Ako by ste reagovali?

Príspevok v téme: Ako by ste reagovali?
Purity

Ste po dlhom dni unavení, vyčerpaní z práce. V práci ste boli od skorého rána do siedmej večer, pretože ste museli nečakane spraviť nadčas. Partner (zlatý) príde po vás. Vy ale pár minút meškáte. Keď nasadnete do auta, aj napriek vyčerpanosti - ale s úsmevom sadnete do auta a hneď sa ospravedlníte za to, že musí trošku dlhšie čakať. No partnerova reakcia je hnev a začne po vás kričať. Ako by ste inteligentne na toto reagovali, keď ste po dlhom dni v práci čakali oporu z jeho strany? Ďakujem za vaše komentáre.

ahjaj

sú ľudia nerváci, a nemusí to byť myslené osobne proti tebe. Otázka nie je, ako v danej situácii reagovať, skôr je to fakt, že postupujúcim vekom tendencia k nerváčeniu narastá. Takže je otázka, do akej miery ti to vadí a či chceš s takým nervákom žiť.

mom

Dostal by zaucho a zakaz priblizenia sa ku mne na nevyhnutnu dobu. Este ho aj ospravedlnujte, ze chudak mal zly den. To, co spravil, je obycajna neucta. Ale zbytocne to pisat, potom budete vyplakavat ze sa k vam muzi chovaju zle, podvadzaju a vypisuju stetkam na instagramy. Len raz by na mna zvysil hlas a videli by ste ten cirkus. Ale ved nechajte si dalej skakat po hlavach, ale potom sa nedivte, ze sa k vam chlapi spravaju zle.

Lollka

Nikto nie je dokonaly, ja by som kvoli par minutam nezacala nervacit a robit cirkus a to iste ocakavam aj od partnera. Co najviac neznasam je ked zbytocne a kvoli kazdej kravine nervaci a nadava. S takym by som neostala. Ale tych kludasov je strasne malo a ti hystericki sa bohuzial vacsinou prejavia az po case.

Aliss

Purity, v tom pripade si davaj na neho pozor....celkovo na vztah s nim. Je normalne, ze clovek obcas musu vypustit paru, ze sa neda usmievat 24/7, je v poriadku aj hnev...avsak pises, ze sa dokaze zmenit na nepoznanie.....prosto davaj bacha...a ak je to neznesitelne, rozhodne s nim neostavaj. Nemas byt pre niekoho fackovaci panak. Mas byt partner, ktory je hodny respektu

Purity

Aliss,
absolútne sa on, ani ja sme sa nikam neponáhľali. Občas zvyknem meškať, ale vždy o tom dám dopredu vedieť.
Zvykne na mňa vyletieť pre hlúposti niekedy. Napríklad minule som bola trošku mĺkvejšia, unavená z práce, do reči mi dajak nebolo. Vyhrkol na mňa s tým, že on s takou múmiou nechce nikam chodiť...
V rámci normy sa správa normálne, je pozorný, milý, galantný..ale občas, keď sa mu niečo nepáči, je na nepoznanie.

Purity

Dakujem vám za vaše názory ;)

Dobrymuz,
tak toto ti fakt robí? uf...nič v zlom, ale ak ti to takto robí pravidelne a ty jej na to nič nepovieš, tak si necháš so sebou riadne zametať. Ale tak pokiaľ ti to ešte nevadí... asi nemáte deti, tak si to môžete dovoliť...alebo ste moc mladí...

No či ma ľubi-neľúbi tak silno, to neviem, len jednoducho nemám rada, ak po mne kričí...

Defcon

Na chlapa plati jedno pravidlo, a vtedy je mily a galantny. PLNÉ BRUCHO A PRÁZDNY MIEŠOK.
Ak to nedodrzujes, tak je nasraty a zahne ti.

Aliss

A nechces nam prezradit trosku viac? Napriklad to, ci sa niekam neponahlal? Ci mu toto nerobis pravidelne, atd? :) Ak by neplatilo jedno, ani druhe a jednoducho by bez vyraznejsej priciny na teba vyletel aj napriek ospravedlneniu, tak zijes s nervakom. Ale to musis vediet, lebo nervak sa neprejavuje raz do mesiaca. Ide o velmi caste nervacenie sa pri beznych veciach a situaciach. Tam vela slovami nezmozes. Nech by si ako kolvek reagovala, nervak bude vzdy nervacit. Ak si vsak pomala a robis mu toto casto, aj mne by rupli nervy. Lebo mam takych ludi sem tam okolo seba a zdrzuju ma riadne. Nehovoriac, ked idem nieco surne vybavit a musim cakat na niekoho, lebo sa cese pred zrkadlom a na ten uces si da ciapku :D Takze zvaz co z toho je tvoj pripad. A porozmyslaj, nakolko si vinna ty a nakolko je on dilin nervozny.

Lollka

Kvoli par minutam taky cirkus toto nemam rada. Ale zalezi ci to robi pravidelne, ci sa lahko nastve a krici za kazdu blbost alebo to bola len vynimka.