Zdravím. Všetko to začalo 19.1, keď som prvýkrát tak strašne opil, že som mal strašnú opicu a vracal som. Pár dní na to v pohode a zrazu asi týždeň po prišlo namňa asi 1000 problémov naraz, a som už z toho strašne vystresovaný. Mám 20 rokov a užívam antidepresíva. Ale to čo sa somnou deje mi nevychádza..
Všetko to začalo asi cca. pred 4 dňami. Nepamätám si poradie, ale naraz sa mi ťažko močí, s odstávkami, nebolí to ale je to nepríjemný pocit a nejde to hneď. Stolicu ani necítim ani že by zo mňa išlo niečo von a to som ju mal aj pred 3 dňami, síce to bola zápcha ako hovädo ale mal som. No odteraz nič necítim, tlačím a nič, žalúdok mi vrčí stále, veľa som toho pojedol a nič. To je to najväčšie čoho sa asi obávam. Dúfam či to nieje ileus (nepriechodnosť čreva) ale potom prečo pred 3 dňami bolo všetko OK a bol som len doma. Plyny mi idú ale stolica nie. Len mi tam škvŕka, a cítim niečo v podbrušku naľavo a niekedy aj napravo taký slabý tlak niekedy. Mám strašnú chuť do jedla a stále som hladný a nič, Ešte som zaregistroval v ten deň , že sa mi trasie celé telo, stratil som rovnováhu, klepem sa a na nohách ani neviem poriadne stáť. Úplne mám stuhnuté svaly aj na rukách ramenách nohách všade.. Srdce mi strašne búši, že vidím ako sa mi hýbe hruď a hmatám to aj v bruchu (pulz). Ešte som si nedávno na lícach vnútri a na jazyku biele dlhé škvrny (čítal som že leukoplakia) ale to už trochu odchádza. A keď som sa pokúšal o stolicu, tlačil som,moč išiel ale potom ma začali bolieť po chvíli semenníky. Prečo mi prišlo v ten deň asi 100 problémov? Teraz neviem ku komu a čo mám robiť. Najviac ma trápi to že zo mňa nejde nič von, nechcem aby sa mi to tam nahromaďovalo a prasklo by mi hrubé črevo. Čím to môže byť?
Neviem či to je od srdca alebo od čriev to srdce , všetko sa to na mňa takto zosypalo a neviem čo a ako mám čo riešiť teraz. Som inak podvyživený a stále mi je teplo. Vďaka za každú odpoveď.