Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatelka nevie dosiahnut orgazmus ...

Príspevok v téme: priatelka nevie dosiahnut orgazmus ...
ZufalyPriatel

ahojte
priatelka nevie pri sexe dosiahnut orgazmus snazim sa robit vsetko mozne dlhu predohru dotyky bozky len ona je dost hambliva aj ked sa spytam co by som mal spravit tak mi nic nepovie ...
hovori ze ten sex si uziva aj ked nema orgazmus ale ja mam potom pocit ze ju neviem uspokojit netlacim na nu ze by mala mat orgazmus ani nic take ale je mi to luto ked viem ze jej to nedokazem dopriat ale snazim sa tvarit ze je to v pohode aby nebola s toho smutna
navrhol som jej aby skusila masturbovat ze sama zisti najlepsie co jej robi dobre a ze potom ked uz zisti ako tak ma moze navigovat aby som ju uspokojil aj ja ale povedala ze nechce ze by mala zly pocit ze to robi bezo mna a predo mnou masturbovat nebude je prilis hambliva ...
ako ju mam presvedcit aby to skusila a ze mi to naozaj nevadi a budem rad ked sa uspokoji aj sama ? baby preco to vnimate tak ze ak mate priatela nechcete masturbovat ?
dakujem za odpovede

klakson

Zatrub,

ved on nie je sexuolog aby skumal, preco ona nema orgazmus. To by malo trapit ju. Takto nebude mat ani on kvoli nej z toho nic a to by bola skoda. Mal by ju poslat doktorovi a ked ona nebude chciet, tak si co najrychlejsie najst nejaku inu, nie taku sebecku.

Zatrub

Drahy klakson,

ak sa bude sustredit hlavne na seba, tak nie je vo vztahu rovnako dolezity, ale dolezitejsi ako ona.
Staci trosku rozmyslat, kym nieco vypustis.
Strasne vela muzov je v sexe drevo a nevedia to, lebo sa sustreduju len na seba.

Santoska33

Načisto vám už je..be,či čo?Takéto pico..viny tu riešite.Mali by ste sa viac zaujímať o to či ľudia majú co jest.Deti sa tu hrajú na dospelých ,aké sú múdre vsexe a vztahov.Ach jaj,deti rádia deťom!

ahjaj

podľa mňa je možné aj to, že ho zažíva, len nevie, že je to to. Nemusí predsa vedieť pomenovať svoje pocity.
Ale tiež mi lezie na nervy veta: priateľka nevie ...
a čo vieš ty?
čo ona musí vedieť?
choré toto aj požiadavka.
To čo píše organko sa týka skúsených báb, určite je teraz veľmi hrdý na to, čo napísal. Ešte mal napísať, že stoja pred jeho bytom do radu a čakajú, kedy sa mu uráči skončiť s predchádzajúcou...

Organko

Boze, tolko bab mi povedalo, ze nedosiahli nikdy orgazmus, az kym nesexovali so mnou. Urobit babe orgazmus je velmi lahke. Mel Gibson hral vo filme, Co si zeny myslia, a robil im orgazmy. Neviem ako vznikol namet, ale to je presne to co funguje. Baba chce byt ziadana, chce, aby si vycitil, co chce, ty si ju musis pozorne vsimat, pocuvat ju, sledovat mimiku, rec tela, musis vediet, kedy mas co povedat, kedy sa jej ako dotknut, pripadne niekde predtym s nou ist, nieco zazit, nazhavit, mily darcek, romanticke prostredie atd. Ja by som tej tvojej tak asi po tyzdnovom spoznavani vedel urobit orgazmus, ze by az odpadla. Mal som taku hanblivu (toto slovo sa pise s n a nie m) a tu som tak uvolnil a urobil jej taky orgazmus, ze som sa zlakol, ze dostala infarkt doslova. Vravela, ze to vobec necakala, uvolnila sa, bola vzrusena a prestala mysliet na to, ze nikdy nemala orgazmus. Inak ked stretnem nejaku byvalu, ktora mala problem s orgazmom a intimnejsie sa bavime, tak.hovoria, ze ich frajeri to nevedia ako ja a nemaju s nimi orgazmy.
A uplna blbost je hovorit hanblivej babe, aby masturbovala, ona si to nikdy sama robit nebude, ona ma problem sa vyzliect pred tebou, ale vtedy to aspon berie tak, ze je to ako-tak normalne.

Lollka

Tym ze ju furt do niecoho tlacis - do masturbacie, do orgazmu tak sa bude citit pod tlakom a o to viac sa zablokuje. Sex s tebou jej zacne byt neprijemny a zacne ta odmietat. Ak je hanbliva tak potrebuje hlavne cas, pochopenie, respekt, klud. Tym sa viac uvolni a mozno aj ten orgazmus potom raz pride, len to bude trvat iste dlhsi cas. Musi citit, ze ju mas rad a respektujes taku aka je a nie ze ju povazujes za menejcennu za to ze nema orgazmus.

petroneta

a ešte niečo. Prečo jej navrhuješ masturbáciu, keď ona necíti takú potrebu? Ona zažíva tie pocity s vedomím, že jej to dávaš ty. Nie ako telesné niečo, čo si dokáže urobiť sama. Tak prečo ju nahováraním na masturbáciu vytrhávať z toho, že to je viac než telesné? Či tebe ide o telesnosť? Ona si všetky tie krásne pocity, ktoré zažíva spája s láskou, a lásku si sama nevie dať, preto ťa ani nechápe v tomto ani necíti takúto potrebu. Zrejme nie je príliš skúsená a nie ste dlho celé roky a pravidelným intímnym životom ešte dlho nežije.

petroneta

ahoj zúfalý priateľ. Nerob z priateľky zúfalkyňu preto, že nevyhovie tvojim orgazmuscentrickým chúťkam. Ak si intímny styk vychutnáva, tak prečo z nej robíš dačo menejcenné len preto, že nemá orgazmus.
U Teba je to tak, že všetky dotyky smerujú k nejakému cieľu k vrcholu. Ona to prežíva tak, že si užíva nádherný výlet, počasie, výhľad, prechádzku, a celé to nemá konkrétny cieľ ale všetko dokopy je oveľa viac chvíľ šťastia, ako tvoj neviemokoľkosekundový orgazmus. Tak to prosím ber z tohoto hľadiska. zažíva možno oveľa viac a oveľa krajšie ako ty. Každým dotykom je tak citlivá ako si ty na vrchole. Chápeš? Iné by bolo, keby to cítila ako niečo ako cestu na vrchol, ktorý neprichádza. Ale potom by ti nehovorila, že sa cíti krásne, lebo by cítila frustráciu z nenaplnenia. Ale u nej je to naplnenie zrejme prítomné. Tak prečo z jej prežívania chceš robiť dačo menejcenné, len preto že to nie je tak učebnicové?