Ako zbalit byvalu spoluziacku

Príspevok v téme: Ako zbalit byvalu spoluziacku
elSamuell

Dobry vecer, prosim Vas o pomoc. Mam 19 a chodim na strednu. Poznam 1 babu zo zakladky, ktora ma teraz 17. Jej stredna je od tej mojej vzdialena asi 500m a kedze chodievam autom, tak vzdy ked ju vidim na zastavke, tak ju zveziem.
Popri tom som si uvedomil, ze som sa zamiloval do nej. Ako jej to mam naznacit? A ako ju mam zbalit? Hlavne nechcem aby hned zacala vsade basnit ako ju balim. Hlavne nie pred jej rodicmi, su rozvedeni a jej mama je na nu strasne prisna a hakliva. Vraj ma na vztah este vela casu. Navyse sa s nasimi pozna. Takze aj keby sme sa dali dokopi tak chvilu by som to chcel tajit.
Prosim poradte ako ju ziskat. Fakt ju milujem. Nie som taky ze by som ju odkopol. Som verny len jednej.
Dakujem za rady.

Mariettta

Vyzeras byt naozaj slusny chlapec, drzim vam palce nech vam to vyjde. Ked ju budes nabuduce zase viezt pozvi ju niekam. Na kavu, na prechadzku, to je jedno. Ona sa dovtipi ze ju balis a uvidis z jej reakcie. Ak sa jej pacis tak to svojej mame nepovie kedze je taka ze ju drzi skratka. Chod do toho kym nestretne niekoho ineho kto bude mat viac odvahy ako ty. A to by bola skoda lebo podla toho ako pises si slusny chlapec.

naivny

človek moze mat v pohode aj ako 18 rocny auto. Stačí si trochu zarobiť a vedieť s peniazmi hospodáriť. Ak niekto nemá auto v 50 -ke, je to preto, lebo vie, že to auto zato peniaze aj žerie. Poistné, údržba, benzín. Asi tak. Ale rozumným zaobchádzaním s peniazmi sa dá aj to vyriešiť. Len sa človek rozhodne, že to nestojí za to a potom sa sťažuje.

elSamuell

Z kade si nabral(a) že od rodičov? Áno, niečo mi prispeli, ale ani z ďaleká to nebola suma auta, už od 15 brigadujem kde kade. Som dobrý v tvorbe aplikácií na mobil, za čo som dostal slušne zaplatené od 1 firmy. Nie som ako niekto, kto na osemnástku hneď dostane do ruky kľúče od noveho auta s plnou nádržou a tankovacou kartou. Ale tu už moc odbiehame od témy.

Nemyslím si, že má niekoho vyhliadnutého. Ani sa moc netvári, že by niekoho hladala, teda aspoň si myslím.
Mám tak trochu pocit, že ku mne niečo cíti, ale to si fakt niesom istý, a možno to tak cítim iba ja.

Acaaa

Cloo ako sorry ale nemat auto do 50 rokoch zivota? Keby si si odkladal mohol by si mat aj desat slusnych aut. To ze si nikdy nemal auto a mas 50 rokov o tom svedci to ze si lenivy a nic viac. Kamarat ma 23 rokov pracuje ako obycajny robotnik ale 1500€ na auto, ktore mu vydrzalo roky, si zarobit za par mesiacov vedel. Takze to je len a len tvoja chyba :)

clooo

Keďže máš auto, tak to máš viac-menej vyhraté. Samozrejme za predpokladu, že už nemá vyhliadnutého iného mládenca s lepším autíčkom od rodičov ako je to tvoje.

naivny

a dať najavo fyzickým dotykom? Chytiť za ruku? Keď príde, že ju zvezieš, bozk na líčko, alebo pusa na ústa?

elSamuell

Na obe otázky odpovedám ÁNO. I keď tá 1. je fakt na dnešnú dobu pičovina, ale áno, rešpektoval by som aj to. Keď nieje taká že hneď niekomu vlezie do postele, tak to je len pozitívum. Za to by som si ju vážil ešte viac.

foreveralone

Takže ty ju miluješ. Okay, ak ju vážne miluješ, odpovedz mi na toto:
1. Povedzme, že je kresťanka a riadí sa pravidlom "sex až po svadbe". Dal by si sa s ňou dokopy ?

Alebo:

2. Povedzme, že je typ človeka, ktorý s tebou hneď do postele neskočí. Povedzme, že "až" po polroku. Dal by si sa s ňou dokopy a rešpektoval by si jej rozhodnutie ?