Prosím vás kde beriete motiváciu vstúpiť s niekym do vzťahu? Ako to robíte že sa dokážete zamilovať?
Ja vôbec nemám žiadnu motiváciu hľadať si partnerku, veď načo keď sa aj tak rozvedieme... mnohí argumentujú tým, že radšej milovať a stratiť ako nemilovať nikdy... ok, nech si každý koná tak ako myslí, ale ja proste nechcem niekoľko rokov stavať dom z kariet, ktorý raz bude jedného dňa sfúknutý za pár chvíľ..
a na to mi ľudia odpovedajú, že načo žiť keď aj tak človek zomrie... ale to nie je to isté...
proste vôbec nemám žiadnu motiváciu a nedokážem sa zamilvoať keď dnes sa to všetko berie ako obchod a ľudia sú k sebe chladní a ľahostajní a pomoc druhým a prejavenie nejakej sympatie, proste len to že človek pomôže slabšiemu alebo odoprie si od svojho pohodlia aby urobil dobre druhým je považované za slabosť...a najviac uznávaní sú takí, ktorí sú najväčší sebci a tí čo majú najviac majetku...
pochopil som ako vlastne funguje tento hnusný nepriateľský svet a nedokážem sa s tým zmieriť.. nedokážem sa proste do nikoho zamilovať. ak mi niekto prejaví nejaký záujem tak viem, že len preto vo mne vidí zdroj nejakej výhody... ľudia fungujú ako zvieratá a mne to nejde do hlavy prečo sa všetci dobrovoľne znižujú a ponižujú každého kto sa snaží chovať trochu ľudsky
ako môžete v takomto hnusnom svete fungovať vo vzťahoch a nazývať to "láskou" ??? to je moja otázka na vás... ako sa dokážete zmieriť s tým ako hnusne tento svet funguje a ísť ďalej? ako dokážete byť tak necitliví a mať hrošiu kožu??
možno sa vám javím ako precitlivený... hej vo svete sebcov, ktorí nemyslia na nič len na svoj prospech som hodný označenia "precitlivený" a myslite si čo chcete, pomaly sa mením na zombie tak ako sú ostatní, lebo človek s citmi v tomto hnusnom svete neprežije,,,:/