Ahojte, váhu mam dobru aj všetko ale aj tak sa mi zdá ze oproti niektorým ľuďom jem veľa. Tak sa pýtam ci sa mi to zdá alebo naozaj.. +hybem sa dost, ale zase nie extremne veľa. Ráno som mala dve varené vajíčka s rajčinkou a asi 5 domácimi celozrnnými zemlami, na obed zapekany karfiol so zemiakmi a vajickom+jedna zemla+rajčín, večer 2 taniere sosovicovej polievky...som v puberte a nie moc vywoka. Dakujem
Nejem veľa?
ranajky a vecera je podla mna velka davka, no zase chyba desiata a olovrant. Podla mna by si mala jest viac porcii a viac pestrej stravy.
pozor, v puberte stúpa potrebný kalorický príjem, treba viac
8400 KJ/2000 kcal je ideálny príjem pri nízkej až strednej fyzickej záťaži. Treba skúsiť si vypočítať ten príjem.
5 žemlí je dosť, ale záleží i od toho, aké sú veľké. Inak sa mi to zdá pomerne normálna dávka jedla, ak to náhodou nebol celý pekáč zapečeného karfiolu :-)
Ale uteším ťa-mala som spolužiačku, ktorá musela jesť každé dve hodiny, čo bola taká hladná. Inak sa roztriasla a cítila slabosť. A bola veľmi štíhla, až chudá. Proste mala rýchly metabolizmus a jesť musela.
Ak nepriberáš príliš, tak je to OK..