Neudrziavane a neposolene chodniky v zime na Slovensku

Robotron

Pozri, ja som si kupil kvalitne boty s protismtkovymi hrotmi a na lade som ako.doma. Co sa stazujes tu, to ti nepomoze, bud napis staznosti na prislusne urady alebo si kup lepsie boty. Rob nieco uzitocne!

Pag

Hovorí sa, že keď si zlomíš ruku, tak si môžeš pýtať odškodné, že ti to bolestné preplatia, ale kým sa k tomu človek dostane, tak to isto trvá určitý čas, dobu a komu by sa chcelo behať vybavovať také naťahovačky?! Keď to niekoho baví, tak nech sa páči. Neviem, že kto si skôr zlomí ruku, či ten, kto chodí po ľade a po snehu na biku alebo ten, kto chodí pešo, ale nechcem na to niekoho nahovárať, pohoršovať a pod.? Nemám na to štatistiky, ale podľa mojich štatistík som na tom lepšie. Ja som videl už aj dedka, ktorý si pomáhal rukou, pravou, mal v pravej ruke soľničku a takýmto spôsobom zachráňoval svojim posypom deň, pardón situáciu:-) Na dôchodku, času dosť, peňaženka v zadnom vrecku s pribaleným PIN kódom, radosť žiť. Zajtra, žlté vesty, lopaty, hrable, soľničky a akcia začína! Soľničky do útoku! Nemusí byť jódizovaná! Môže byť aj obyčajná - tú, čo vždy je.li do bravčových výrobkov. poprosím si aj pol kila tej čerstvej hovädzinky, naklepať.

gsz

skorej neposypane:kamienkami , popolom . . . solou bohate a ked je snah to uz chce fyzicku pracu kdo by to robil...kazdy je riaditel ,manazer ,potom je to tak.