Byť vo vzťahu bez sexu???

Príspevok v téme: Byť vo vzťahu bez sexu???
Sisi23

Ahojte, chcela by som vediet, ako by sa zachovali ini ludia v mojej situacii... S priatelom sme spolu cez pol roka a stale sme nemali sex... som mlada zena, chcela by som to.. priatel vsak nie.. ked uz sme sa k tomu dostali, nemohol.. tak som sa s nim chcela porozpravat ze kde je problem a tak.. na to mi povedal ze uz velmi dlho nemal zenu a ze sa to casom podda.. nechce sa mi verit ze by toto bol pre chlapa problem, mam taku skusenost, aj podla reci chlapov, ze chlap by pretiahol babu ked sa mu aspon trochu paci... Neviem o tom ze by som mala nejaku fyzicku vadu, alebo nadvahu alebo nieco take.. hovori mi ze som krasna a ze ma lubi.. ale mne z toho proste vychadza ze ho nepritahujem ako zena alebo co.. ma to vyznam vobec? chcela som partnera, nie kamarata...

japajeto

Ja keď sa zamilujem tak mi môžu neviem ake utlmovače libida sypať aj tak budem chuť na sex s milovanou osobou.
Ak niekto odmieta sex tak buď ma nejaký intimny problem alebo bol v detstve zneuživany sexuálne.
Tak isto ako tu malo zopár ľudo tému že neznašajú dotyky a objatia. Buď je za tým nedostatok lásky v detstve alebo už spominané sex. zneuživanie.
Ja deti nemám a zatiaľ neplanujem, mám 36 rokov a ako muž milujem sex, objatia a dotyka s mojou drahou priateľkou. Nič krajšie nieje v zivote ako mať pri sebe osobu s ktorou ste jedna duša jedno telo

japajeto

Nick Zradca
ty čo za bludy pišeš?
Že niekto nemá decká neznamená že nemá sex. Však slovo
rôzne formy antikoncepcie ti nič nehovori?
Podľa teba ľudia majú sex len keď chcu decko?
Tak možno celoročne opalení spoluobčania rozmyšľajú..

mysli

To je blbost ze dlho nemal babu tak nemoze. Somarina jak traky.
Ved co nemasturbuje? Jemu naboje netreba vystrielat? To nech hovori mramorovej soche a nie tebe. Ak masturbuje tak ide aj keby sex nemal drsat rokov ale v pohode ide.
On sa bud hanbi,.mozno ho ma kriveho, maleho aleno neviem co. Mozno ma problem s erekciou alebo je gay. Mozno ma nejaku prenosnu chorobu a nechce ta nakazit. Je vela Mozno..
Ja som mal raz jednu frajerku co dlho nemala priatela podla tohk co hovorila ze sest rokov ale ked sme prvykrat milovali tak v pohode isla. Vzrusila sa, zvlhla, vedela co.ma.robit so mnou... Ziadne vyhovorky ze to dlho nerobila. Chcela.ma a tym to slo. Mozno ten tvoj je s tebou len tak ale nemiluje ta.

Abcd888

Daj mu ešte nejaký čas. Ak ti tak záleží na tom, aby si ten "úžasný" sex mala a on ho ani po čase s tebou nebude mať, tak asi jedine rozchod. No sex nie je to hlavné vo vzťahu a na to je potrebné pamätať, určite sa dá žiť aj bez neho…

zzzzeerr

Pises tu bludy,ludia maju sexu dost a to ze nemaju deti je vysledok pouzivania ochrany. A ak aj nemaju, tak nie kvoli jedom v potravinach ale materializmu a konzumnemu sposobu života, ktory je dnes tak in. Cestovanie, instagramy, nove handry, posilka,,plastiky, kvalitne jedlo - to všetko dnes stoji kopu prachov, takže na deti nejak nevyjde, ak si chcu udržať tento štandard, a aj si ten život uzit, nie len prezivat a rodit vela deti. Vedia, ze na deti maju cas aj v 35.

zdradca

O tomto som uz niekde cital. Problem v dnesnej modernej dobe,preco ludia nechcu mat sex,deti atd je uz v strave. Kto sa zaujima trosku o dianie vo svete vie co je to NWO (new world order) iny si to mozu vyguglit. Dozviete sa, ze sa do potravin a to uz do potravin pre deti pridavaju latky,ktore maju potlacat libido,chut na sex na reprodukciu. Dovod je znizovanie populacie,a to najme u bielej rasy. Kto pracuje, ci pracoval v zahranici mozno si vsimol,ze napr.v Holandsku,Finsku,Norsku apod. Je cim dalej viac muzov hlasiacich sa k homo komunite. Zapad je uz zdegenerovany,a pomalicky sa to zacina presadzovat aj u nas v postkomunistickych statoch.
Alebo. Kolky z Vas pozna v rodine, ci v okoli mladych ludi co nechcu deti, nechcu sa viazat, a ziju v tzv.vyrtualnom svete, mlady muzi su zzenstili, proste svet je naruby,ide do zahuby.
V minulosti chlapci sli na vojnu, tam sa s mamickynych synacikov stali chlapi, kto bol mäkota, ten sa zastrelil ci inac skoncil. No väcsina zmuznela a boli samostatny. Dnes ziju s rodicmi a mamky sa o nich budu starat kym neumru. Sorry za pravopis,no dufam podstatu pochopite.
Takze najdi si starsieho, lebo ak nema chut na sex,a chces s nim zit,musite si dohodnut pravidla spolunazivania.

Iveta Michael

Počuvajte ludia ..
Ono je to v dnešnej presexovanej dobe tak že mnohi mladi ludia stracaju zaujem.o sex .. niekto alebo niečo im ho protivi natolko že ho vnutorne nechcu.. ja mam takeho mladšieho kamarata on žije v Londyne a je to krasny chlapec .. chodieva na party a baby ho zvadzaju na každej ..ale on sa mi zveril že je ešte panic ( mal teraz 24 ) vraj ma zabrany ked ho takto nejaka bali on to asi nema rad, lebo raz na Pokeci na sklo napisal " všetky ste socky " atď..
Potom mam kamarata rovesnika ( po 40-ke ) ktory v živote sex nemal a hoci nema problem o nom hovorit on ho odmieta, nie je gay lenže je skratka asexual!

A takychto ludi je viac ako si myslite .. ja som si to napr.myslela aj o spevakovi MJ že je asexual (?) ale dokaz o tom nemam :-D napadlo mi či aj tento chalan nie je asexualne založeny .. dneska ženy tento problem podceňuju

Antisexx

@hm hm tak ako tu minule ktosi pisal ze nemá rád objatia rovno tak su aj ludia ktorí nemajú radi sex :) len je ich zrejme velmi málo preto je to pre vás čudné.