Stredná odborná škola

Príspevok v téme: Stredná odborná škola
Farmakologia

Ahojte mám jednu otázku, netýka sa to zdravia ale potrebujem pomoc. Chcela by som hrozné ísť na strednú odbornú školu konkrétne odbor farmakologia. Som v deviatom ročníku a na polročnom vysvedčení mi bude pravdepodobne vychádzať z dejepisu, geografie a matematiky 3. Inak budem mat samé 1 a 2. Veľmi má to trápi pretože sa bojím že má tam nezoberu kvôli tomu.... Moc chcem ísť na ten odbor keďže má take veci bavia.

Antisexx

Prijmu ja som mala kazdy rok trojku z matiky a prijala ma a to bol gympel. V podstate mam taky pocit ze rozhodi len prijmacky kedze tie som zvladla. Slovencina mi vzdy isla hlavne gramatika ale z matiky som z monitoru mala 20% :D hanba nehanba nezda sa mi že by sa na ten monitor divali. Ku podivu prijmacky z matiky som zvladla len tak tak a slovenčina parada takže toho sa neboj že nejake znamky .. zoberu ta a ak nie tak si napiš odvolanie.

Farmakologia

Ďakujem veľmi pekne za odpovede tie 3 z dejepisu a geografie mam preto, pretože nás to učí veľmi nepríjemná a prísna učiteľka ktorá chce aby sme z toho vedeli úplne všetko... pred rokmi keď má neučila som mala 1 !!! No teraz je to hrôza.... inak čo som sa pozerala tak na farmakologii je dôležitá biológia, chémia, zdravoveda a pod.- Z čoho mám jednotky. Ďakujem Vám ešte moc pekne pretože toľko nocí čo som preplakala kvôli tomu sa nedá ani zrátať....

pomelo

ahjaj, ale co sa tam bude ucit. Lieky sa uz nezarabaju ako kedysi, len sa predavaju hotove, podla znaciek, ktore platia. Mozno ich budu ucit umyvat laboratorne sklo, to nema kto robit.

ahjaj

stredné školy bojujú o študentov. Len na niektoré gymnáziá neprijmú všetkých. Na strednú odbornú školu sa s trojkami bez problémov dostaneš. Ešte zvykol byť pre nich dôležitý monitoring a prijímačky. Takže sa ďalej uč, a veľa šťastia, vybrala si si podľa mňa celkom šťastný odbor.

pomelo

len ci ten odbor otvoria, lebo vsetci chcu ist na gympel, aj stvorkari
Jasneze ta zoberu, vsetkymi desiatimi ako tu uz pisu podo mnou. A bojuj tam za uroven, nech sa nieco naucis.

dobreuz

Neboj sa, takmer na každú školu prijmú každého, lebo za prvákov dostanú peniaze od štátu, takže biznis, chápeš. Pokiaľ to nie je nejaká úplne top škola, tak Ťa zoberú.