Už mi na nej nezáleží

Príspevok v téme: Už mi na nej nezáleží
Marko123333

Dobrý deň, mám priateľku rómku, sme spolu už skoro 3 roky. Miloval som ju, no ona ma veľmi sklamala a od tej chvíle si k nej neviem nájisť cestu a asi už ani nechcem.

Ide o to že na Vianoce k nám prišla jej sesternica a bola tu do 2.1. Každý deň sa len pilo a boli sme do rána hore. Mne už to vadilo a ani nie som na taký život zvyknutý. Ale im bolo dobre, keď sa nepilo u nás tak u priateľkiných známich. Moja priateľka úplne zabudla že existujem, nenašla si na mňa ani 10 minút denne. Stále bola s ňou a aj keď nemali čo robiť radšej si oby dve sadli a neodlepili sa od mobilu. Všimol som si že moja priateľka pri nej nemá vlastný názor, naopak všetko čo povedala jej sesternica bolo sväté a musela spraviť. Keď som jej to povedal, tak sa urazila a povedala mi "prestaň na ňu žiarliť" a začali sme sa hádať.

Vživote by som na takú chuderu nežiarlil. Má 30 rokov, je lesba a v živote nič nedokázala len ohovárať druhých a manipulovať labilné povahy ako moja priateľka. Najhoršie je že som nevedel že moja priateľka je až taká hlúpa. Robila si čo chcela proti mojej vôli, ani ju nenapadlo, aby sa ma aspoň raz opýtala. Bol som sám na Vianoce aj na Silvestra, išli totiž zase k jej známim, lebo sesternica chcela. Ja som povedal, že nejdem, už som mal toho dosť a v kútiku srdca som dúfal, že priateľka sa spamätá a aspoň Nový rok oslávi so mnou. No nestalo sa tak, išla s ňou. Ja som bol sám celé sviatky. Najhoršie sviatky v mojom živote, normálne som sa tešil do práce. Vtedy sa niečo vo mne zlomilo a začal som byť chladný.

Dosť sa mi aj priateľka zhnusila, pozvala sesternicu k nám do postele, samozrejme ani sa ma neopýtala, veď načo. Raz v noci keď už spali som si k nej lahol a ona sa mi otočila chrbtom a začala obímať ju. Ďalšiu noc zase idem k nim ľahnúť a moja priateľka nemala na sebe ani tričko ani podprsenku, to je spravanie normálnej ženy ktorá má chlapa ? Ospravedlňovala to tým že jej bolo teplo a že o tom nevie, ja keď idem bratovi tiež si nevyzlečiem boxerky aj keby som námesačný a to ešte máme oddelené postele. No proste hnus.
Keď išli známim a ja som neišiel tak ma jej sesternica všade len ohovárala jaký som čurák a keď došli sem jéé Ahoj... čistá pretvárka proste a moja priateľka namiesto toho aby si ma zastala, ohovárala ma s ňou a ešte nemá hanbu mi do očí tvrdiť že ma miluje. Našťastie aj ich známi si všimli že sa chovajú jak dve cundry tak mi niečo nažalovali, ale tiež sa v tom len vyžívajú. Po nociach tu vyvolávali s lesbami, dohadovali si chatu. No proste katastrofa a hnus.

Chápem jej sesternicu je slobodná, v živote žiadny normálny chlap o ňu nezakopne, má kopu problémov ktoré dusí v sebe, bojuje sama so sebou , nemá žiadnu zodpovednosť za nič. Vízia do budúcnosti nulová. Ale prečo chce takto žiť aj moja priateľka, to nechápem.

Teraz keď sme sami dvaja s priateľkou čakal by som nejaké vyjadrenie od nej čo to všetko malo znamenať, ale vždy dostanem len to isté. "Nič sa nestalo, ty za všetko môžeš". A ja už nemám na to nervy je mi už všetko tak nejak jedno, prestalo mi na nej záležať. Mal som nejakú víziu do budúcnosti, no pri takejto žene čo sa správa jak keby práve vyšla zo základky, to nemá cenu.

