Ahojte, chcela by som vediet, ako by sa zachovali ini ludia v mojej situacii... S priatelom sme spolu cez pol roka a stale sme nemali sex... som mlada zena, chcela by som to.. priatel vsak nie.. ked uz sme sa k tomu dostali, nemohol.. tak som sa s nim chcela porozpravat ze kde je problem a tak.. na to mi povedal ze uz velmi dlho nemal zenu a ze sa to casom podda.. nechce sa mi verit ze by toto bol pre chlapa problem, mam taku skusenost, aj podla reci chlapov, ze chlap by pretiahol babu ked sa mu aspon trochu paci... Neviem o tom ze by som mala nejaku fyzicku vadu, alebo nadvahu alebo nieco take.. hovori mi ze som krasna a ze ma lubi.. ale mne z toho proste vychadza ze ho nepritahujem ako zena alebo co.. ma to vyznam vobec? chcela som partnera, nie kamarata...
Byť vo vzťahu bez sexu???
No neviem koľko máte rokov, ale buď je panic, alebo má problém s potenciou, alebo je extrémne hanblivý, ale keď aj po dlhšom čase nič a nebude to chcieť ani rozoberať, tak neviem, ja by som to nechala, pretože komunikácia je vo vzťahu dôležitá a ak jedna strana nechce niečo riešiť, nemôže očakávať, že ju tá druhá pochopí....Keď nerobíte ani nič iné okrem bozkávanie(rozumej orál, peting....)tak to je celkom zvláštne, že ten chlap nič nechce. Je tu aj možnosť, že má nejaké kresťanské hodnoty prisilné, alebo niečo také, alebo ešte sa hanbí, lebo nie je spokojný so svojím údom, aj to môže byť. No verím, že časom to bude fajn, možno mu pólrok zdá málo, na splynutie na takej úrovni, to je vtedy keď ten vzťah berie vážne za niečo hlbšie. Tak tu mu treba jednoducho dať čas, netlačiť ho do ničoho a rešpektovať to, kým to je na únosnej miere, pretože takých chalanov je naozaj málo. ;-)
Sisi, chlap si lasku nespaja so sexom, preto dokaze mat sex bez lasky a preto je tolko prostitutok. Praveze ked chlap lubi dusevne, tak moze mat problem v sexe, lebo on tu lasku neciti cez vtaka. Chlapa vzrusi pekna naha zena, ktora prejavuje to, ze chce sex, ale ked ju prilis silno lubi, tak mu moze byt az protivne do takejto drahej bytosti strcit nieco...
Bud rada, ten chlap ta miluje ako asi nikto a trpezlivo cakaj, kym sa dopracujete k milovaniu a ak nie, tak ani tak ho neopustaj, upni sa na nieco ine. Tolko zien odopiera chlapom sex, ze ho vobec nemaju a ziju s nimi, takze ty ako zena by si to mala dokazat bez problemov. Ak ti to prilis moc chyba, tak masturbuj.
On moze byt bud gay, alebo ma problemy s potenciou a to moze mat viac pricin. V kazdom pripade by to mal riesit lebo neviem co caka, ze budete zit ako mnisi a ty budes spokojna. Ako sa inak sprava, prejavuje ti lasku? Ak je moc hanblivy tak je mozne ze sa hanbi aj v sexe a potom sa mu ani nepostavi. Skus mu navrhnut ze sa budete len maznat, robit peting ale k sexu aspon zatial nedojde. Mozno sa casom uvolni.
este by som chvilku pockala a uvidis, ci sa preberie a bude mat chut na sex s tebou alebo bude stale taky isty. potom by som taky vztah asi postila k vode.
No napisala si toho velice malo. Nevieme kolko mate obidvaja rokov, nepises nic o jeho povahe a tak. Z toho len dedukujem, ze ked si mlada baba tak je asi mlady aj on, mozno je hanblivy a mozno je aj panic a len to zaobalil tak, ze uz dlho nemal zenu lebo sa ti to hanbi povedat. Mne z toho vychadza asi toto. Zas si netreba hned mysliet, ze kazdy chlap vzdy a vsade za kazdych okolnosti musi chciet mat hned sex a ked to tak nie je, tak to nie je v poriadku a je vadny. Len sa treba o tom rozpravat.
No o sex mu teda nejde, ale snad ku vztahu muza a zeny patri.. a myslim ze je pekne dat lasku najavo aj fyzicky...
takze mi z toho spravne vyplyva ze ho nepritahujem?.. potom nechapem na co ma balil.. ano, skvele si rozumieme, tak ale to ma mal potom chciet za kamaratku... stale pocuvam ako pary na zaciatku vztahu sexuju o sto sest, a my ani nezacneme :D
Boze, konecne je tu chlap, ktoremu nejde o sex, tu babu lubi, vravi jej, ze je krasna a zrazu sa stazuje baba, ze nie je sex... No tak splynte spolu dusevne, lubte sa a teste, ze mate jeden druheho, chodte na romanticke vychadzky, drzte sa za ruky, co moze byt krajsie, ved kopa bab tuzi po takomto vztahu. A baby vedia vydrzat bez sexu neobmedzene dlho, zameraju sa na nieco ine, kupia si psika napr.
Toto je chlap ako stvoreny pre Antisexx, ze? :)
michallinca1 tak to potom narážaš len na samích deb..ov. Ja osobne by som nevedel mať sex s babou, ktorá ma ničím nepriťahuje. Mať sex s nejakou babou len preto, aby som zasunul je najväčšie zúfalstvo.