Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bez auta ma ziadna nebude chciet a kazda ma casom necha..

Príspevok v téme: Bez auta ma ziadna nebude chciet a kazda ma casom necha..
odvazitsa

Mam vodicak, spravil som ho na druhy pokus ale spravil. Otec na auto, ja nie ale zikem s rodicmi. Otca stve ako vidim ze ked treba nieco vybavit, nakupy, mama k lekarovi, babka k lekarovi, nieco pobehat, vybavovacky a tak tak musi stale sa cakat nanho az pride domov lebo ja mam strah soferovat. Smejte sa mi, ja viem som srac a mam 28 a nesoferujem. Vodicak mam od 24 rokov.
Co som si vsimol ani baby nemaju zaujem nejak o.muza bez auta a vodicaku aj ked ja mam ale nejazdim.
Chodil som s troma a kazda na casom nechala. Zistili ze mat za frajera muza bez auta je o nicom. Ked sme niekam sli tak bud sme museli volat taxik, alebo sme sli vlakom, autom ci cez znamych. Bolo mi to trapne samemu. Frajerkam sa necudujem lebo trepat sa autobusom ci vlakom, prestupovat stale niekde, byt casovo obmedzovany a viazany na spoje autobusove ci vlakove, mat pod kontrolou cas a stale si zistovat kedy mi co ide... no vykaslali sa na mna. Urcity cas mi to tolerovali ale neskor prisli nato ze je to na ord mat v dnesnej dobe niekoho kto ma vodicak a boji sa sadnut za volant...
Ale co mam robit? Chcem sa prekonat a zmuzniet konecne v tomto smere. Mat auto je sloboda. Mozete si ist kam chcete a kedy chcete. Sadnete a idete..
Nechcem prist o buducu frajerku len preto lebo niesom schopny soferovat..
Chcem sa prekonat. Povedat si koncom tohto leta ze clovece ty si to dokazal. Chcem zit neobmedzene a uzivat sai zivot vo dvojici bez toho rizika ze ma nejaka okasle len kvoli mijek neschopnosti soferovat..
Dakujem za rady

Juho

Ja by som ešte podotkol že nejaký starý krám za 2000 sa rovná ako keby si ani nemal auto. Dnes slečny idú hlavne na BMW-Audi-Mercedes. Samozrejme čím väčšie a drahšie tým lepšie.

Lollka

Urcite ta nenechali preto ze nemas auto, keby im toto vadilo tak sa s tebou ani dokopy nedaju. Pravdepodobne aj vies co to bolo, preco ta nechali ale jednoduchsie ako priznat si chybu a zacat na sebe makat je vymysliet si nejaky pochybny dovod a vinu hodit na zeny. Ak s tebou mali nejaky vazny problem tak ho budu mat aj dalsie tvoje buduce partnerky aj vtedy ked si kupis auto a zacnes jazdit.

clooo

To naozaj sú hlavným dôvodom toho, že chceš mat auto, nejaké fifleny ? Naozaj by si chcel mať na krku nejakú ženskú s vedomím, že je s tebou len kvôli autu, peniazom ? Nikdy som taktiež kvôli chudobe nemal vzťah. A to auto si náročky ani nekúpim. Nepotrebujem čeliť predstieranemu záujmu o moju osobu, radšej volim samotu a venujem sa svojim záľubám.

Detto

Aj tak si myslím, že nešoférovať a mať vodičák je tá najhoršia možnosť ...ja som našťastie nepodľahol tomu strachu, hoci v autoškole som ešte nebol taký ostrieľaný vodič a tiež som si ešte moc jazdiť sám nedôveroval, ale postupne až prax hoci v začiatkoch s rodičmi a neskôr ako teraz aj sám kludne ma naučila sa nebáť a teraz sadnem do auta bez problémov a už 6 rokov jazdím v podstate bez pokuty a havárie :)

Detto

Pokiaľ ťa fakt nechali len preto, že si nemal auto, tak sa už vážne nečudujem, že nemám frajerku ...zakladajú si na banalitách, neriešia skutočné veci a ešte sú aj mnohé náročné ako vidím..
Ja síce auto mám, aj vodičák, ale nemám frajerku ani som nemal tak či tak

je to

salamistka, ja tiez sa nehrniem na tazke krizovatky alebo do inych statov, to chce aj nejaku vybavu psychicku, fyzicku, pre mna je to narocne, zachvilu som unavena