Snáď to niekto dočíta a podelí sa o svoj názor, lebo ja už fakt neviem čo mám robiť. Úplne som stratil chuť do života

klaricia

skus sa s nou o tom porozpravat a uvidis, ci sa rozhodne zmenit a snazit sa o tvoju lasku alebo jej to bude ukradnute a tym padom budes vediet, ze si mas hladat niekoho ineho a ju nechat ist.

severka1

Ked ti na nej nezalezi, tak by si to mal skoncit lebo to zbytocne len natahujes. uz to nikdy nebude take ako predtym, ked ta sklamala

Angelika3

Milujúca žena sa nespráva tak ako ona. Tak držím ti palce, aby si sa z toho čo najskôr dostal a našiel lepšiu babu.

Predlozka

Skús používať predložky..
- idem K bratovi
- idem K známym

lebo tiež nejdeš postele, ale do postele.
A tiež nejdeš mamou, ale s mamou.

Radic

Hľadaj si staršiu a vyspelejšiu partnerku. Podľa toho čo čítam si ďaleko vyspelejší ako ona. Neviem koľko máte rokov ale usudzujem že ona má okolo 18 a to nie sú vhodné dievčatá na vzťah. Áno píšem dievčatá lebo to že stratí panictvo z nej ženu ešte nerobí.

Tomas12345

Marko123333 :

Takto to už v partnerských vzťahoch chodí, preto treba brať partnerské vzťahy len niečo ako bonus a skutočné štastie a zmysel života si hladať v niečom inom.

Marko123333

Máte pravdu už naozaj na to nemám nervy. Som psychicky úplne vyčerpaný. Ja som jej toto všetko povedal a ona sa ešte urazila. Zistil som že keď si o ňu nikto ani bicykel neopre vtedy som jej dobrý, ale inak som jej úplne ukradnutý. Som smutný z toho aký som bol slepý a naivný.
Obaja pracujeme a jedine kedy sme spolu je víkend, no ona zasa radšej išla na disko ako by bola so mnou a ani sa ma nič nepýtala. Tak sama si vybrala čo chce v živote. Keď prišla ani mu ani bu...
Keď sa bavíme stále na mňa vyťahuje že klamem a že som klamár a keď sa jej opýtam v čom ju klamem tak povie že už ani nevie alebo vytiahne nejakú hlúposť z pred dvoch rokov. Pritom naozaj som k nej úprimný, proste snaží sa mňa zo vsetkého viniť.
Tento vzťah sa pre mňa zmenil na utrpenie, nemám už žiadnu radosť zo života a sklamanie ma zožiera jak rakovina.
Chcem od nej definitívne odísť už hľadám aj podnájom lebo nechcem kôli nej prísť aj o prácu.

Lollka

Ak by moj priatel prisiel domov o dve hodiny neskor ako slubil a ani by sa neozval tak by som nadsena nebola, vydiskutovala by som si to s nim ale pokial by to bola vynimka a nie pravidlo tak by som to zase az tak neriesila. Ale spravanie tejto slecny mi pride uz dost za ciarou, tam neslo o dve hodiny ani o jeden den. Ja som mala priatela ktory ked ma zobral za svojimi kamosmi spraval sa jak keby som neexistovala aj ma zabudol predstavit. Urobila som chybu ze som sa s nim hned nerozisla lebo tymto mi dal jasne najavo svoje priority a ja som medzi ne nepatrila. Neskor mi sam povedal, ze kamarati su pre neho dolezitejsi, lebo partnerky prichadzaju a odchadzaju kdezto kamarati mu ostanu na cely zivot. Keby sa hentak nespraval tak aj s nim by nejaka partnerka zostala cely zivot ale to on nechcel pochopit. Ono je rozdiel jednorazove spravanie, kazdy moze urobit chybu, ok, zabudol sa raz s kamosmi no tak dobre, to sa da prepacit ked inak som jeho priorita ja.