Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bez auta ma ziadna nebude chciet a kazda ma casom necha..

Príspevok v téme: Bez auta ma ziadna nebude chciet a kazda ma casom necha..
odvazitsa

Mam vodicak, spravil som ho na druhy pokus ale spravil. Otec na auto, ja nie ale zikem s rodicmi. Otca stve ako vidim ze ked treba nieco vybavit, nakupy, mama k lekarovi, babka k lekarovi, nieco pobehat, vybavovacky a tak tak musi stale sa cakat nanho az pride domov lebo ja mam strah soferovat. Smejte sa mi, ja viem som srac a mam 28 a nesoferujem. Vodicak mam od 24 rokov.
Co som si vsimol ani baby nemaju zaujem nejak o.muza bez auta a vodicaku aj ked ja mam ale nejazdim.
Chodil som s troma a kazda na casom nechala. Zistili ze mat za frajera muza bez auta je o nicom. Ked sme niekam sli tak bud sme museli volat taxik, alebo sme sli vlakom, autom ci cez znamych. Bolo mi to trapne samemu. Frajerkam sa necudujem lebo trepat sa autobusom ci vlakom, prestupovat stale niekde, byt casovo obmedzovany a viazany na spoje autobusove ci vlakove, mat pod kontrolou cas a stale si zistovat kedy mi co ide... no vykaslali sa na mna. Urcity cas mi to tolerovali ale neskor prisli nato ze je to na ord mat v dnesnej dobe niekoho kto ma vodicak a boji sa sadnut za volant...
Ale co mam robit? Chcem sa prekonat a zmuzniet konecne v tomto smere. Mat auto je sloboda. Mozete si ist kam chcete a kedy chcete. Sadnete a idete..
Nechcem prist o buducu frajerku len preto lebo niesom schopny soferovat..
Chcem sa prekonat. Povedat si koncom tohto leta ze clovece ty si to dokazal. Chcem zit neobmedzene a uzivat sai zivot vo dvojici bez toho rizika ze ma nejaka okasle len kvoli mijek neschopnosti soferovat..
Dakujem za rady

Salamistka

Podla mna nebude problem v tom, ze nesoferujes ale v tom, ze mozno ozaj boli vsetky tri kravy alebo si blby ty alebo oboje.

V kazdom pripade si nemysli, ze pre zenu je zaklad vztahu mat partnera s autom :D to su take prizemne nazory a predsudky. Si predstav, ze je uplne normalne sa vozit autobusom, vlakom, ci taxikom, na to je mhd urcena aby ju ludia vyuzivali.

A je fakt trochu odveci, robit si vodicak a potom ho nevyuzivat ked to navyse aj nieco stoji, na co si si ho potom aj robil? To ako keby si kupim bicykel a nevozim sa na nom, to nedava logiku.

je to

neupinala by som sa takto na auto. moje hodnoty su napriklad inde. ak ta aj niektora nechala, urcite nie kvoli autu. a ak ano, tak ani za nic nestala.

daniela2

ale veď suverénne choď do autoškoly, že potrebuješ pár kondičných jázd a rýchlo sa do toho znova dostaneš. A potom šoférovať a šoférovať.

motorest

Nech si vezme auto na lizing a pomaly bude splacat. Nema deti zije s.rodicmi tak aky problem splacat auto...
Chce to len prekonat ten strach. Si zober ze ked otec mama budu nevladni kto vam pojde nakupit? Kto odvezie mamu ci oyca do nemocnice, k kekarovi? Stale budes volat taxik a vodicak bude v skrini zapadat prachom? Spamataj sa clovece a daj si popapuli konecne!
Kebyze ho nemas nepoviem ani slovo ale mat vodicak a nejazdit to uz je o com?

Kontr0lor

Ja som prvý krát šoféroval v práci. Naložili mi plné auto vecí a šlo sa. Stres a strach na plno, každý trúbil a veci som skoro zničil čo som prevážal.

A preto som to prekonal, bol som hodený do najhoršej možnej situácie - sám , cudzie auto, plné notebookov.

Teraz šoférujem denne, aj keď napríklad v Košiciach lietam cez tie zložité križovatky ako blázon ale som tu a už tretí rok bez nehody :)

Vlastné auto nemám lebo je drahé, mal som felíciu ale tá sa rýchlo pokazila na odpis.

A v práci máme veľa aut takže každý deň úplne niečo iné šoférujem.

tySiAleBulo

Si srač, mal si hned po urobeni vodicaka soferovat a soferovat a tak by si ziskal prax. Cim viac by si jazdil tym sebavedomejsii by si bol za volantom a veril si.
Otcovi sa necudujem ze sa na teba zlosti. Mat doma syna s vodicakom a ten nesoferuje je naprd..
Naco ti platili za vodicky kirz a za vodicka? Aby z toho bol osoh nie? A ty si to zahodil.
Rada? Zacni cim skot jazdit s otcom alebo surodencom ktory vodicka ma. Chod na cesty najprv ked je slaba premavka cez vikendy, vecerne hodiny. Neskor zacni ked ziskas prax aj cez spicku dopravnu. Ako pisem cim castejsie budes chodit tym lepsie pre teba. Nehadz tie peniaze ktore si vrazil do vodicaka kosom..
Spravny chlap musi mat v dnesnej dobe auto aby mohol svoju lasku vozit ako kralovnu. Pre mna je ctou ak mozem prist pre svoju drahu do prace ked konci a odviezt si ju domov. Ona sa nemusi trmasat busom ci taxikmi ale odveziem si ju ako kralovnu.

Aliss

Neviem kolka tema ohladom toho, ze ak nema muz auto, zena ho nebude chciet...Viete co, drahi niektori chlapci? Asi bude chyba kdesi inde, pretoze mam tolko zien okolo seba, co by sa z vysoka vys*ali na cele vase auta, ze by ste konecne pochopili, ze nie vsetky zeny su zatazene na to, aby im niekto ritku vyvazal....Ako, spamatajte sa. To kde zijete? S akymi ludmi sa stretavate? Co mate preboha v hlave, ze toto je vas nazor, resp.ze sa vam toto pri dakej zene stalo?? Tak si hladajte ine zeny, nie mamonarky. Autor temy - co sa tyka strachu z jazdenia, zaplat si kondicne jazdy a chod trenovat s instruktorom. Plus popros otca, aby ste sli cez vikend na dlhsiu trasu. Musis jazdit pod dozorom skuseneho cloveka. Bodka. Takto sa mas postavit k situacii a nie sa lutovat a vymyslat kraviny o zenach, co ta nebudu chciet, lebo nemas auto.....