Zženštilý chlap?

Príspevok v téme: Zženštilý chlap?
Martinezo

Nuž. Problém je v tom, že ja so sebou problém nemám, ale ako keby moja osoba nepasovala do tohto sveta. Do sveta v ktorom sa od chlapa očakáva vodcovstvo, postaranie sa o ženu a svoje dieťa atď.
Z tohto pohľadu je rola chlapa pre mňa nezvládnuteľná.
Mne by dokonale vyhovovalo byť ženou. Som precitlivelý, mám sklony problém zveličovať, často trpím smútkom, nemám priebojnosť, neviem sa o ženu vôbec finančne postarať, ledva uživím seba, ale na strane ďalšej lásku a nežnosti v tom sa doslova vyžívam: milujem objatia, dotyky. Čo si všímam tak ženám dosť vadí moja emočná a citová prehnanosť, nie som niekto o koho sa môže žena oprieť. Naopak. Ja hľadám v žene tú o ktorú sa opriem ja. Nie som ten kto bude ženu viesť. Naopak. Ja chcem, aby ona viedla mňa, alebo mi aspoň pomáhala v smerovaní.
Ďalej: Vôbec nenadávam, pri krvavom filme si zakryjem oči, aby som nevidel nechutnú scénu. Tam vonku som plachý, hlavne v cudzom prostredí. Často úzkostlivý, nerozhodný.
Všetko také ženské črty osobnosti, ale pritom som chlap a heterosexuálny. Mne toto celé samo o sebe nevadí, len viem, alebo aspoň tuším, že takýto chlap si ženu asi len ťažko nájde, alebo čo myslíte vy? Martin (27rokov)

ModraObloha

Zaujímavá téma, trošku som sa v tom našiel aj keď nie až tak moc.

Ja som od 12 rokov otca nemal, (rozvod) v podstate by sedelo na mňa ten dôvod. Ja som precitlivelý.. a nemám sebavedomie, zaujímalo by ma ako si mam dať dokopy zdravé sebavedomie, tiež nie som taký ten priebojný typ, som skôr normálny, ale občas sa viem nahnevať a povedať si svoj názor, toto mam po ocovi, on je zase môj opak.. priebojný.. mužný atď.. agresivny (niektoré črty mam po ňom) ja chcem potláčať tieto vlastnosti z toho že v minulosti sa k mame správal zle, pár krát aj fyzické násilie.. keď sa mi občas stane že sa neovládnem, hneď sa cítim hrozne.. pripomeniem si ho a vadia mi tieto vlastnosti.. nemám preto ani sebavedomie.. Chcem byť sebavedomý, no nechcem byť agresivny,násliný priliš mužný atď.. tieto vlastnosti idú ruka v ruke s tou priebojnosťou čo sa ženám páčia ale mne nie, preto to odmietam nejak podvedome..

Je možné dosiahnuť toho že muž je sebavedomý, ale nemá tie vlastnosti, dosť agresie ide z toho že ľudia nedokážu zvládať tie emócie a potom tak aj konajú.. živočíšne.. ja sa chcem vedieť ovládať, konať nie pod vplyvom emócií ale rozumovo, s chladnou hlavou, ale zase naopak nechýba tam už potom to čo vás ženy priťahuje? Nech je to ako chce, z časti mam oboje, aj keď chcem len tú rozumovosť aspoň v správaní, len nie som sebavedomý, ako na tom pracovať ?

Antisexx

Kazdt je nejaky a kazdy si vie niekoho najst ak chce. Ty mas skor problem sam so sebou, necitis sa dobre vo svojej koži, bojis sa ako ta prijmu ostatni alebo skor ostatné ženy. Popracuj na svojom sebavedomi a maj sa rad takeho aky si a pokial s tym si TY spokojny tak to nemen. Zenu si urcite najdes no mozno to budes mat tazsie.

Slavo38

Tak sa zmuž clovece. Daj si jednu cez oysk a bud chlap. Problem je u teba ten ze bud si vyrastal bez otca a nemaz teda od detstva muzsky vzor alebo v rodine bol dominantna vychova matky a otec bol pod papucou a z teba vyrastol nesebavedomy bojazlivy srac ktory hlada oporu v zenach a nie aby bol on oporou.
Vzchop sa kym je cas clovece lebo ta ziadna normalna chciet nebude alebo si si ta najde sekera ktora ta bude v manzelstve sekirovat a tu budes pod papucou ako tboj otec!
Dokaz zenam ze si chlap!
Zeny chcu muzov nie babovky!

Lollka

Su zeny co su vodcovske typy a hladaju presne takeho muza ako si ty, submisivneho, co ho budu riadit. Daj si inzerat kde sa opises a napises co hladas. Horsie je to, ze sa nevies financne postarat poriadne ani sam o seba ale mozno najdes zenu ktorej to nevadi, alebo taku co ta prinuti zmenit zamestanie aby si lepsie zarabal. Ja myslim ze si zenu najdes skor ci neskor. Len ak hladas cez inzerat hned napis aky si, ak inak tak jej to hned povedz. Aby si s nou nestracal zbytocne cas a ona s tebou ak ona hlada iny typ chlapa.