Je na to niekto horsie ako ja?

Príspevok v téme: Je na to niekto horsie ako ja?
Nacosom

V poslednej dobe som velmi smutna z mojho zivota. Mamka s ktorou som mala perfektny vztah, lubili sme sa, mi zomrela mesiac pred mojimi 30 narodeninami na rakovinu. Zrutil sa mi vtedy svet. Teraz mam 33. Mam za sebou 2 spontanne potraty :-(. O babo sa snazime uz 3 roky s manzelom. No iba tie potraty...V robote nemam ziadnu kamaratku, iba kokegyne. Iba o praci sa s nimi bavim. Co aj mam kamaratky, tak su odstahovane s rodinami...Takze si s nimi iba pisem cez net. Jedinou mojou radostou v zivote je moj manzel. Ten je pre mna idealny. Moje stastie. Ale ja mu ani dieta neviem dat. Mam hrozny zivot ?.

klaricia

mas sice smutny zivot ale urcite nie hrozny! jednoducho pan boh ta skusa kolko toho vydrzis. hovori sa, ze on taketo tazke veci dava iba ludom o ktorych vie, ze to zvladnu. tak hore hlavu a zi svoj zivot! nezatracuj ho!

Deckiiii

Ako sorry ale mas sa skoro ako v bavlnke. Mat milujuceho manzela? To je v dnesnej dobe rarita /alebo manzelku/ tak si to prosim ta vaz ! Si zdrava a nemas kamaratky. A co ze nemas kamaratky? Tak ci tak baby sa vedia pekne poohovarat viď zensky kolektiv. Najlepsie je sa kamaratit s chlapmi a ty kamarata mas lebo dobry frajer je frajer a kamarat v jednom. A to ze si potratila no tak sa stalo. To sa stava a s tym kazda zena musi pocitat. Pokial nevies prijat nasledky ktore tehotenstvo obnasa tak deti nemaj. A vzdy je lepsie stratit nenarodene dieta ako dieta ktore ma dajme tomu 5 a viac rokov alebo kludne aj menej s ktorym mas spomienky a spolocne zazitky. A ked budes tehotna nezacinaj kazdy den stresovat ze potratis lebo potratis aj tretikrat ! Kupit knihu o tehotenstve a pravidelne chodit lekarovi. Ak neuspejes, na adopciu.

Oto96

Nacosom

Treba zmenit zmyslanie a uvidis, ze sa ti zivot otoci lepsim smerom. Nemozes na vsetko tak negativne mysliet, lebo potom si to zle k sebe pritahujes.

Aliss

Je mi velmi luto tvojej maminky :( Cosi podobne sme zazili v rodine, ale musim priznat, ze trapenie toho cloveka bolo uz tak velke, ze v den jeho smrti prisla aj ulava....Ze sa uz netrapi a nic ho neboli. Co sa tyka potratov, vidim to aj z toho hladiska, ze nie si este na babo pripravena. Tvoja mysel nie je skutocne pripravena. Preco chces babo? Aby si zabudla na vsetko zle? Ak je to nahodou tento dovod, tak just kym ho neodstranis, babo sa v tebe neudrzi. Treba samozrejme zvazit aj gynekologicky problem, ale myslim, ze aj ty by si sa mala dat dokopy po psychickej stranke. Nebola by si prva ani posledna, co ked sa dala "do kludu", otehotnela. Neuvazuj kto sa ma ako zle, ani nad vsetkym trapenim, co ta postihlo. Prijmi to ako fakt a zacni sa o seba viac starat. O svoje telo, mysel, o to, aby bolo v prvom rade tebe dobre. Uvedom si, ze mas kde spat, mas partnera, mas co jest, urcite mas okolo seba priatelov, dalsiu rodinu....Skus hladat stastie v malickostiach. Ako sa rano nastavis na dany den, taky bude. A aj keby nebol v pohode, stres a tazsie situacie zvladnes lavou zadnou, lebo ty budes vnutorne v poriadku....

AdrikaJ

iste že su na tom ludia horsie a žijú, v prvom rade by si mala riešiť s gynekologom a zistiť kde je problem? ze nevie tvoje telo udrzat plod..?
mas stres? kamosky nepotrebujes, ved chod na masaz, plávat, do virivky, proste relax, stres robí vela..zleho..

foreveralone

Zena34 - Čiže to mám chápať tak, že si bola malý smrad. Teraz si veľký smrad a zostaneš ním aj do smrti. A robíš všetko, čo si o "smradoch" pomenovala.

Tomas12345

Pre tvoju mamu už nemôžeš spraviť nič, už sa len za nu modliť a dúfať že nejaky ten posmrtný život existuje a žiť život tak aby si mala šancu získať posmrtný život a stretnut sa tak s tvojou mamou este niekedy na onom svete.

Ak nemôžeš mať dieťa tak si adoptuj. Nájdi si vieru a koníčky a uvidíš že budeš stastná a nebudeš k tomu ani žiadne kamarátky potrebovať.

Zena34

Bud rads ze nemas rakovinu alebo inu vaznu chorobu! Bud rada ze dychas, kakas, mozes sama mocit, jest ustami nie cez hadicku v bruchu, ze vidis, ze pocujes, ze mozes chodit.. vidis kolko toho mas a nevazis si to?!
Decko sa da aj adoptovat tak nerev, decka niesu vsetko! Su to len mali smradi z ktorych vyrastu velki smradi co budu trtkat, kradnut, neplatit dane, ozierat sa, klamat atd.
Su ludia ktori su natom horsie ako ty!!!
Nemozu vstat z postele, nevidia, nepocuju..
Neuvedomujes si co mas pokial o to neprides.
Hlavu hore a venuj sa tomu co ta robi stastnou. Sportuj, var, pec, strikuj, oestuj kvety ..len nerev na sebou a vzchop sa!!!
Houk