bolesť klbikov na prstoch na rukách

GOING

Ori
pokiaľ máš okolo boľavých kĺbikov aj zmeny na pokožke: napr. zhrubnutá koža, drsná koža tak je to metabolické. Únava s tým súvisí hlavne ráno do 10:00-11:00hod. keď sa telo ráno prirodzene zbavuje toxínov a čistí. 21.01.19 v pondelok bude spln mesiaca pri ktorom sa zhoršuje aj zdravotný stav a jeho vplyv začína už tri dni pred splnom.

Ak máš aj červené časti, pruhy na kĺbikoch je to prejav zápalu, ATB
ho síce potlačia ale jeho príčina je pravdep. v toxínoch a z preťaženého alebo slabo fungujúceho metabolimu(možno izolovane
aj neakého orgánu).

Zmenou stravy vieš urobiť záraky.

ahjaj

môže ísť aj o zápal. Odporúča sa výter z nosu a hrdla, a pokiaľ tam je nález, liečiť antibiotikami. POkiaľ nie, tak zmena stravy, + výživové doplnky na kĺby, tá liečivá voda to som od viacerých počula, že je dobrá.

GOING

predpokladám, že neboxuje ani hánkami neudieraš. Ak to nie je z rázov alebo fyzickej námahy ,bude to metabolické. Hlavne pi veľa čistej vody bolo by dobre postupne prestať konzumovať vyprážané jedlá, údeniny, živočíšne tuky, čipsy, výrobky s rafinovaným cukrom, sladké vody coca, pepsi a pod. .Rovnako majonézu a jedlá obsahujúce ocot.

Nemiešaj počas jednej kŕmnej dávky potraviny, sladké, slané, horké, káva a pod. 2h - 3h pauza medzi jedlami.

Marosko-n

Používame 18 rokov a pijeme len tú GGW liečivú vodu a prestali nás bolieť klby, zrak sa nám za pár týždňov zlepšil, horúčky nemáme a funguje, to! Len ju treba piť. A lekári sa hnevajú, lebo nechodíme 18 rokov k ním.

ahjaj

mám s tým skúsenosť. Chrániť pred vetrom a chladom, inak užívaj nejakú kĺbovú výživu, pozri si, ktorá by bola najlepšia. Aj Ti opúchajú, či len bolia? V závislosti od počasia a všeličoho sa ozývajú aj u mňa. Všimla som si, že to má súvis aj s jedlom: napr. turistická saláma, klobásy, údené veci nie tú na to dobré. Skús protizápalové jedlá, veľa zeleniny a všemocný olivový olej