Aka suma je pre vas OK?

Príspevok v téme: Aka suma je pre vas OK?
Anketa5

Dlho som hladal nejake taketo forum. Potrebujem radu presne od ludi, aki sem chodia.
Aka suma by vas potesila, ak by vam ju niekto dal ako darcek, ze nech si nieco kupite?
Viete, ja som uz odtrhnuty od reality, neriesim aj tisicove sumy, ak nieco chcem, a stovky eur povazujem za drobne. Bohuzial, tak som sa dostal dlhorocnym podnikanim, nechcem, aby to znelo ako chvalenkarstvo, pisem len na vysvetlenie. Chcem dat ako darcek peniaze ludom od 18-69 rokov a potrebujem vediet, ake sumy su take potesitelne, aby to nebolo prilis moc, ani prilis malo na taky prijemny darcek alebo splnenie nejakeho sna. Neviem si predstavit po com tuzia. Napiste preto vy, aka suma by potesila vas a ja sa nad tym zamyslim. Potrebujem vediet, ako uvazujete. Dakujem.

Omen

@ Anketa, plním svoj sľub a posúvam ťa hore, ale ako vidím, moc sme ti tu neporadili. Budeš si musieť sám!
Jedného adepta by som tu mala, priamo z fóra - Naivného, spadá do tvojej vekovej kategórie. Dvadsiatnik, študák, slušný, skromný chlapec, bude si to vážiť a raz tú tvoju altruistickú myšlienku pošle ďalej... Vôbec nie je naivný, peniaze len tak nerozfláka...Navrhujem mu darovať 500-1000, ale môžeš aj pridať, je to na tebe. : )

@ Foreveralone, ktovie, možno sme rodina, keď máme taký pozitívny vzťah k peniazom?! : D

@ Naivný, počuj, mladý muž, OKAMŽITE si zmeň svoj nick na Skromný, bo ty nie si vôbec naivný!!! : D Povedz, kde na Slovensku rastú takí skromní chlapci? Tebe by som tých 20-30 eur veru dala aj ja. : D

Medea7

Presne nepíšeš komu? A načo? Aby si im pokryl základné potreby alebo im kúpil nejakú radosť. To sa asi dá zistiť podľa ich životného štýlu. A podla ich záujmov asi.

naivny

ešte záleží aj od úmyslu. Hodiť prachy, aby si sa nemusel starať je pod úroveň. Žiadna suma by nebola ok, keby si ty nebol ku mne ok.

ghhjjjj

ReLa ked sa píše o 18r. sopliakovi, ktorý nezaraba, auto niečo stojí, udržba, poistka, palivo...kto to bude platiť...?"
normálny človek bude rád ze mu vobec niekto ten vodičák zaplatí, je vela deciek ktore si na ten vodicak musia najprv zarobiť,..
nech ide brigadovať a auto nech si kupi po škole, nemusi si riť vyvážať.. ja som chodila do skoly vlakom a tu som.. vodičák som mala dlho nevyuzivala, po prestahovani do mesta kde všetko na skok... a auto som kupila po 10 rokoch ked som si nasla lepsiu prácu a na druhom konci SVK, takze tak..

ReLa

Vodicak je dobra vec, ale vodicak bez auta, to je o com?Jazdit na pozicanom..?take nepoznas co toje v skutocnosti...?si asi nevyskusal...