Neustále choré dieťa

Príspevok v téme: Neustále choré dieťa
Wolverine

Ahoj, moja dcéra bola vždy celkom zdravé dieťa, pokiaľ nenastúpila do škôlky. Predtým bola chorá tak raz, dvakrát do roka, teraz po nástupe do škôlky je chorá skoro stále. Priebeh je asi taký, že je tri dni v škôlke, potom nastúpi silné zahlienenie, kašel, prvé dni zvýšená teplota. Nechám ju doma, kým sa z toho dostane, je to aj tri týždne. Znova ju dám do škôlky a po troch, štyroch dňoch je to znova to isté. Dali sme jej aj vybrať mandlu, čo jej vôbec nepomohlo, akurát z toho chytila len strach z doktorov. Boli sme aj na alergológii, všetky testy boli v poriadku. Dal nám Luivac, ktorý sa berie mesiac, potom mesiac pauza, potom znova mesiac. Keď ho začala brať, tak vydržala v škôlke tri týždne, čo bol náš rekord. Keď ho však po pauze začala brať znovu, hneď ochorela a teraz je to znovu také ako predtým. Už neviem, čo mám s ňou robiť, tak rozmýšľam, či ju na nejaký čas, naor. tri mesiace úplne nevybrať zo škôlky, že by sa jej naštartovala imunita, alebo aby sa riadne z tých chorôb dostala. Preto ma zaujíma Váš názor, či by jej toto mohlo pomôcť?

Marosko-n

Vychoval som 5 detí, keď so bol na vojne 2 roky deti mi boli stále choré v jasliach aj v škôlke a v 1975 som sa dozvedel z tlače o učinkoch cesnaku a cibule. Keď som prišiel z vojny 1975 tak som začal s manželkou dávať deťom pravidelne cesnak od 2 týždňoch ,lebo niektoré z 3 deti nechcelo materske mlieko . Potom sme bez lekárov vychovali deti do dospelosti a dodnes sú zdraví. A ak si nedate poradiť čo píšem , potom navštevujete lekárov oni všetko najlepšie vedia a sú šťasný keď k ním prídete a naordinujú Vám miesto cenaku a prirodných látok, lieky. Okrem toho, cesnak znižuje horúčku a podporuje trávenie a má veľa ďalších pre telo potrebných látok. Takto podporíte imunitu a odolnosť proti vírusom a bakteriam. Nezabudnite na žlko z vajec zamiešať do mliečka s medikom a rozpučeným cesnakom skoro každý deň.

Sonie

Ja by som predsa len odporučila ten Imunoglukán sirup z hlivy ustricovej. Máme s ním dobré skúsenosti, odporúča sa od 3-rokov. Nedávala som ho ale v čase už rozvinutých viróz a chripiek.

antilooopa

Po uvedení dieťaťa do kolektívu sa považuje ešte za normu do 8 infektov za rok. Imunologička radí nedávať dieťa do kolektívu, ale nechať ho doma, čo sa však vždy nedá.

Wolverine

Písala som, že na imunitu brala Luivac, Predtým brala aj imunoglukan, t o vydržala v škôlke asi dva týždne.

ahjaj

vitamíny, probiotiká a trpezlivosť. Ak sa dá vyhnúť antibiotikám, vyhnúť sa im. Najlepším liekom je trpezlivosť, čo si teraz odskáče, to si snáď nebude musieť v školskom veku.