Skúsenosti vzťahové

Príspevok v téme: Skúsenosti vzťahové
bracelet

Tak, otázka na ženy. Koľko partneriek pred vami musí mať chlap aby ste ho považovali za schopného a skúseného chlapa?

Je mi jasné, že baby nepriťahuje niekto, kto nemá skúsenosti so sexom a vzťahmi lebo z nejakého dôvodu si myslia, že taký chlap je s ním neiečo v neporiadku lebo ho ostatné nechcú a oni chcú len takého, ktorého chcú ostatné... proste taký blbý začarovaný kruh

Dnes mám narodeniny a mám 23 rokov. Na hov no narodeniny lebo som ešte nikdy nemal vzťah. Ani krátkodobý nič, ani sex, takže ešte k tomu ako keby toho nebolo dosť tak som aj panic...

Proste ľudia v mojom veku majú už minimálne 3-4 ex partnerov a do ďalšieho vzťahu idú s tým, že ich ďalší partner má tiež už niekoľko ex.. a ja som ešte nemal babu

Koľko báb by som mal zbaviť a opustiť aby ste ma považovali za vhodného na vzťah? Keď dosť veľký problém je nájsť si len 1 ako mám do obdobia 2 rokov natlačiť 4 vzťahy?? Preskočil som experimentovaciu fázu od 15 do 25 rokov kedy by som mal vystriedať niekoľko vzťahov a byť skúsený v sexe ---- nič z toho nemám a je mi z toho na depresie :(

Ako mám zbaliť babu keď zistí, že v 23 rokoch som panic a nemal som vzťah keď ona už mala 5 vzťahov...

Ja by som bol najadšej keby som mal len jednu na celý život, ale to sú moje nereálne predstavy, v realite ľudia striedajú vzťahy jeden za druhým, je úplne normálne byť rozvedený s deťmi a hľadať si ďalšieho partnera....

A v takom svete kde ľudia majú viacerých partnerov za život je človek, čo nikdy nikoho nemal nechcený... ale to je taký začarovaný kruh ako hľadanie zamestanania - nemám skúsenosti lebo všade požadujú skúsenosti... dosť na ho vno situácia

Ja som už vlastne zmierený s tým, že budem sám do konca života, ale aspoň nejaké sexuálne partnerky by som chcel mať keď už nie vzťah na celý život ... ach jaj :(( myslíte že by som mal vyhľadať psychológa aby mi pomohol, lebo strašne sa trápim a každý deň je pre mňa utrpenie.. ani koníčky ma nebavia... proste chcem frajerku ale nemôžem ju mať a to ma strašne ničí, trápim sa, trpím a nejde mi to zastaviť!!!!! :((((

Lollka

Ty si tu uz pred casom temu mal a pytal si sa na to iste, napriek tomu ze si dostal dost hodnotnych rad nic si nepochopil a zas sa pytas to iste. Ty mas uplne pomylene myslenie, nevies o com su vztahy, nevies na co su, tak tu prestan s tymto furt otravovat a objednaj sa k psychologovi kam zacni pravidelne chodit. Pokial nemas aspergerov syndrom tak snad sa mu podari ti vysvetlit co je to vlastne vztah tak ze to raz aj pochopis.

Manzel71

Hm, sranda, moja manzelka je moja prva v posteli, mal som asi 10 pred nou, ale to boli len bozkavacky. Ona bola panna, pozname sa od 18 a stale sa lubime a viem, ze sme sa nikdy nepodviedli. Sme spolu 30 rokov. Je to v nastaveni zivota, preco sa chces porovnavat, ze ten mal tolko a ty nie? Mozes vystriedat 1000 partnerov v posteli a nikoho suceho nenajdes. Praveze s cim vacsim mnozstvom sa vyspis, tym si otupelejsi a nedokazes si nikoho najst.
Ja viem, co doma mam a vidim tie zeny okolo a viem, ze tie by ma neurobili tak stastnym ako moja zena, naco su mi take kravy, ani ten sex by som si s takou nevedel uzit, lebo by mi chybalo to take dusevne spriaznenie pri tom a vyspat sa s inou (som dost ziadany u zien), len kvoli tomu, aby som to vyskusal, je velmi ubohe.
Bud sam sebou, neries, ta prava pride a vobec nebude riesit, ci si panic, to baby nerobia, to robi iba blby chlap s nizkym egom!

