Sme spolu oficialne iba 2 mesiace a spali sme spolu 3krat.
Viem, ze mal dost partneriek, sme obaja mladi, a viem, ze kadeco s nimi pozazival v int. sfere, ja som taky novacik vo vsetkom.
Ale trosku mi jeho preferencie v sex. sfere vadia.Opisem strucne
preferuje skor bezkontaktny sex, nelaska sa, takmer ziadna predohra, aj ked tak sucha, nevie ma dlho hladkat ani bozkavat, nevie ma bozkavat po celom tele, dokonca nepouziva ruky dole na moje uspokojenie, len úd,stale chce fajku alebo aby som ho dole bozkavala, pritom on ma dole nepobozkal, vkuse to chce iba v sprche, jeho zakoncovannie stale iba na tvar abo do ust. co sa mi hnusi..stale iba odzadu vsetko, dokonca navrhuje zacat s an. sexom.ze on ho preferuje. nespytal sa ma, co mam ja rada napr...stale si chce ud pchat ku an. otvoru z toho ma najvacsi pozitok, a ja uz neviem co robit, mne sa to zda prinajmennsom zvlastne, vkuse sa tade chce otierat ,preferuje dominantne polohy, kde dominuje on, ja na styroch napr. a tak aby som bola ta podriadena , stale je nadrzany a vkuse to chce do zadku. Neviem co mam s nim robit , strasne ho lubim ale toto ma celkom dalo dole, tieto jeho chutky, neviem ci to nie je perverzne, baby prosim je to normalne chce to od vas tiez vas partner? Alebo som ja moc puritanka? Predtym som mala totiz iba dvoch chlapov a boli normalni, nic z tohto nepreferovali,len klasiku.
partner je divný v intm. oblasti
Divný je a lepšie to nebude. Vráť sa z kratšej cesty. Aj mne to pripomína homosexuála, alebo sadistické praktiky, asi sa ešte naplno neprejavil. A radšej nech sa ani neprejaví.
Na chybe si ty.
Si handra a on metla.
Ten sex mi nepride fer, ci ako to mam nazvat tie vase aktivity.
Je to jednostranne.
Milostpanovi nabuduce povec, ze ak ta nevylize (alebo co mas ty rada tak aby si s toho aj nieco mala), tak nebude ani ta fajka.
V tomto vztahu by som to tak videl so vsetkym, nielen sexom.
Podla mna je gay na 95% je skryty gay.
Chce stale anal, rad to robi odzadu (gayovia to tak robia), chce stale oral(gayovia to maju radi), nepraktizuje petting lebo je gay, nepraktizuje predohru lebo gay ju nepotrebuje kedze nzvlhne ako zena ale ma lubrikant a radsej by hladil muza.
Prec od neho a cim skor!!!
PS: ja gay niesom ;-)
Ale takto sa heterosexual k zene nesprava ka ju ma rad. Da si zalezat na predohre a nenuti ju do analu. Tiez petting ma kazdy chlap rad, rad hladi zenu dole aj na prsiach, tad ju tam vycmula. Dotyky a bozky su na zenske telo naj!