Nejem veľa?

Príspevok v téme: Nejem veľa?
Ahooj

Ahojte, váhu mam dobru aj všetko ale aj tak sa mi zdá ze oproti niektorým ľuďom jem veľa. Tak sa pýtam ci sa mi to zdá alebo naozaj.. +hybem sa dost, ale zase nie extremne veľa. Ráno som mala dve varené vajíčka s rajčinkou a asi 5 domácimi celozrnnými zemlami, na obed zapekany karfiol so zemiakmi a vajickom+jedna zemla+rajčín, večer 2 taniere sosovicovej polievky...som v puberte a nie moc vywoka. Dakujem

swistica

ranajky a vecera je podla mna velka davka, no zase chyba desiata a olovrant. Podla mna by si mala jest viac porcii a viac pestrej stravy.

dobreuz

8400 KJ/2000 kcal je ideálny príjem pri nízkej až strednej fyzickej záťaži. Treba skúsiť si vypočítať ten príjem.

antilooopa

5 žemlí je dosť, ale záleží i od toho, aké sú veľké. Inak sa mi to zdá pomerne normálna dávka jedla, ak to náhodou nebol celý pekáč zapečeného karfiolu :-)
Ale uteším ťa-mala som spolužiačku, ktorá musela jesť každé dve hodiny, čo bola taká hladná. Inak sa roztriasla a cítila slabosť. A bola veľmi štíhla, až chudá. Proste mala rýchly metabolizmus a jesť musela.
Ak nepriberáš príliš, tak je to OK..