Tomas12345

Máš to v mysli nesprávne nastavené. Ja to tu hovorím stále, kto si hladá svoje štastie v partnerovi ten je odsúdený na neštastie, vsak si len zober užívatelov, nadirka, Lucinda, atd..... chceš tiež takto skončiť ?

Akože ja som bol dávnejšie v rovnakej situácii ako ty, takže chápem ak osa cítiš, no musíš svoje myslenie zmeniť. Musíš si nájsť svoj zmysel života vo veciach ktoré sú reálne a môžeš ich dosiahnuť, a tými su koníčky a Boh. Partnerské vzťahy nie sú dôležité, sú to len dočasné radovánky ktoré však nemaju zmysel, cloveka nevzkriesia. Aj chlap s desiatkami žien skôr neskôr zomrie, a čo bude potom ? Smrt na veky vekov. Takémuto človeku nie je vôbec čo závidieť a preto takýmto ludom nezávid ani ty. Závid ( v dobrom) takým ludom ktorým sa podarí získať večný život s Bohom, no toto sa môže podariť aj tebe, a môžeš s tým začať už dnes.

Salamistka

Ale si riadne zakomplexovany chlapce. To ze si panic je uplne ok ale to, ze z toho robis problem nie je ok lebo to problem nie je, je to iba v tvojej hlave a o tvojom postoji k sebe samemu. Ked to budes vnimat ako problem tak to budu vnimat ako problem aj ostatne zeny. Ked to zoberies tak ako to je, tak to tak zoberie aj hociktora baba, ktora bude mat o teba zaujem. Zober to cisto pragmaticky, este si proste nestretol tu pravu a to je cele. Sexualne zdatnosti sa nerovnaju poctu vyskusanych partnerov, to mas uplne pomylene. Kludne si mozes najst aj babu, ktora ich mala za sebou uz 10 a v posteli moze byt uplne drevo, ktore si len lahne a rozkroci nohy (cisto obrazne, i ked pojem "sexualna skusenost" je dost subjektivna zalezitost a kazdy je iny, co sa nepaci jednemu sa zase moze pacit druhemu, tu nejde o to, ci sa to naucis alebo nie...).

A pytal si sa aj tych ludi, co ich mali za sebou niekolko, ci to tak aj chceli? Ci tiez nechceli mat iba jedneho partnera ale nakoniec sa ten vztah pokazil, ci uz z jednej strany alebo z druhej alebo z obidvoch im to jednoducho nevyslo a nieco sa stalo, ze jednoducho nemohli zostat spolu? Lebo si nemyslim, ze kazdy ide do vztahu s tym zamerom, ze si ich vyskusa zo 4 alebo 5 a potom si povie "hm, dobre, uz mam naplnenu kvotu". Tych ludi tie vztahy mozu aj mrziet lebo nevysli a chceli aby to vyslo a nechceli mat za sebou len cisla.

Chapes?

A este k problemu sucasneho sveta v ramci striedania partnerov a neochoty zostavat s jednym clovekom, toto sa deje jednoducho preto, ze sa vsetci stali otrokmi akehosi idealu, ktory maju hladat vo svojom partnerovi a preto sa vsetci stale len rozchadzaju pretoze nevedia pochopit, ze ideal neexistuje ale aj tak maju potrebu stale hladat nieco lepsie a lepsie a pritom si neuvedomuju, ze sami nie su dokonaly.

naivny

ja si to predstavujem tak, že keď budem mať priateľku a budeme sa môcť rozprávať o všetkom, tak aj o tomto, a to bude o tom, že prijímame jeden druhého takého, akí sme, tam nejde len o sexuálne skúsenosti, ale aj povaha a všetko dokopy.

Madafaku

Alis uplny suhlas pekne napisane. Sa trochu preber o com je zivot a ze toto je to najmenej nie? Tiez som nemal vela bab nejake 2 a teraz co? Neviem kam sa to picha a co robit? Ak budes mat babu co s tebou nebude chciet bit lebo si nemal zensku este tak ju posli kade lahsie a co.

dobreuz

To len dnešná vymetená spoločnosť môže niečo také tvrdiť, za to, že niekto nemal vzťah je menej hodnotný alebo čo? Skôr naopak by som povedal, vernosť im asi nič nevraví, až taký jednoduchý sú.