Ahojte..Chcem sa spytať je to pravda stym nastavenim vnútra,podvedomia?teda že ak ma človek niečo v hlave zafixovane tak to tvori jeho vonkajši svet?Napr. ja mam zafixovane v hlave že budem sama bez partnera a je to tak nikdy som nemala...alebo mam zafixovane že zomriem v mladom veku...Naozaj je vonkajši svet odrazom toho vnutorneho?ake mate skusenostii?
Miaaa
Ty čo tu splietaš teraz sex ? ? Či iné argumenty už nemáš.? Ale hej nevrzol som si lebo od mňa chceli sex ženy alebo baby čo sa mne osobne nepáčili a nie som tak zúfalý ako ostatní chlapi, že zasunú do ktorejkoľvek ženy, ktorá im prvá dá a za to som na seba hrdý ?
Fixinela, okrem toho, ze si mi neodpovedala, tak ti poviem, ze kazdy tu ma rovnake moznosti a ked vie niekto zarobit peniaze, tak si treba z takeho cloveka zobrat priklad a nie ich pytat od neho.
Pozri, robil som predtym v IT firme a opravovali sme pocitace. Kolegovia urobili za den 2, ja 6. Raz nam dali lepit nalepky na procesory, lebo sme ich pretaktovavali, ja som ich nalepil za 8 hodin 1000 a kolegovia ledva 300, ked sef povedal, ze cez vikend ideme robit vystavu, vsetci frflali, ja som to jediny zobral v pohode bez reci. Nikdy mi nikde nedali dohodnuty plat, vzdy som mal uz prvu vyplatu vyssiu ako mi slubili. Kolegovia ma neznasali, lebo ja sa skratka neviem flakat, lebo mi to pride ako zabity cas a nudim sa. Nik okrem sefov nikdy nechapal moje pracovne myslenie. Aj ty mozes mat dost penazi, len bohuzial ak ich nemas, nevies poriadne makat, i ked si urcite o sebe myslis, ze vies, ale nedokazem ti to vysvetlit, aj keby som pracoval s tebou v rovnakej praci.
A co ta je do toho? Ci ta serka to, ze ty si si este v zivote nevrzol? Ani si to vobec nepochopil o co tam islo, len ta strasne irituje, ze tebe sa ziadna neponukla a vobec, cus uz. Zakladaj si tu dalsie temy, ako ta ziadna nechce.
Aha a preto treba zúfalo pýtať peniaze od ostatných hej? Idem mať za chvíľu 25 rokov, takže viem aký je život a sam žijem len s jedným rodičom, tak viem, aké je to, keď človek nemá peniaze. Nie som rozmaznaný fracek, ktorý v živote mal všetko na čo si len pomyslel. Ale určite sa nebudem niekomu núkať cez internet, aby do mňa vrážal peniaze.
Nemusi len do mna, kludne ich moze vrazat do vsetkych, ktori zufalo potrebuju peniaze, ked nevie, co s nimi. Na Slovensku je ich dost.
Ty si este sopliak Tutanchamon, nevies, aky je zivot tazky. Nesud, lebo budes sudeny.
Fixinela si myslela, že do nej budeš vrážať peniaze ako do svojej milenky. Pre také ženy niet žiadneho slova. Zúfalstvo najvyšiehio zrna.
skús sa nadstaviť takže, si nájdeš partnera a uvidíš či je to pravda :)
Fixinela, vobec tomu nerozumiem, co tu pises.
Ja podnikam v IT a tomu zena nerozumie, robi mi papiere a semtam mi nieco odvezie, ked mi nieco zblbne s dohodnutymi ludmi a podporuje ma svojou pritomnostou.
Ako si na to dosla, ze som tu pisal to o com hovoris?
No ved si tu mal temu, ze co by zeny povedali na to, keby si im daval mesacne 1000 eur.
V kazdom prispevku nezabudnes podotknut, ze nevies, co s peniazmi, len zabudas dodat, ze tie peniaze zaraba tvoja zena, ty jej robis poskoka, z coho si frustrovany, tak si tu dvihas ego.
Fixinela, dik za ponuku, i ked nechapem, ze na zaklade coho si ju urobila, ved ma vobec nepoznas. Co ked som rysavy, tucny, cervenolici so silnymi dioptriami a strasne sa potim, ze az smrdim? :)
Ale nie, pravda je, ze to mam vybudovane s manzelkou, bez nej a zazemia co nam vytvorila, by som to nedal, takze okrem toho, ze by som jej to nedokazal spravit, mi hovori, ze nemam platit za nieco, co mam doma zadarmo :)
Nebudes stastna, ked budes takto rozmyslat, mozes mat materialne veci, no napokon ostanes sama iba s nimi a bude ti chybat spriaznena dusa...