Ahojte..Chcem sa spytať je to pravda stym nastavenim vnútra,podvedomia?teda že ak ma človek niečo v hlave zafixovane tak to tvori jeho vonkajši svet?Napr. ja mam zafixovane v hlave že budem sama bez partnera a je to tak nikdy som nemala...alebo mam zafixovane že zomriem v mladom veku...Naozaj je vonkajši svet odrazom toho vnutorneho?ake mate skusenostii?
Miaaa
Tutanchramon ty preco reagujes? Pre teba ponuka rozhodne nebola.
Fixinela, postav sa s červenou kabelkou a v minisukni niekde ku ceste, kde je dobrá celodenná premávka a určite niekto do teba vrazí aj niečo iné okrem peňazí.
a este by som sa pridala k SofiaElla :) ked budes stale mysliet na to priklad chcem byt pekna... tak to nefunguje. vesmir nepozna nase pouzivanie viet pre buduci cas a nepochopi ze to chces teraz.ani pre zapor nechcem byt skareda. prianie potom vo vesmire vyzera takto: chcem stale chcieť byť pekná. alebo: nechcem byť škaredá znamená chcem byť škaredá. super knizka o tom ale bacha prehnané pozitívne myslenie len oddeľuje pomyselne negatívne emócie a vytvára sa bublina pozitívneho myslenia ktorá praskne a potom clovek moze dopadnut aj horsie ked ma v tej bubline cely zivot aj zomriet. vsetko co si prajes si musis v sebe podrobne rozanalyzovat ci nahodou nejaka tvoja cast nekrici nie a preco a vsetko postupne opravit aby slo vyslat uspesne priane u malych jednoduchych priani sa to plni automaticky u velkych su aj velke protipriania podvedome a tam su ukryte najvacie nase problemy takze bacha netreba sa obklopit potom len pozitivnym myslenim lebo ti to moze ublizit. treba zivot zit ako doteraz akurat ine zacat vysielat a postupne sa narovnavat k lepsiemu
túto istú tému som načrtla v téme Tušenie budúcnosti. forum.zdravie.sk
Mne to zatiaľ funguje, vnútorný pocit mi hovorí, že to, na čo som vnútorne nastavená sa mi má splniť.
Ale napíšem to asi tam.
Zaujímavá myšlienka a téma, autorka, ale myslím, že si ju zle pochopila a zle uchopila pre toto fórum.
Mnohí máme vlastné predstavy, čo ne/chceme, ale nejde len o samotné predstavy a želania. (Inak by sme boli všetci šťastní ľudia, niečo by sme si želali alebo nie - mysleli by sme na to - a to by sa splnilo). Takto to nefunguje.
V prvom rade musíš byť stotožnená ty sama s tým, čo si želáš a potom táto energia bude dominovať aj v tvojich konaniach vrátane interakcií s ľudmi a okolím. Logicky - spätná väzba od ľudí, bude totožná - alebo veľmi totožná s tým, čo chceš alebo, čo si želáš.
Podčiarknuté, zhrnuté, žiadne predstavy a sny sa nezačnú plniť samé od seba, ak ty ako osoba nebudeš aktívna.
akurát včera sme sa o tom s manželom neskoro večer rozprávali.
Nie sme nejak poverčiví, ale myslím si, že určité vnútorné nastavenie mysle skôr privolá danú situáciu či už v negatívnom alebo v pozitívnom zmysle.
Rozhodne tam vidím prepojenosť. Manžel sa prikláňal k názoru, že iba vtedy, keď preto, aby tak bolo aj niečo robíš. Ale tu je otázka len v rovine mysle. Určite, že na prvom mieste je myseľ.
Poviem ti takto, ak si vsugeruješ, že si škaredá, bude to z teba vyžarovať, aj keby si ňou nebola, a budeš menej atraktívna. Ak si vsugeruješ čokoľvek, akosi to z teba bude vyžarovať a budeš to privolávať.
Ono si mozte davat plany a sny do buducna ale ako sa vravi:
Hovorte Bohu o svojich planoch a on sa vas vysmeje
Alebo:
Clovek mieni, Pan Boh meni
Fixino a nechces milenku, do ktorej by si mohol vrazat svoje...peniaze? ;)
Moja odpoved bola pre "blbost"
Ja som mal zafixovane, ze chcem mat nejaku manzelku, to sa mi splnilo, byvat v bytovke a byvam v rodinnom dome, ktory sme postavili, auto som vzdy tuzil po Skode Octavia a nikdy som ju nemal, teraz jazdim na BWM X5, dovolenky som chcel iba Chorvatsko a mam obehanu aj oboplavanu celu Europu a Ameriku a cast severnej Afriky. Dieta som nechcel, mame jedno, zarabat som chcel v zamestnani a podnikame a mam asi 3x viac penazi, ako by som chcel, iba sa susia na uctoch, nedokazeme ich minut ani ked si kupujeme drahe veci (jasne, diamanty si kupovat nebudeme), uzivame luxusne dovolenky, restiky a pod. Nikdy som nechcel mat tak vela ako mame a to sme zacinali od uplnej nuly. Nechcel som byt uplne chudobny, ale taky priemer som chcel a sme dost vysoko nad ten slovensky. Niekedy je asi lepsie nesnazit sa, brat to okolo take it easy, nesilit to a ono zrazu sa vesmir zobudi a da ti viac ako vlastne chces.
Alebo dvihni zadok, zacni podnikat, makaj od rana do vecera a pride to.
Inak chata, dom, auto - hm na to kym si zarobis, to potrva a teda muza zacnes riesit az ked to vsetko budes mat? Dufam, ze si to nemyslela tak, ze ti to doda muz...