intolerancia

Príspevok v téme: intolerancia
ubolena123

ahojte chcem sa opytat ma tu z vas niekto potravinu intoleranciu?
je jedno na čo, chcem iba vediet za aku dobu mi zmiznu travice problemy neskutocne bolesti brucha mam a zapchu :(
zistili mi intoleranciu na viac potravin ktore som musela vyradit ale brucho ma neskutocne boli stale
nejake rady?
vdaka

Slobodna

Minimalne rok. Pokial sa tvoj stav nezlepsuje, treba si dat pozor aj na skrizene alergie, intolerancie. Ak napriklad netolerujes lepok, tak netolerujes ani laktozu, mliecne vyrobky a naopak. Je toho kopec, treba si to poriadne nastudovat. Dalsia vec je poctivo studovat etikety, lebo zlozky, ktore ti sposobuju problemy, su pridavane do roznych vyrobkov, kde by to clovek ani necakal.
V zasade plati, ze ak clovek nadmerne konzumuje urcity druh potravin, telo si na nu casom vytvori alergiu, ci intoleranciu. Strava ma byt pestra.

Pag

Je zvláštne, že ľudia, ktorí žijú civilizovaným spôsobom života, žijú v teple a v čistote, tak trpia kadečím. Ja tak nežijem a ani tak nechcem žiť! Ja chcem mať vo svojej nore veľa pavučiny, potkanov, hady, machy a lišajníky, Mach-a a Šebestovú, trias, jura, krieda, kniha, čepiec, bachor, ný, natý, ičitý, ičný, ečný, ový, istý, ičelý. Čeľaď ľuľkovité. Netvrdím, ráno sa vždy zobudím o niečo plnší, ktoho vie, koľko som zase pojedol pavúkov počas spánku. Musím ich prikŕmovať medom, takúto nepsychotickú príchuť ocenia isto všetci labužníci. Áh, ahoj Rattie, čo si taký smutný?! Chceš sa zase prebehnúť po mojej hlave? Už ti to chýba darling? Som rád, že ste mi požrali s tvojou partiou posledne všetky orechy, v lete myslím. Aspoň som sa s tým nemusel zase je.ať celé dni s kladivkom v ruke:-)

Omen

Je to individuálne. Niektorých sa zbavíš za 3 mesiace, iných sa nemusíš zbaviť vôbec. Záleží od toho, akú intoleranciu máš, či dodržiavaš diétu a detoxikuješ.

Tomas12345

Intolerancia na aké potraviny ? Po ich vysadení sa tvoj stav zlepšil ?

Na zápchu mne osobne pomáhala polievková lyžica olivového oleja. Tie tráviace problémy máš krce, alebo bolesti brucha ? Na krce je dobrý guajacuran.

Probiotika nejake užívaš ?