Zástava stolice a problém s močením a ..

Príspevok v téme: Zástava stolice a problém s močením a ..
rammstein8441

Zdravím. Všetko to začalo 19.1, keď som prvýkrát tak strašne opil, že som mal strašnú opicu a vracal som. Pár dní na to v pohode a zrazu asi týždeň po prišlo namňa asi 1000 problémov naraz, a som už z toho strašne vystresovaný. Mám 20 rokov a užívam antidepresíva. Ale to čo sa somnou deje mi nevychádza..

Všetko to začalo asi cca. pred 4 dňami. Nepamätám si poradie, ale naraz sa mi ťažko močí, s odstávkami, nebolí to ale je to nepríjemný pocit a nejde to hneď. Stolicu ani necítim ani že by zo mňa išlo niečo von a to som ju mal aj pred 3 dňami, síce to bola zápcha ako hovädo ale mal som. No odteraz nič necítim, tlačím a nič, žalúdok mi vrčí stále, veľa som toho pojedol a nič. To je to najväčšie čoho sa asi obávam. Dúfam či to nieje ileus (nepriechodnosť čreva) ale potom prečo pred 3 dňami bolo všetko OK a bol som len doma. Plyny mi idú ale stolica nie. Len mi tam škvŕka, a cítim niečo v podbrušku naľavo a niekedy aj napravo taký slabý tlak niekedy. Mám strašnú chuť do jedla a stále som hladný a nič, Ešte som zaregistroval v ten deň , že sa mi trasie celé telo, stratil som rovnováhu, klepem sa a na nohách ani neviem poriadne stáť. Úplne mám stuhnuté svaly aj na rukách ramenách nohách všade.. Srdce mi strašne búši, že vidím ako sa mi hýbe hruď a hmatám to aj v bruchu (pulz). Ešte som si nedávno na lícach vnútri a na jazyku biele dlhé škvrny (čítal som že leukoplakia) ale to už trochu odchádza. A keď som sa pokúšal o stolicu, tlačil som,moč išiel ale potom ma začali bolieť po chvíli semenníky. Prečo mi prišlo v ten deň asi 100 problémov? Teraz neviem ku komu a čo mám robiť. Najviac ma trápi to že zo mňa nejde nič von, nechcem aby sa mi to tam nahromaďovalo a prasklo by mi hrubé črevo. Čím to môže byť?
Neviem či to je od srdca alebo od čriev to srdce , všetko sa to na mňa takto zosypalo a neviem čo a ako mám čo riešiť teraz. Som inak podvyživený a stále mi je teplo. Vďaka za každú odpoveď.

survivor

ak mate zapchu treba pit pravidelne dostatok tekutin aj na silu cca 3 litre denne a treba sa hybat teda pohyb napr. cyklo trenazer.

s tou vlakninou je ten problem ze ak nepijete dostato tekutin ta vlaknina sa premeni v creve na cement doslova !!!

mohol by som rozpravat o porode zuloveho kamena na velkej potrebe dokonca som cajov. lyzickou vydlabaval zapchaty kus niecoho tvrdeho ako sadra neprajem nikomu zazit taketo nieco :)

jedina vec co ma vtedy zachranila bola plechovka tesco fazule s trochou chili to odopchalo a precistilo nakomlet cele crevo a jedine tak sa ten zulovy kamen z tej slavnej vlaknini dostal von teda ak vlaknina treba pit veeela veeela vody spolu s vlakninou inak budete mat neprijemny problem.

oxalis

na antidepresiva pijes? sa chces zabit? to moze vysvetlovat to busenie srdca. nikdy preboha nepi na antidepresiva! ved len kolko znamych umelcov pomrelo na tuto kombinaciu. to ste fakt decka tak blbe? a potom guglite priznaky...
ked vysli aspon bobky dobre. drz sa rady co ti dali- viac vlakniny a viac vody. alebo najlespie chod k doktorovi zajtra.

dobreuz

Skús jesť veľa vlákniny, cca 40 g denne + vypiť aspoň 4l čistej vody denne, aj keď neviem, či to v tomto prípade pomôže, asi bude lepšie ísť k doktorovi. Inak vidíš, netreba sa prispôsobovať blbcom, takto to dopadne, keď raz nenávidím chľast, tak ma ho nikto nedonúti vypiť a basta.

rammstein8441

Tak predsa, keď som to dopísal tak som išiel skúsiť na WC, najprv som cítil že to ide a že to je trošku vonku, ale pritom zo mňa nič ešte nešlo. Všimol som si v zrkadle malú krvavú ranku zvonku na anuse ale ani to nekrvácalo. Ale nakoniec som tlačil stále a vypadlo zo mňa asi 8 malých bobkov, fakt malé ako chrumky a už nič. Nesedí mi to, čo zbytok? Už teraz fakt nič necítim a pojedol som celú chladničku. Dúfam, či tie zbytky sa len nepretlačili cez upchaté črevo a ostatok tam ostal ale naozaj necítim nič. Čo by ste robili vy?