Skúsenosti vzťahové

Príspevok v téme: Skúsenosti vzťahové
bracelet

Tak, otázka na ženy. Koľko partneriek pred vami musí mať chlap aby ste ho považovali za schopného a skúseného chlapa?

Je mi jasné, že baby nepriťahuje niekto, kto nemá skúsenosti so sexom a vzťahmi lebo z nejakého dôvodu si myslia, že taký chlap je s ním neiečo v neporiadku lebo ho ostatné nechcú a oni chcú len takého, ktorého chcú ostatné... proste taký blbý začarovaný kruh

Dnes mám narodeniny a mám 23 rokov. Na hov no narodeniny lebo som ešte nikdy nemal vzťah. Ani krátkodobý nič, ani sex, takže ešte k tomu ako keby toho nebolo dosť tak som aj panic...

Proste ľudia v mojom veku majú už minimálne 3-4 ex partnerov a do ďalšieho vzťahu idú s tým, že ich ďalší partner má tiež už niekoľko ex.. a ja som ešte nemal babu

Koľko báb by som mal zbaviť a opustiť aby ste ma považovali za vhodného na vzťah? Keď dosť veľký problém je nájsť si len 1 ako mám do obdobia 2 rokov natlačiť 4 vzťahy?? Preskočil som experimentovaciu fázu od 15 do 25 rokov kedy by som mal vystriedať niekoľko vzťahov a byť skúsený v sexe ---- nič z toho nemám a je mi z toho na depresie :(

Ako mám zbaliť babu keď zistí, že v 23 rokoch som panic a nemal som vzťah keď ona už mala 5 vzťahov...

Ja by som bol najadšej keby som mal len jednu na celý život, ale to sú moje nereálne predstavy, v realite ľudia striedajú vzťahy jeden za druhým, je úplne normálne byť rozvedený s deťmi a hľadať si ďalšieho partnera....

A v takom svete kde ľudia majú viacerých partnerov za život je človek, čo nikdy nikoho nemal nechcený... ale to je taký začarovaný kruh ako hľadanie zamestanania - nemám skúsenosti lebo všade požadujú skúsenosti... dosť na ho vno situácia

Ja som už vlastne zmierený s tým, že budem sám do konca života, ale aspoň nejaké sexuálne partnerky by som chcel mať keď už nie vzťah na celý život ... ach jaj :(( myslíte že by som mal vyhľadať psychológa aby mi pomohol, lebo strašne sa trápim a každý deň je pre mňa utrpenie.. ani koníčky ma nebavia... proste chcem frajerku ale nemôžem ju mať a to ma strašne ničí, trápim sa, trpím a nejde mi to zastaviť!!!!! :((((

eviku7777

Nikdy som sa nad tym nezamyslala ani v tvojom veku ani neskor. Vztah som nikdy nevyhladavala prislo to same a prirodzene. Mam cez 30 r. a vztahy som mala dva a medzitym jednu nevydarenu short story :D

Aliss

Jemin, tieto predpotopne nazory :D Treba si uvedomit, ze pocet partnerov nie vzdy koresponduje so skusenostami a s tym, aky clovek v sexe je! Kolko raz bola aj tu tema v style, chlap ma nedokaze uspokojit, hoci mal 10 partneriek predo mnou a teda by uz mal vediet, ako sa ma k zene spravat. Ten chlap moze mat 50 zien, ked raz nerozumie, nechape, nechce, nevnima, vzdy bude pre tie zenske "zly v sexe". Ak bude otvoreny, vnimavy, komunikativny, nebude pozerat len na svoje uspokojenie, bude "dobry v sexe" hoc aj pri prvej sexualnej znamosti. Alebo tema - mala som 10 milencov, ale neviem sa v sexe uvolnit. Preco asi? Pretoze pokial clovek ma iste bloky, nema dostatocne sexualne iq (ktore suvisi so zrelostou), ma skreslene predstavy, nevie sa uvolnit, nevie co chce, hanbi sa za svoje telo, moze mat aj 30 partnerov, stale nebude "dobry v sexe". A ano, potom su ludia, ktori su zreli a s partnerom sa ucia, teda prijimaju nove skusenosti, zlepsuju sa atd. Podcenovanie sa, predstavy, ze nebudem pre niekoho dobry, kam mam dat ruky, nohy, atd, su daleko horsie, nez cokolvek ine. Mala som kamosku, co vystriedala behom roka strasne vela chlapov. Pri rozhovore o sexe bola napata, smutna, deprimovana, lebo vraj si to este nikdy neuzila. Ako je to mozne? :D No tak, ze pocet partnerov nie vzdy odraza tvoje psychicke nastavenie a to, ci si vobec zrely na sex. Takze, ak je tvojou jedinou starostou v zivote, ze si este nemal sex, gratulujem ti, nakolko vela ludi nema co do ust dat :) A uvedom si, ze sa tvojim myslenim len blokujes. Prijmi situaciu taku, aka je a uvidis, ze ti pride aj partnerka do zivota taka, aku prave potrebujes. Mozno skusenejsia, aby ta nieco naucila. Mozno neskusena, aby ste spolu objavovali vsetko. Ale rozhodne nic z toho nie je pohroma, ktora by sa nedala riesit :)