zbabelci muzi

lujziara

Toto aj mňa udivuje, rovnako ma udivuje aj to, keď človek podvádza, nechápem prečo to ľudia robia. Nevedia na rovinu povedať, že chcú s niekým iným byť??

anna121212

Podla mna ma pravdu Majka. S tym zaloznym planom. Ja som si totiz raz pisala s takym, co sa mi ozval raz za mesiac. Tak som mu odpisala, chvilu sme si pisali, potom to sekol.Mesiac nic. A potom sa zase ozval... V takom pripade je podla mna jasne ako facka, ze ma inu a so mnou chcel iba udrziavat ako -taky kontakt, keby mu to druhe nevyslo. Takze ja si myslim, ze to robia kvôli tzv. "zalohe"

klakson

Zeny byvaju strasne zakerne, casto sa nudia, muzi byvaju dost zaneprazdneni tak sa snazia vyhybat problemom so zenou s ktorou nechcu nic mat.

Marta000

Su mu,i zbabelci ktori su posrati ak maju povedat pravdu a hraju mrtveho a su muzi ktori ti povedia s citom ale pravdivo ze niesi ich typ. Zazila som aj takych aj onakych.
Myslim ze je lepsie ak muz povie pravdu do oci aj ked zaboli ako keby mal sprosto ignorovat zenu.
Je to zbabele od neho a nieje gentlmen.
Mal by sa hanbit ..

stankila

lebo nevedia povedat pravdu do oci a radsej takto zmiznu.. je to pre nich jednoduchsie.. malo ludi vie povedat pravdu do oci, kedze to je dost tazke!..