partner je divný v intm. oblasti

Príspevok v téme: partner je divný v intm. oblasti
rulala

Sme spolu oficialne iba 2 mesiace a spali sme spolu 3krat.
Viem, ze mal dost partneriek, sme obaja mladi, a viem, ze kadeco s nimi pozazival v int. sfere, ja som taky novacik vo vsetkom.
Ale trosku mi jeho preferencie v sex. sfere vadia.Opisem strucne
preferuje skor bezkontaktny sex, nelaska sa, takmer ziadna predohra, aj ked tak sucha, nevie ma dlho hladkat ani bozkavat, nevie ma bozkavat po celom tele, dokonca nepouziva ruky dole na moje uspokojenie, len úd,stale chce fajku alebo aby som ho dole bozkavala, pritom on ma dole nepobozkal, vkuse to chce iba v sprche, jeho zakoncovannie stale iba na tvar abo do ust. co sa mi hnusi..stale iba odzadu vsetko, dokonca navrhuje zacat s an. sexom.ze on ho preferuje. nespytal sa ma, co mam ja rada napr...stale si chce ud pchat ku an. otvoru z toho ma najvacsi pozitok, a ja uz neviem co robit, mne sa to zda prinajmennsom zvlastne, vkuse sa tade chce otierat ,preferuje dominantne polohy, kde dominuje on, ja na styroch napr. a tak aby som bola ta podriadena , stale je nadrzany a vkuse to chce do zadku. Neviem co mam s nim robit , strasne ho lubim ale toto ma celkom dalo dole, tieto jeho chutky, neviem ci to nie je perverzne, baby prosim je to normalne chce to od vas tiez vas partner? Alebo som ja moc puritanka? Predtym som mala totiz iba dvoch chlapov a boli normalni, nic z tohto nepreferovali,len klasiku.

Aliss

Rudo, gayovia to nerobia len odzadu, to mas odkial? :D Nehovoriac o tom, ze niektore zeny maju rady polohy zo zadu. Takze podla poloh by som niekoho nehodnotila ;) Skor je to clovek, ktory je velmi dominantny, podla mna aj zahladeny do seba a chce aby sa mu partnerka plne podriadila...Pricom on jej nevyhovie v nicom, nestara sa o nu v sexualnej oblasti. Ak by bol gay a radsej by spaval so zenou, nez by si zil plnohodnotny gayovsky zivot, tak by to bolo velmi zvlastne....

Aliss

Vies, on nie je divny. Jednoducho ste si nesadli v intimnej oblasti, lebo ste rozdielne typy v sexe. A mate dve moznosti, bud sa z lasky naucite robit pre toho druheho veci, ktore ma rad (ak su samozrejme prijemne obom) a jednoducho sa zladite v intimnej oblasti. Alebo si date zbohom, lebo bude vzdy jeden z vas frustrovany a nespokojny. Ono sa to da, ale len ak chcete obaja a chcete pre vas intimny zivot nieco urobit. Avsak pojde to u vas? Netvrdim, ze mu mas okamzite dovolit anal. Ak ti to je neprijemne, rozhodne nie. Lenze co ak je jemu rovnako neprijemne robit oral tebe? Prosto si sadnite a porozpravajte sa. Bez toho to nepojde. Tam kde je ochota, je vsetko. Ak nebude ochotny urobit nejaky kompromis pre vas lepsi sexualny zivot, nedavam tomu dlhu zivotnost.

jjjj

súhlas s Rudo31 hetero chlap sa inak správa - v sexe, inak narába so ženskou a ženským telom a nejde len o ten anál
najhoršie ak je fakt gay, ty zaľúbená a má ťa ako náhradu chlapskej prdele, sorry ale to je reálne a s týmto sa ti žiadny chlap neprizná! :D
on sa nezmení, skús si aspoň podľa zaručených taktík a metód overiť jeho orientáciu, proste si ho viac preklepnúť v osobnom živote atď ak to chceš zistiť

Nika555

Tiez mi ako prve napadlo, ze bude latentny gay. Uz len to, ze ste spolu 2 mesiace a spali ste spolu 3krat mi pride zvlastne. Ved prave na zaciatku to medzi dvomi najviac iskri a travili by spolu v posteli aj cele dni.

Sloniecko

v dnesnom svete (Europe), kde sa nasilim pretlaca liberalna agenda, je jeho spravanie povazovane za uplne normalne a vsetko ostatne je brane ako spiatocnicke a zastarale. Ale chvalabohu dost ludi ma este zdravy rozum. Ano, je divny. A ty mu dobrovolne robis handru na uspokojenie jeho pudov. Ale robis to dobrovolne a bez odporovania, takze sa nepytaj inych ludi na nazor. A nieco mi nesedi. Vavis, ze ste spolu "spali" (sorry, musim to dat do uvodzoviek :D ) len 3x, ale nizsie pises, ze je furt nadrzany. Tak ako to je? Nie je to tak trochu fake tema od nejakeho zvrhlika?

Antisexx

To ze ti nechce spravit oral, to samozrejme chapem, predsa su ludia ktorym sa to nepaci. Tak to od neho neziadaj. Ale zvysok co robi je od neho ubohe a ty mu to tolerujes.