Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatelka nevie dosiahnut orgazmus ...

Príspevok v téme: priatelka nevie dosiahnut orgazmus ...
ZufalyPriatel

ahojte
priatelka nevie pri sexe dosiahnut orgazmus snazim sa robit vsetko mozne dlhu predohru dotyky bozky len ona je dost hambliva aj ked sa spytam co by som mal spravit tak mi nic nepovie ...
hovori ze ten sex si uziva aj ked nema orgazmus ale ja mam potom pocit ze ju neviem uspokojit netlacim na nu ze by mala mat orgazmus ani nic take ale je mi to luto ked viem ze jej to nedokazem dopriat ale snazim sa tvarit ze je to v pohode aby nebola s toho smutna
navrhol som jej aby skusila masturbovat ze sama zisti najlepsie co jej robi dobre a ze potom ked uz zisti ako tak ma moze navigovat aby som ju uspokojil aj ja ale povedala ze nechce ze by mala zly pocit ze to robi bezo mna a predo mnou masturbovat nebude je prilis hambliva ...
ako ju mam presvedcit aby to skusila a ze mi to naozaj nevadi a budem rad ked sa uspokoji aj sama ? baby preco to vnimate tak ze ak mate priatela nechcete masturbovat ?
dakujem za odpovede

ahjaj

očakávať orgazmus od ženy, ktorá si to milovanie aj tak užíva, je to najsprostejšie niečo, čo len môže byť. Nestačí, že sa má príjemne, dobre, krásne. Musí mať aj orgazmus. Je to jej POVINNOSŤOU. Inak bude on ZÚFALÝ a pôjde sa posťažovať na fórum.

Man_76

Toto urcite neries s priatelkou.
Nie ze jej budes nieco vycitat. Bavte sa, hladajte si k sebe co najintimnejsiu cestu, ale nic jej nevycitaj. Spoznavaj dokladne jej telo i dusu, citlivo vnimaj kazdu jej reakciu na Tvoje dotyky, uvolnite sa, chodte na romanticky pobyt, len vy dvaja, masaze, sauna, virivk, flasa sektu, romanticke vyznania, uvidis co sa bude diat

daniela2

a čo je tvoja priateľka nesvojprávna? Keď sa cíti príjemne a dobre, ona nerieši. Tak prečo riešiš ty dačo, čo pre ňu problém nie je?

Fero36

Cize tvoja frajerka nedosahuje vyvrcholenie pri sexe ani ked ju ty robis rukou?
To ze nechce pri tebe masturbovat je myslim si ze normalne. Ja ored svojou tiez nemasturbujem ani ona predomnou. Odmieta to a ja sa k tomu tiez nemam aby som sa pred nou sam ukajal.
Ale ked ju robim dole rukou alebo normalne do nej vniknem tak dosahuke orgazmus tak ju az musim krotit a davat jej prsty do ust aby bola tichsie lebo je pritom dost hlucna :-D co mna tesi a viem vzrusit ale ked ste nie na opustenom mieste tsk sa to nehodi ze? :-D
Cize zosumarizujem to tak ze ja a moja sa pred sebou neukajame ale pri spolocnom milovani dosiahne vzdy orgazmus aj niekolko krat po sebe.
Ak tvoja nechce masturbovat, nevie dosiahnut vyvrcholenie ane prstovanim ano sulozou tak je bud frigidna alebo puritansky vychovana.
Kolko ma rokov? Mozno je to vekom. Nieje mlada? Moja ma 38 a zeny po 30-35 uz vedia co chcu a nehanbia sa zato. Vacsina z nich sex miluje nez mlade zaby pod 30 rokov.

Zatrub

Suhlasim s tebou, mala by od neho utekat a co najrychlejsie si najst poriadneho samca, ktory ju uspokoji. Chlapov na sex netreba prehovarat, bude to mat lahsie, ako on keby si chcel najst.

klakson

Ved to tam mas napisane celkom jasne. Ze ona lezi jak drevo a je ticho ako vos. Nie je ochotna nic pre neho alebo ich spolocne dobro urobit. Z takej nic nebude. Od takej co najdalej kade lahsie, inak sa bude len trapit pri takej zene.

Zatrub

Aku inu? Ked nevie chlap ziadnu uspokojit, mysli hlavne na seba a je sebec, ziadna s nim nevydrzi. A mozno este aj smrdi.
Niektori si o sebe namyslaju, ze su dokonali a zeny sa idu za nimi potrhat a opak je pravdou. Moze byt rad, ze s nim je.