Odstránenie škrabanca z auta

Príspevok v téme: Odstránenie škrabanca z auta
natalia_22

Dobrý večer, prosím o radu, ako doma odstrániť škrabanec z auta. Ide o to, že som si požičala priateľovo auto a trošku som ho oškrela. Nachádza sa to na prednom nárazníku. Nie je vidno plech, len je to biely škrabanec, (na čiernom aute),ako keď len jemne oskrete auto. Nie je to moc vidno, ale ani málo,ale priateľ je milovníkom áut, zabije ma ak to zistí. On na aute vidí všetko.
Prosím vás, ako mám škrabanec odstrániť? Fungujú typy ako brúsna pasta alebo sprej wd-40? Dá sa to odstrániť, aby to nebolo vidno vôbec?
Mám na to čas len do piatku, potom sa priateľ vráti zo služobky.
Ďakujem.

Defcon

Natalia, a vedel priatel, ze si pozicias jeho auto? Lebo ak si taka mantacka za volantom, ze si raz pozicias auto a hned s nim tuknes a navyse ak je priatel zatazeny na svoje auto, tak prestavam verit, zeby ti ho pozical na dobu ked bude odcestovany....

Patrik7651

Ano Natalia, vztah je presne ako pises, zalozeny na tom, ze sa na lasku nahnevam, ked mi nieco omylom znici... veci su dolezitejsie ako vztah...
Kebyze nieco frajerke nechtiac pokazim alebo znicim a nahnevala by sa za to na mna, tak by som velmi prehodnotil nas vztah, ze o com vlastne je...
Nie sme male deti, aby sme sa nicili pre materialne veci, ktore v porovnani s citmi neznamenaju ale absolutne nic!

natalia_22

Tak, 30€ ale nie je to vôbec vidno. Ako nové. Štíhla som to.

Patrik.... myslela som to obrazne. Bol by nahnevaný na mňa. Poistené to nemá, takže to nič. A keďže je milovníkom áut, chápem ho a nemyslím si, že niie sme rovnocenní. Mne tiež keby on omylom zničil napr. kabelku, tak sa hnevám.

Patrik7651

Zabije ta ked to zisti??? Gratulujem k priatelovi...
Moja priatelka naburala moje auto, ani slovo som jej nepovedal, vybavil.som poistovnu a servis a donutil ju, nech nadalej na nom jazdi, lebo nechcela. Ten predo mnou ju tiez tak nicil za materialne blbosti. Ja som bol rad, ze sa jej nic nestalo a ze to auto ju ochranilo a vobec som neriesil co sa stalo s autom, na to su poistovne a autoservisy. Ja nechcem, aby sa ma priatelka bala, chcem sebavedomu zenu, ktora ma miluje a ja ju a na nicom inom mi nezalezi!

natalia_22

Nie je to až toľko. Nedávala som to do značkových servisov. 15-25€, s tým, že sa nebude lakovat celý diel, ale iba tá časť, vraj to nebude ani vidno, tak uvidím ráno. Potom napíšem.

natalia_22

Dakujem vsetkym za pomoc, no nakoniec som to vyriesila inak... cez znamej manzela som vybavila na dnes servis. Prelakuju mi to. Zajtra rano uz idem po auto, takze to stihnem. A bude to pekne 100% ako predtym.

Antisexx

Ja by som pouzila moji staru vyhovorku- to tam uz bolo :D
Mozno by si myslel ze to spravil on alebo niekto jemu skôr ked bol mimo auta. Povedz ze o ničom nevieš :D a ak ho nasrdí mini škrabanec tak je to od neho divné.