cavte viete mi poradit preco mi zelenina sposobuje zapchu? idem normalne na wcko ked ju nejem a akonahle zjem nejaku zeleninu hned mam zapchu
mate niekto podobny problem?
zapcha zo zeleniny
Wau, tak s tym som sa este nestretol. Neviem, kde by mohol byt problem. Skus este k tomu dat psyllium, 1 cajovu lyzicku a samozrejme kopu vody.
Skus este kremelinu bravat. Nalacno, nie k tej zelenine.
Urob si zoznam ktora zelenina ti to nerobi. Lebo prestat jest surovu zeleninu uplne je dost skoda. Zisti, ktora ti to nerobi a tu jedz.
Co kvasena? Otestuj kyslu kapustu. Nieco surove musis jest.
Ak príčinou zápchy je naozaj vymenovaná zelenina, potom ju v surovom stave netoleruješ. Okrem varenej môžeš jesť aj dusenú .
vyskusal som k tomu aj lanove semienka aj viac tuku, nic nepomahalo ani vela vody az po vysadeni surovej zeleniny sa mi stav zlepsil. varena mi nerobi problem iba surova
Vyskusaj ju zjest s lanovymi semienkami a kokosovym tukom, ci to pomoze. Zelenina je dost zdrava, vylucovat ju kvoli tomuto by bola skoda.
Zjedz jej kludne aj viac, taku normalnu porciu ale daj k nej 2 polievkove lyzice namletych lanovych semienok. A lyzicu kokosoveho oleja. Nekupuj dopredu drtene semienka, musis ich namlet tesne pred pouzitim. Dostatocne vela pi v ten den, aj dalsi, minimalne 2 litre tekutin.
Este jedna vec, rano nalacno, vypi vacsie mnozstvo vody, predcim sa najes, aj pol litra.
Pozoruj, ci ti to spravi znovu.
dalsia vec, este mozes k tomu vsetkemu primiesat mensie jablko.
to by som potom musel mat intoleranciu na vsetky druhy zeleniny
nie nejem ju vo velkom mnozstve, staci mi pol papriky, uhorky, redkovky a podobne a na wcko sa nedostanem dalsi tyzden
smer alergologia a testy na potravinovu intoleranciu....