Už skoro vôbec spolu nespíme

Príspevok v téme: Už skoro vôbec spolu nespíme
Anomyss

Ahojte, chodím s priateľom 3 a pol roka. Všetko je v úplnom v poriadku, teda až na jednu vec sex. Na začiatku vzťahu sme spolu mali sex aj 2krát za deň a teraz 2krát do mesiaca. Vôbec neviem v čom je problém, ale určite viem, že neverný mi nie je. Proste vôbec mi nejde do hlavy, že nemá záujem a to z toho dôvdu, že on sám mi rozprával, že bez sexu by si život nevedel predstaviť. Do nášho prvého stretnutie mal sex neustále, dokonca mal aj kamarátky len na sex. A práve preto neviem čo sa s ným stalo, keď mu poviem aby sme si išli spolu užiť tak povie že sa mu nechce, vždy povie to isté. Preto už ani nemám zíujem sa ho to stále pýtať. Skúšala som aj sexi prádlo a mič. Neviete mi nejako poradiť čo mám robiť ? Ako ho mám znovu dostať ? Prosím ľúdkovia, ktorí ste niečo podobné zažili poradte. A blbé komentáre si nachajte pre seba.Ďakujem za odpovede bambule :)

CoachTomas_sk

Ahoj,

ako tu píšu diskutujúci, dôvodov môže byť viacero. Mne to na prvý pohľad vyzerá tak, že ho niečo trápi a preto nemá chuť ani na sex. Ako je na tom v iných oblastiach? Sťažuje sa na niečo? Chodíte spolu stále niekde na výlety?

Tomáš

Bobricek

2x do mesiaca pri mladom chlapovi určite normálne nie je. Niečo za tým bude. Normálny zdravý chlap by bez toho 2 týždne nevydržal. Možno sa ti to nebude páčiť, ale keď spomínaš, že vždy mal kamarátky na sex (šťastlivec jeden), tak aj pri vašom vzťahu asi bude mať nejaké takéto kamošky.

Laura4515

Dovodov moze byt niekolko, mozno je naozaj len proste unaveny z prace...v tyzdni sa mu proste nechce, ked pracuje psychicky to je este vacsia unava hocikedy ako pri fyzickej praci. Ale ked sex nechce ani cez vikend ked je oddychnuty a ked ste napr. doma cely den - tak to je uz divne.

Je medzi vami chemia? Rad sa ta dotyka, hladka, objime ta len tak?Citis, ze sa mu stale rovnako pacis? Inak zeny ked napr. priberu tak fakt toho chlapa to trosku odradi. Viem, ze zeny si myslia, ze je to povrchne, ale tak kazdy chlap chce mat v posteli sexy zenu, ktora sa o seba stara. Davajte si nato zeny pozor.

Nema rad v postli nieco ine, co pri tebe nema? V kazdom pripade radim porozpravat sa uprimne s partnerom, najlepsie po 2 flasiach vina :D nech ti povie pripadne aj to co ho napr. trapi, alebo nechce ti to povedat, lebo sa boji, ze sa budes hnevat....moze to byt totiz hocico, co ta ani nenapadne. Napr. kamoska mala podobny problem a zistila, ze chlap ma rad trosku tvrdsi sex, kde ju napr. chyti za vlasy, oprie o stenu a pretiahne len tak....ten romanticky sex ho nebavil...