Zženštilý chlap?

Príspevok v téme: Zženštilý chlap?
Martinezo

Nuž. Problém je v tom, že ja so sebou problém nemám, ale ako keby moja osoba nepasovala do tohto sveta. Do sveta v ktorom sa od chlapa očakáva vodcovstvo, postaranie sa o ženu a svoje dieťa atď.
Z tohto pohľadu je rola chlapa pre mňa nezvládnuteľná.
Mne by dokonale vyhovovalo byť ženou. Som precitlivelý, mám sklony problém zveličovať, často trpím smútkom, nemám priebojnosť, neviem sa o ženu vôbec finančne postarať, ledva uživím seba, ale na strane ďalšej lásku a nežnosti v tom sa doslova vyžívam: milujem objatia, dotyky. Čo si všímam tak ženám dosť vadí moja emočná a citová prehnanosť, nie som niekto o koho sa môže žena oprieť. Naopak. Ja hľadám v žene tú o ktorú sa opriem ja. Nie som ten kto bude ženu viesť. Naopak. Ja chcem, aby ona viedla mňa, alebo mi aspoň pomáhala v smerovaní.
Ďalej: Vôbec nenadávam, pri krvavom filme si zakryjem oči, aby som nevidel nechutnú scénu. Tam vonku som plachý, hlavne v cudzom prostredí. Často úzkostlivý, nerozhodný.
Všetko také ženské črty osobnosti, ale pritom som chlap a heterosexuálny. Mne toto celé samo o sebe nevadí, len viem, alebo aspoň tuším, že takýto chlap si ženu asi len ťažko nájde, alebo čo myslíte vy? Martin (27rokov)

Podnikatelka28

Presne takeho chlapa hladam, aby ma posluchal, urobil co mu poviem a nechal sa mnou viest. Ktory nema to.take silne muzske ego a neriesi, ze zena zaraba ovela viac ako on. Daj mi kontakt ak chces, teda to nie je prosba, ale to co chcem ja, aby si urobil ;)