncerty v jednej úspešnej kapele a nechcem byť obmedzovaný. Takže primárna otázka je, že je to definitívne hrubé črevo, kde ukazujem? Lebo príde mi to moc ďaleko, alebo mám také malé vnútornosti (rys brucha) :D Vďaka za odpoveď .

Defcon

Fiiiha, na podrazdeny pankreas sa umiera ????? -))))
Na pankreatitidu sa umiera, ale na podrazdeny pankreas isto ee. A pankreatitidu isto nema, bo pri nej je bolest diplomaticky povedane znicujuca. To nech si akykolvek frajer, tak utekas do 10 hodin do nemocnice, lebo ti je jasne, ze mas nejaky strasny problem v sebe. Grcas nonstop, triaska, zimnica, horucka a do par hodin sokovy stav.
A vyzeras tak choro, ze ktokolvek ta vidi, tak vola policiu, zachranku, armadu a aj Donalda Trumpa

ahjaj

tomas, nevieme, ako je vysoký, takže..
môže ísť aj o nejaké zápalové ochorenie, odporúčala by som obvodného, rozbor krvi, zápalové parametre, a prvá pomoc začína tam uňho.

Tomas12345

Hmmm, u teba je to nepravdepodobné pretože rakovinu hrubého čreva maju v tvojom veku len dvaja ludia zo 100 tisíc ročne.

www.google.sk

Mne sa skôr nezdá tá tvoja váha. To ako môžeš mať len 55 kíl v 20 rokoch ? Jedávaš ty vôbec niečo ? Mne sa to skôr zdá že ty nič neješ a potom sa nečuduj že ani stolicu nepotrebuješ mať. S podváhou sa však môžu spájať i tráviace problémy.

daniela2

môže to byť aj podráždené črevo kvôli problémom so stolicou teda zo zápchy. Zvykol si piť kávu? Mohol by si každý deň s lyžičkou medu a mliekom. A každý deň si dať aj dvakrát - trikrát ovocie a jesť ovsené vločky a celozrnný chlieb. Dostatok pohybu.
Môžeš ráno dva poháre vlažnej vody a jeden pohár s dvoma polievkovými lyžicami jablčného ocotu. Ide o to, črevo prečistiť.
Tá stolica to je typická zápcha. Ešte by si mohol brať aj probiotiká.
Rakovina hrubého čreva
príznaky: časté bolesti brucha
- krvácanie z konečníka
- svrbenie, podráždenie, opuch konečníka
- pocit nevyprázdneného čreva
- časté a bolestivé uvoľňovanie vetrov
- výrazná strata hmotnosti
- nechuť do jedla
vlastne okrem bolesti na pravej strane a zápchy, ktorou trpia mnohí, iné syndrómy príliš nemáš, či áno?
Takže uprav stravu, a začni nalačno s vodou s jablčným octom. Odporúčajú sa aj cereálie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

rammstein

Prišlo to hlavne pár dní potom, čo som sa strašne opil (2x v živote). Žeby mi to ten alkohol dokončil na 100%? PS: nenávidím alkohol, grc, všetko som robil pre kamarátov, aby ma mali za "chlapa".