Je na to niekto horsie ako ja?

Príspevok v téme: Je na to niekto horsie ako ja?
Nacosom

V poslednej dobe som velmi smutna z mojho zivota. Mamka s ktorou som mala perfektny vztah, lubili sme sa, mi zomrela mesiac pred mojimi 30 narodeninami na rakovinu. Zrutil sa mi vtedy svet. Teraz mam 33. Mam za sebou 2 spontanne potraty :-(. O babo sa snazime uz 3 roky s manzelom. No iba tie potraty...V robote nemam ziadnu kamaratku, iba kokegyne. Iba o praci sa s nimi bavim. Co aj mam kamaratky, tak su odstahovane s rodinami...Takze si s nimi iba pisem cez net. Jedinou mojou radostou v zivote je moj manzel. Ten je pre mna idealny. Moje stastie. Ale ja mu ani dieta neviem dat. Mam hrozny zivot ?.

denisaf

to ze si 2x potratila ma svoj dovod nieje to len tak. Daj sa vysetrit na endometriozu, daj si porobit vytery na bakterie hlavne chlamydie , mykoplazmy!!!! vela zien nemoze otehotniet koli tomu ani o tom nevedia!!!

Lollka

A odpoved na tvoju otazku z nadpisu, ano vzdy je na tom niekto horsie ako ty. Ty mas aspon partnera s ktorym si rozumies a stoji pri tebe. V dnesnom svete najst chlapa co za nieco stoji je tazke tak bud za to rada. Su zeny co nemaju ani toho, su same prip. su psychicky alebo fyzicky tyrane.

Lollka

To je krute prist o babo a hned 2x, nedivim sa ze mas z toho depkove stavy. Neboj, do tretice sa urcite podari, lekari nezistili v com bol problem? Porad sa s nimi. Pri viacerych potratoch robia aj geneticke vysetrenia a ak by tam zistili nejaky problem, vacsinou sa to da nejako riesit. Kamosky si mozes hladat aj nove, mozes to skusit aj cez zoznamku, alebo zacat chodit do fitka, na spinnig a pod., tam uz nejake baby stretnes. Mozes zacat chodit aj k psychologicke, ja som tak chodila dlhsie, ona tiez supluje kamosku, mozes jej povedat cokolvek a vzdy ta pochopi a povzbudi. Mne to velmi pomohlo ked som mala tazke obdobie. Vzdy som od nej odchadzala nabita energiou.

mate59

Máš manžela, buďte si preto najpevnejšou vzájomnou oporou.Pokúste sa znova o dieťa.V tehotenstve budeš obzvlášť sledovaná, aby si mohla dieťa v poriadku donosiť a porodiť.A neopúšťaj sa,čím viac sa budeš ponárať do svojich depresií,tým to bude horšie.