Ahojte, aj touto cestou si skusim najst normalneho a pre mna vhodneho partnera. Viem, ze toto nie je zoznamka, ale clovek nikdy nevie. Ak by sa tu nahodou objavil muz vo veku 31-36 rokov z okolia tt,hc,nr, ktory hlada vaznu znamost, tak tu napis. Vonku naozaj nemam kde koho spoznat a prihlasit sa na kruzky? Neviem ake, kam chodia chlapi, posilka urcite nie.
Hladam si partnera
si si ista, ze ho chces hladat tu?
neviem či je toto dobrý spôsob hľadania známosti, môže sa ti ozvať ktokoľvek
je to fake ocividne.
Na vlastný dom som ešte zatiaľ nenašetril, mesačne mám v čistom aj 550 eur a auto mám Fábiu combi jednotkovú radu.
Zatial_Neznama to akože really??! Alebo to písal pilcuk pod jej nickom?
Drzim ti palce aby si nasla nejakeho chlapa s ktorym budes stastna. Ale byt tebou by som sa skor obratila na nejake zoznamky
angelika, klud, sranda, nech sa vynajde, ako odpovie
Tak akože keď si nerobíš srandu a myslíš toto vážne (tvoj posledný príspevok je nonsens) je jasné, že sa nevieš zoznámiť. To je tým prístupom mnohých dnešných žien ale aj mužov- napísať xy požiadaviek na partnera, ale o sebe nenapísať nič.
Najprv musí byť ponuka, aby bol adekvátny dopyt.
Sranda ze sa tu objavuju zeny-hovorkyne, ktore zarucene vedia ake zeny sa vsetkym muzom pacia. Lebo si to precitali v nejakom trapnom casopise alebo to nejaka celebrita vyhlasila.