Vysoké protilátky IgG

Príspevok v téme: Vysoké protilátky IgG
Frederika123456

Ahojte, pri vyšetrení CMV, EBV, HSV mi zistili pozitívne hodnoty protilátok.
napríklad aCMV IgG v sére 136,30 pozit.(0,00-5,99 AU/ml),
aEBV VCA IgG c sére 37,18 pozit. (0,00-0,74 AJ)
anti EBNA-1 IgG v sére 17,71 pozit. (0,00-0,49 AJ)
aHSV 1,2 IgG v sére 96,90 pozit. (0,00-19,99 U/ml)
aVZV IgG v sére 509,90 pozit. (0,00-49,99 U/I)

Lekári tomu nevenujú pozornosť, vraj ide len o protilátky.Dnes som našla na tomto portáli článok o víruse EBV, ktorý môže zvýšiť náchylnosť človeka pre rozvoj schizofrénie. Mám tomuto článku veriť a očakávať psych.problémy? Čo by ste mi poradili? Obrátiť sa na svojho obv. lekára, alebo nájsť iného infektológa? Ďakujem

bribar

Ahoj,ja mám tiež podobný problém. Začalo sa to vtedy keď som mala 21 rokov,teraz mám 26.
Začalo sa to chronickým zápalom mandlí,ktore trvalao takmer rok,lebo na ORL ma poslali nakoniec,keď som už každý deň mala 38 stupnove horúčky.
Ja mám HSV a VZV protilátky stále,mala som už aj IGm pozitívné,mne tak vysvetlili,že to mám stále sebe ale imunita bojuje proti nej.
Mne sa veľmi často opakujem VZV až lekári sa čudovali,dávnejšie tak vedeli že sa to objaví iba 1x v živote,lenže ja mám veľmi zníženú imunitu.Vždy ma pchali liekmy,antibiotikami. Trávenie sa mi veľmi zničilo.
Ja som postupne vyhodila všetky lieky,a uživam iba vitamíny,ktoré sú prospešné. Ja som 4 roky mala menštruáciu iba s hormónmy,ktoré som vysadila kvoli castym vedlajsim ucinkom.
minulý rok oktobri som kúpila chlorellu a odvtedy mám pravidelnu menstruaciu bez hormonom. Estecato som prechladnuta,ale aspon uznetrva 3 tyzdne.Proste už som nemala čo stratiť vyškúšala som to,pomáha. Hoci nehovarím,že je to nejaký zázrak ale 100% tvrdim,že je mi lepšie od nich.
Polyxidonium mi pichali rok,trošičku sa mi zlepšilo od nich ale nič moc. Vieš su dobre tie injekcie na posilnenie ale oni posobia skor na bakteria a virusy.
Imunitu posilnuj! Imunita je nasim lekarom. Mne sa to znicilo a pomalicky sa dava dokopy. 5 rokov stymto sa trapim a 4 roku som zazemenala zlepšenie,vtedy som prvýkrat nebola chorá na vianoce a ani teraz.
Ak chces viac info kludne mi napis na mail: brigita.bartokova@gmail.com

Frederika123456

Ďakujem, zdravotných problémov mám viac než dosť. Lieky sú viazané na lekársky predpis, vedel by si mi poradiť, kto by mi ich mohol predpísať? Imunológ?

Tibor1986

Noooo, ak mas nejake symptomy/problemy tak je nutne liecit. Ale musis sama, dr. ta liecit nebudu. Pozhanaj si Isoprinosine, Herpesin a daco silen na imunitu, imunor, imodin, polyox injekcie... Jj tie viry ked sa v tele premnozia, sposobia dost velke problemy. A pozitivne Igg neznamena prekonana infekce, jenom protilatky ale moze sa jednat o infekci aktivnu, kedy uz imun. system voci jej nebojuje.

philips

Protilátky triedy IgG svedčia o prekonanej infekcií v minulosti, nemajú nič spoločné s aktuálnymi infekciami. Pre aktuálnu je potrebné výsledky IgM protilátok.