Tak, otázka na ženy. Koľko partneriek pred vami musí mať chlap aby ste ho považovali za schopného a skúseného chlapa?
Je mi jasné, že baby nepriťahuje niekto, kto nemá skúsenosti so sexom a vzťahmi lebo z nejakého dôvodu si myslia, že taký chlap je s ním neiečo v neporiadku lebo ho ostatné nechcú a oni chcú len takého, ktorého chcú ostatné... proste taký blbý začarovaný kruh
Dnes mám narodeniny a mám 23 rokov. Na hov no narodeniny lebo som ešte nikdy nemal vzťah. Ani krátkodobý nič, ani sex, takže ešte k tomu ako keby toho nebolo dosť tak som aj panic...
Proste ľudia v mojom veku majú už minimálne 3-4 ex partnerov a do ďalšieho vzťahu idú s tým, že ich ďalší partner má tiež už niekoľko ex.. a ja som ešte nemal babu
Koľko báb by som mal zbaviť a opustiť aby ste ma považovali za vhodného na vzťah? Keď dosť veľký problém je nájsť si len 1 ako mám do obdobia 2 rokov natlačiť 4 vzťahy?? Preskočil som experimentovaciu fázu od 15 do 25 rokov kedy by som mal vystriedať niekoľko vzťahov a byť skúsený v sexe ---- nič z toho nemám a je mi z toho na depresie :(
Ako mám zbaliť babu keď zistí, že v 23 rokoch som panic a nemal som vzťah keď ona už mala 5 vzťahov...
Ja by som bol najadšej keby som mal len jednu na celý život, ale to sú moje nereálne predstavy, v realite ľudia striedajú vzťahy jeden za druhým, je úplne normálne byť rozvedený s deťmi a hľadať si ďalšieho partnera....
A v takom svete kde ľudia majú viacerých partnerov za život je človek, čo nikdy nikoho nemal nechcený... ale to je taký začarovaný kruh ako hľadanie zamestanania - nemám skúsenosti lebo všade požadujú skúsenosti... dosť na ho vno situácia
Ja som už vlastne zmierený s tým, že budem sám do konca života, ale aspoň nejaké sexuálne partnerky by som chcel mať keď už nie vzťah na celý život ... ach jaj :(( myslíte že by som mal vyhľadať psychológa aby mi pomohol, lebo strašne sa trápim a každý deň je pre mňa utrpenie.. ani koníčky ma nebavia... proste chcem frajerku ale nemôžem ju mať a to ma strašne ničí, trápim sa, trpím a nejde mi to zastaviť!!!!! :((((